Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu   217 comments

sigla-rez-PNT-medresVă invit să semnați alături de mine comunicatul de mai jos, astfel: click pe Comments (dreapta sus, lângă titlu), apoi, în josul paginii, după ultimul comentariu, în căsuța Lasă un răspuns, introduceți numele, prenumele, profesia, data de la care sunteți membru PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)
Vă atrag atenția că sunt moderate comentariile și nu voi da drumul pe blog decât celor care respectă condițiile de mai sus și scopul acestei postări: strângerea de semnături împotriva lui Aurelian Pavelescu.
Vă mulțumesc mult

Cristina Andrei, traducător, membră PNȚCD din 1992,  Org. PNȚCD Sector 1 București

NU Aurelian PavelescuCOMUNICAT: Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu

Asistând la recentele acțiuni de constituire a unei alianțe așa-zis de centru-dreapta, alcătuită din PDL și sateliții săi, constatăm cu uimire că dl. Aurelian Pavelescu, un personaj public periferic, ce a parcurs în cariera sa spectrul politic românesc aproape în întregime, se erijează în reprezentantul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, târând numele acestui partid istoric în derizoriul unei lupte între diverse grupuri de interese, cu care PNȚCD nu are nici o legătură.

De aceea, noi, subsemnații, ne vedem obligați a preciza următoarele:

1. Aurelian Pavelescu beneficiază de o inexplicabilă recunoaștere în justiție a unui congres convocat și desfășurat nestatutar și ilegal; ca urmare a acestei „recunoașteri juridice”, dl Pavelescu își proclamă o legitimitate pe care majoritatea membrilor PNȚCD nu o recunosc și nu au recunoscut-o vreodată.

2. Situația juridică a partidului este încă neclară, și toți președinții de facto sau de jure ai partidului sunt actualmente contestați în justiție; prin urmare, recunoașterea legală a unuia sau a altuia este, în fapt, provizorie, până la rezolvarea tuturor litigiilor în instanță.

3. Considerăm că tergiversarea proceselor legate de PNȚCD – aflat în această situație de cca 4 ani – constituie o gravă abatere de la principiile democrației, privând partidul nostru, ca întreg, precum și pe membrii acestuia, individual, de drepturi constituționale elementare. Prin urmare, facem apel pe această cale la instituțiile răspunzătoare de judecarea proceselor în care PNȚCD este parte, solicitându-le judecarea cu celeritate a tuturor acestor procese.

4. Apreciem că, dacă legea și dreptatea își vor urma cursul firesc, situația se va reglementa în curând și adevărul va ieși la iveală: Aurelian Pavelescu nu are îndreptățirea morală – și de altfel de nici o altă natură – de a se considera lider al PNȚCD, cu atât mai puțin președinte al acestuia.

Așadar, considerăm de datoria noastră să avertizăm pe toți cei care intenționează să aibă relații oficiale cu PNȚCD că luarea în considerare a dlui Aurelian Pavelescu ca reprezentant al partidului nostru este o eroare care va face ca toate documentele în care domnia sa va apărea ca având această calitate să fie lovite de nulitate.

Invităm toți membrii de bună-credință ai partidului să se alăture demersului nostru de a ne delimita de Aurelian Pavelescu, de a protesta față de pretenția sa de reprezentant al PNȚCD, față de folosirea numelui partidului nostru în jocuri politice ce ne sunt străine. Vă invităm la continuarea luptei comune împotriva imposturii și pentru promovarea adevăratelor valori ale acestui partid istoric: democraţia, morala creştină, patriotismul luminat, dreptatea socială. Obiectivul principal al nostru, al țărăniștilor de bună-credință este reunificarea reală a PNȚCD sub semnul adevăratelor sale valori. La acest obiectiv urgent se adaugă un altul, nu mai puțin important, pe care îl dorim atins cât mai curând posibil: relansarea partidului pe scena politică românească, unde PNȚCD poate și trebuie să se constituie în atât de dorita și necesara alternativă la clasa politică actuală.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

București, 27 august 2012

 

ACTUALIZARE 1  (30 aug. 2012)

Constantin Martian, președintele Alianței Civice își exprimă un punct de vedere anti-Pavelescu:  „Ma aflu printre cei care percep aceasta actiune ca pe o incercare a PDL-ului de a-si ascunde culoarea portocalie, atat de nepopulara astazi, folosindu-se de un Pavelescu, care in opinia mea compromite astfel PNTCD-ul si pe reprezentantii legitimi ai acestuia„. Citiți în întregime mesajul domniei sale aici.

