INFORMARE: Victor Ciorbea recunoscut ca președinte PNȚCD   5 comments

Prin sentinţa civilă pronunţată astăzi, 8 septembrie 2011, Tribunalul Bucureşti – Secţia IV Civilă, a hotărât următoarele:
1. Admite cererea formulată de către PNŢCD reprezentat prin Preşedinte Victor Ciorbea.
2. Ia act de modificările Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD, hotărâte de către Congresul PNŢCD din 18 iunie 2011, precum şi de modificările aduse Statutului PNŢCD şi dispune înregistrarea acestora în Registrul Partidelor Politice.
3. Respinge pe fond cererea de intervenţie în interes propriu formulată de către Aurelian Pavelescu.

Datorită acestei decizii din justiţie, domnul Victor Ciorbea este recunoscut ca Preşedinte de drept al PNŢCD faţă de terţi, fiind singurul în măsură să reprezinte partidul în această calitate pentru opinia publică şi pentru mass media.

Prin decizia în dosarul 53966/3/2011, Instanţa a validat Congresul Extraordinar al PNŢCD din 18 iunie 2011 şi conducerea aleasă la acest Congres.

In condiţiile prezente, Conducerea Naţională a PNŢCD, legitimă şi acum şi juridic recunoscută, având în frunte pe domnul Victor Ciorbea, Preşedinte PNŢCD, face apel la toţi membrii PNŢCD de bună credinţă, indiferent de opţiunile pe care le-au avut până acum, să vină cu sufletul deschis, fără nici un fel de reţinere sau de teamă, să-şi aducă, fiecare, contribuţia la relansarea partidului şi la revenirea lui pe scena politică a României.
Ne aşteaptă un partid unic, mare şi puternic .

Este o decizie justă, salutată atât de ţărănişti, cât şi de acel electorat care se resimte dureros de la absenţa PNŢCD de pe scena politică din România.

Nu mai este timp de schisme, litigii şi conflicte interne distrugătoare, care aduc foloase numai adversarilor noştri politici. Nu mai este timp nici pentru alte pretinse congrese, organizate cu pretinşi noi preşedinţi şi cu ”oaste de strânsură„ şi salariaţi, care nu sunt ţărănişti, nici prin trecut şi nici prin valorile la care subscriu.

PNŢCD reprezintă singura alternativă politică reală în raport cu eşecul lamentabil al tuturor forţelor politice parlamentare ale ultimilor 10 ani, perioadă în care PNŢCD nu s-a putut manifesta corespunzător tradiţiei şi capacităţii sale politice.
Este şansa noastră! Să nu o ratăm.

Revenirea PNŢCD în politica românească nu este un deziderat derivat din interese restrânse de grup, ci este de interes general pentru întreaga societate românească, având în vedere principiile politice, valorile morale şi rădăcinile eroice ale partidului nostru.

Incheiem mulţumind tuturor celor care au fost şi perseverează să fie alături de noi. Fie ca evenimentul de azi să reprezinte un nou început pentru PNŢCD.

Este momentul renaşterii PNŢCD !
Este momentul revenirii PNŢCD în politica activă!
Este momentul revenirii la CALEA DREAPTĂ pentru toţi românii aflaţi în suferinţă !

Departamentul Comunicare al PNŢCD

Bucureşti, 8 septembrie 2011

Reclame

5 responses to “INFORMARE: Victor Ciorbea recunoscut ca președinte PNȚCD

Subscribe to comments with RSS.

 1. Revin și eu cu copy-paste-ul de care ziceați, de pe site-ul Tribunalului, de la această adresă: http://www.tmb.ro/dosare_ecris.php?id_dosar=300000000429449 :