ACTUALIZARE 2 (30 aug. 2012)

 • Lista semnatarilor – în permanentă actualizare – o găsiți aici:  Listă semnatari

ACTUALIZARE 3 (15. apr. 2013)

Comunicatul poate fi descărcat în format în format pdf aici: Documente Rezistența PNȚCD, laolaltă cu 2 tabele de semnături: unul pentru membri, unul pentru simpatizanți.  Dați un print, adunați câte semnături puteți (Fiecare contează!)  și păstrați originalele pentru când ne întâlnim.  Între timp, puteți trimite copii scanate ale  tabelelor cu semnături la adresa rezistenta.pntcd@gmail.com. V-aș fi recunoscătoare dacă ați include tabelele completate și electronic (în fișierul .doc, completați rubricile, după ce ați strâns semnăturile fizic, pe hârtie), pentru o centralizare mai ușoară 🙂 Dacă vi se par complicate toate aceste proceduri, vă rog să trimiteți tot la adresa rezistenta.pntcd@gmail.com un mesaj cu subiectul „Delimitare fata de A. Pavelescu”, iar în corpul mesajului vă rog să vă lăsați datele solicitate mai sus. La proxima întâlnire voi avea la mine comunicatul și tabelele tipărite, astfel încât să puteți semna fizic, pe hârtie. Vă mulțumesc mult!

 

Anunțuri

217 responses to “Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pingback: Parafarea decesului unui partid istoric: PNŢCD exclus din PPE | Ţărănista

 2. Pingback: Despre actualitatea şi actualizarea programului naţional-ţărănesc de guvernare de la 1928 | Ţărănista. Blog de naţional-ţărănistă în spiritul lui Maniu şi Mihalache

 3. Pavelescu nu reprezinta PNTCD. Iulian Toma – initial membru PNTCD Bihor, mutat apoi in Bucuresti fara sa mai activez.

 4. Pingback: Blogul Ţărănista la 5 ani (3). Vocea Rezistenţei PNŢCD | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 5. M-am delimitat de dl.Pavelescu, din primul moment!, cand am vazut ce fel de om lipsit de caracter este acesta; s-a demascat prin toate jocurile dumnealui – de doua parale, facute numai pentru un oarece avantajul personal, ci nici decum in binele partidului /al colegilor sai, al romanilor si al tarii. Este un ipocrit, un patriotard demagog, in toata regula.

  Barbulescu Gabriel
 6. Pingback: Petiţie online: Cerem demiterea lui Aurelian Pavelescu acum! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 7. Jos Pavelescu!

 8. Jos Pavelescu

  Roșu Lucica
 9. România nu poate funcționa fără partea dreaptă naturală dată de Dumnezeu.Cine vrea să pună grefe sau un corp străin sau un organ artificial sau o bucată de suflet pe trupul patriei,nu numai că este nebun dar este împotriva creației şi face rău țării noastre.Când toți vom înțelege lucrul acesta şi vom face şi ce trebuie în frunte cu serviciile de informații,atunci ne vom reveni.Până atunci citiți Biblia şi poate veți înțelege ce se întâmplă cu partidul şi cu țara.

  Iustinian Ion Toader
 10. Balan Ioan inginer ,pensionar membru PNTCD din 1990 Cum putem scapa de el?

 11. Pingback: Alianţele lui Aurelian Pavelescu sau garanţia eşecului | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 12. Ciocarlan Alexandru membru pntcd din anul 1994,fost consilier local al orasului Corabia jud.Olt,cu domiciliul in Madrid din anul 2001.Vreau cat de urgent sa faceti ceva sa scapam de lepra asta care a cuprins pntcd-ul.

  Ciocarlan Alexandru
 13. ADEVARUL trebuie afirmat si actionat in consecinta,fara ipocrizie sau jumatati de masura.AURELIAN PAVELESCU (DIN PACATE) INCA MAI REPREZINTA PNTCD,DAR IN MOD DIABOLIC!Deocamdata, nu am reusit sa rezolvam aceasta problema.Absenta unui partid cu oameni integri in spatiul decizional,s-a dovedit catastrofala pentru Romania.Suntem datori celor care au rezistat in conditiile puscariilor comuniste,si ai romanilor de azi care subzista mizeriei morale si spirituale sa refacem PNTCD! -„NIHIL SINE DEO” ,
  Alexandru Vaida

  Alexandru Vaida,Ilfov
 14. Cristoi Eduard Claudiu, inginer, membru PNTCD din 1990, Organizatia PNTCD Deva, in prezent membru PNTCD

  Cristoi Eduard Claudiu
  • Marcel GHILINTA, fost membru PNTCD Brasov in 1990 din ianuarie pana in decembrie, pensionar MI,,membru PNTCDdin 2005 pana in prezent Organizatia sector 5( cred eu), membru PNT !

   • Constantin Alin Timofte,membru din 1991,fost presedinte org.mun.Suceava

    constantin alin timofte
 15. Pingback: Clubul Naţional-Ţărănist: Pe 16 noiembrie, naţional-ţărăniştii votează Klaus Iohannis | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 16. Pingback: Impresionanta poveste a domnului Alex Ştefănescu… | Ţărănista

 17. semnez contra domnului Pavelescu,nu vreau sa mai faca parte din acest partid .implicit sa-l mai conduca vreodata.
  Daniel Noti inginer,simpatizant .

 18. GHILINTA MARCEL ,taranist din 1990filiala Brasov(autosuspendat decembrie 1990-2005 functionar public),Membru PNTCD sector 5, activ din septembrie 2005 Taranist antiPavelescu de la revenirea in partid si pina icind PNTul va scapa in sfarsit de acesta sau voi muri(prietenii stiu de ce).Sustinator al Monarhiei in general si a Majestatii sale Mihai I in special.

 19. GHEORGHE SIMAN presedinte PNTCD MM , membru din 1994 , national-taranist din faza de conceptie – cand parintii lipeau afise electorale in Sighetu Marmatiei, mama ma purta in burta).Vicepresedinte de la congesul din 2011. Impostura nu are limite. Orice pentru disparitia nemernicului pavelescu.

  GHEORGHE SIMAN
 20. Andrei Bandrabur, simpatizant, Comisia Europeana, Bruxelles, Belgia

  Cred ca acest grup ar trebui sa interactioneze si cu gruparile monarhiste. In fond, PNTCD este un partid pro-monarhie.

  Cu stima,
  Andrei Bandrabur

  Andrei Bandrabur
  • Stimate domnule Bandrabur,
   Mulţi dintre noi sunt activi în asociaţii oficiale (ANRM, de pildă) şi / sau în grupuri neoficiale monarhiste. Activitatea pro-monarhie vine „la pachet”, ca să zic aşa, cu cea de ţărănist 🙂
   Vă mulţumesc mult pentru vizită

 21. GHEORGHITA CIOT Interpret de muzica populara,Suceava.Consider ca multi din actualii lideri sunt murdari si nu merita sa ocupe functii de conducere in structurile partidului si mai ales sa reprezinte un electorat de dreapta tradat de atatea ori. Dragii mei colegi va spun parerea mea cu privire la relansarea partidului .Sunt de acord cu acei membri care impartasesc ideea de a nu primi in partid pe oricine si oricum ,de a construi un partid cu o sustinere mai mica dar bazata pe acele principii crestin democrate ,avand in frunte morala crestina si monarhia.nu trebuie sa fim radicali cu o parte din acei membri care vad altfel relansarea ,trebuie cu masuri democrate sa ne impunem punctele de vedere si atunci cand suntem majoritari sa intram la conducere .Sunt membru PNTCD de un an si jumate am fost consilier local la consiliul local Scheia ,Suceava in perioada 2004-2008,ales pe listele PNL. Am fost la inmormantarea lui Corneliu Coposu si atunci am cunoscut unii membri din organizatia de tineret din acea vreme ,care mi-au insuflat incredere si un respect deosebit fata de PNTCD.

  GHEORGHITA CIOT ,membru PNTCD din 2012
 22. Dobrescu Lucia, membru PNTCD din 2002. Pprofesor pensionar,Ploiesti. Aurelian Pavelescu nu reprezinta PNTCD, nu ma reprezinta.

  Dobrescu Lucia, membru PNTCD din 2002. Pprofesor pensionar,Ploiesti. Aurelian Pavelescu nu reprezinta PNTCD, nu ma reprezinta.
 23. Condruz Laurentiu_-Trento Italia-sunt simpatizant al PNTCD-ului si consider ca pavelescu si gasca lui de ventriloci nu ma reprezinta!

  Condruz Laurentiu
 24. membru fondator la pntcd ialomita

 25. Stelian Rotaru-pensionar : Simpatizez PNTCD. Sunt membru PNL. Traiasca Regele ! Nimic fara Dumnezeu !

 26. Pingback: Mascarada “PNȚCD juridic” | Ţărănista

 27. Trebuie sa spun ca sunt dezamagita de unii membrii PNTCD,nimeni nu este perfect dar pana acolo sa votezi alte partide la alegeri,sa treci de la un partid la altul cum a facut CIORBEA si il numiti taranist,si multi altii care trag de acest partid ca sa nu intre in alegeri,asta se intampla de la lovitura data de Radu Sarbu,partidului.Va rog lasati partidul sa intre in alegeri,ca nu sa inchis partidul,ca nimeni sa nu se inscrie.Daca iubiti acest partid puneti umarul la relansarea lui.Cu multa stima

  Koppandi Teofilia
  • Stimată doamnă,
   Din câte se vede, nu sunteți întru totul informată. Lovitura de care vorbiți a fost aplicată PNȚCD de către Marian Miluț, nicidecum de Radu Sârbu. Ulterior, malversațiunile acestuia au fost continuate de A. Pavelescu. Victor Ciorbea a trecut, într-adevăr, de la un partid la altul, s-a dus la PNL, îi urăm drum bun! Dar, mai știți, s-o fi molipsit de la numitul Pavelescu, care a candidat pentru PNL din cadrul PNȚCD? Și care s-a perindat pe la cel puțin 5 partide?
   „Relansarea” de care vorbiți, stimată doamnă, o face un om care în ziua înmormântării Președintelui de Onoare al PNȚCD s-a dus puțin pe la tribunal să se judece cu acesta. Un om care și-a încălcat de nenumărate ori cuvântul și a purtat prin tribunale membri de onoare, veterani ai partidului, foști deținuți politici. Și care „reconstruiește” PNȚCD cu foști pedeliști, liberali, „noi republicani” etc. Doar cu țărăniști adevărați nu! Cu regret că nu înțelegeți situația,
   Cristina Andrei

 28. Pingback: Ședința Grupului de Rezistență din PNȚCD-27.09.13 | Ţărănista

 29. Pingback: Întâlnire a Grupului de Rezistență din PNȚCD la București | Ţărănista

 30. Pingback: Constituirea Grupului de Rezistență din PNȚCD | Ţărănista

 31. Sunt ales local PNTCD Maramures si sunt alaturi de domnul avocat Aurelian Pavelescu,toat org.PNTCD Maramures este alaturi de conducerea legala cu presedinte Pavelescu,Dusmani politici a PNTCD sunt.Emil Constantinescu.Victor Ciorbea,Vasile Lupu,Andrei Marga,Avram Muresan,Gheorghe Ciuhandu acesti profitori au ajuns direct sau indirect sa voteze cu PNL ,USL nu au votat candidatii PNTCD la alegeriile precedente.Va rog din suflet terminat cu prostiile si lasati partidul in pace.Mesajul va transmit de la Sighet.

  taranist,de Maramures
 32. … sa plece de la conducerea PNTCD-ului pe care l-a dezbinat indepartand prin forta liderii importanti ai partidului – SENIORII

 33. TROPOTEI MARIUS membru din 02 02 1990 presedinte al organizatiei municipale a PNTCD Satu mare aveti dreptate dragi colegi trebuia mai repede dar ie bine ca ne-am desteptat Doamne ajuta.

  Tropotei marius
 34. NU MAI ARE ADEPTI IN DAMBOVITA

 35. Organizatia PNTCD Campina nu l-a recunoscut niciodata pe acest impostor. Initial ne-am incolonat in spatele lui Radu Sarbu, apoi l-am urmat pe Victor Ciorbea. Suntem dezamagiti de demisia lui. Secretarul organizatiei, Eugen Voicu.

 36. Mircea Negulescu, simpatizant PNTCD

  Mircea Negulescu
 37. membra PNTCD Bucuresti, sector 4 din februarie 1996

  Verbina BALTEI
 38. Membra PNTCD Cluj din 17.11.1996; asist. univ.

  Monica Maria Coros
 39. Pavelescu nu reprezinta pe nimeni ,se reprezinta doar pe el.Nu are cum sa reprezinte doctrina ,ideologia taranista un traseist politic

  petrica panait secretar org jud Constanta,taranist de cind lumea
 40. Sunt de acord.

 41. Pavelescu nu reprezinta PNTCD

  Popescu Vladimir Andrei....nepot de taranist vechi(IOSIF TOMA POPESCU) si membru PNT CD din ianuarie 1990
 42. Laurentiu Visan, informatician, Bucuresti sector 4, 1991, consilier local 2000-2004

  Laurentiu Visan
 43. domnilor taranisti,sinteti macinati de conflicte interne fara sfirsit …l-ati avut pe Milut ,un roman cu o capacitate intelectuala de exceptie ,l-ati terminat sau ma rog vad ca a disparut de pe firmament, il aveti acum pe acest Pavelescu ,ale carui comentarii le urmaresc de mult ., un politician prin excelenta ,un tip dotat cu idei pertinente si de bun simt , tinar ,putind aduce un suflu nou in acest partid intepenit in istorie ….eram in piata in 90 cind minerii au devastat sediul partidului ..inca de atunci am inteles ca era mina securitatii ,…sint convins ca in rindurile PNTCD-ului sint infiltrati de ani buni securisti sau fosti turnatori a caror misiune este aceea de a impiedica coagularea acestui partid si intrarea lui in parlament.. de ce ?…se presupune ca veti sustine reinstaurarea monarhiei,lucru nedorit atit in interiorul tarii cit si in afara ei….in felul acesta nu veti ajunge nicaieri si va veti discredita total in ochii opiniei publice..sfatul meu este acesta …inlaturati din partid turnatorii si securistii ..in caz contrar nu veti avea niciodata o conducere stabila capabila sa va duca in parlament… m-am, obosit sa astern aceste rinduri de dragul tatei care in tineretea sa a facut parte din consiliul de conducere ala PNT, sectia tineret..va doresc ..multa intelepciune…

 44. Unii s-au trezit cam tarziu, dar mai bine decat niciodata!!! Sustin cu toata convingerea delimitarea! Monica Maria Coros, membra PNTCD Cluj din 1996.

  Monica Maria Coros
 45. De acord
  Anelise Marinescu membru PNTCD 1990, Belgia

 46. Sorin Andreica,jurist,pensionar,liberalii si taranistii sa formeze la viitoarele alegeri o dreapta autentica pentru binele neamului romanesc.Semnez petitia.

 47. Sunt de acord cu demararea procedurilor pentru alegerea unui nou presedinte.

 48. foarte de acord Pop Florin ,Baia Mare

 49. Calin Oancea. Economist , manager. Cluj-