  Hot. Respinge ca nefondată, cererea de repunere pe rol a cauzei, formulată de către intervenientul în nume propriu PNŢCD – prin domnul Aurelian Pavelescu. Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a domnului Aurelian Pavelescu, în calitate de reprezentant al intervenientului în nume propriu PNŢCD – reprezentat de Aurelian Pavelescu. Admite cererea formulată de petentul PNŢCD – reprezentat de domnul Victor Ciorbea. Ia act de modificarea componenţei Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD de către Congresul Extraordinar de reunificare al PNŢCD care a avut loc la Bucureşti, Palatul Parlamentului la data de 18.06.2011 şi de modificarea statutului PNŢCD. Respinge pe fond cererea de intervenţie în interes propriu formulată de PNŢCD – prin domnul Aurelian Pavelescu. Dispune comunicarea prezentei hotărâri, în vederea exercitării căii de atac, numiţilor Partidul Solidarităţii Democratice pentru Şanse Egale şi o Societate mai Bună, Maria Alexandrescu, Toader Vasile, Lucian Orăşel, Eugen Romulus Moiescu, Aura Speranţa Ungureanu şi Vaida Coteanu Cristian. Cu drept de contestaţie în temen de 5 zile de la comunicare la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 08.09.2011. C. Segărcianu-pc

  Apreciază

 2. Domnule Furtună,
  Cu părere de rău, v-am moderat comentariul. Eu încerc să țin acest blog curat, nu accept aici insultele, jignirile; vă invit, ca și altă dată, să le adresați personal, față în față, domnilor în cauză. Eu aș prefera să o faceți, totuși, de la un alt nivel. Credeți-mă, există vorbe și moduri de adresare chiar elegante, dar care dor mai mult decât invectivele comune pe care cu atâta generozitate le împărțiți în dreapta și în stânga. Îmi pare rău că persistați în limbajul care v-a consacrat, este loc pentru polemică și / sau dispute, chiar pe tema conflictului intern interminabil din partid, însă INSIST și acum, ca și altă dată, ca acestea să aibă loc într-un registru decent. Nu cred că vă surprinde, așadar, intervenția mea pe comentariul dvs., din care am șters unele cuvinte care mi s-au părut nepotrivite cu standardul pe care încerc să-l mențin pe acest blog.
  Să auzim numai de bine!

  Apreciază

 3. Aoleu! Pe blogu’ domnului Beuca nu voi mai intra niciodatã pentru faptul cã mi-au fost sterse interventii din perioada „preludiului” la adunarea din 18 iunie 2011… era in sevraj… […], numai sã fie pe minunata asa-zisã motiune. Un mai mare oportunist si compromis ca el nu cred cã voi mai intâlni printre pãmântenii normali (bine’nteles – cu voia dvs. – in ordinea ierarhiei, […]Ciuhandu fiind „fruncea” tuturor compromisilor compromitãtori!)!!?
  Oricum, informatiile, de pe blogu’ recomandat, nu sunt deloc serioase! Pe blogu’ meu, le-am copiat „riguros” (copy&paste) de la autor (de pe site-ul TRIBUNALUL-ui BUCURESTI) si am „dezvãluit” si link-ul respectiv. Domnul Beuca este obisnuit cu „uite bradu’, nu e bradu!”… precum la bâlci! Dar asa este el: oportunist, […] … sigur, nu se mai poate face nimic!

  Apreciază

 4. Domnule Furtună,
  Urmează, firesc, înregistrarea în RPP, nu-i așa? După recurs, desigur. Informarea de mai sus nu este o reproducere mot-a-mot a hotărârii. Pentru amănunte vă invit pe blogul dlui. Beuca: http://beuca.wordpress.com/2011/09/08/tribunalul-bucuresti-a-decis-presedintele-pntcd-este-victor-ciorbea/

  Apreciază

 5. „…şi dispune înregistrarea acestora în Registrul Partidelor Politice…” MINCIUNÃ – TEXT INEXISTENT IN CONSTATAREA TRIBUNALULUI BUCURESTI:

  Rezumat, pentru minunea petrecutã’n 08.09.2011:
  „…IA ACT de modificarea componenţei Biroului Naţional de Conducere al PNŢCD de către Congresul Extraordinar de reunificare al PNŢCD care a avut loc la Bucureşti, Palatul Parlamentului la data de 18.06.2011 şi de modificarea statutului PNŢCD…” cam asta face instanta… IA ACT !!
  Nicio altã prezicere manelisticã, nicio altã divinã comedie…
  Ioan Furtunã
  http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=3&d=MzAwMDAwMDAwNDI5NDQ5

  Apreciază

  Ioan Furtuna

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii, patrimoniu cultural

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: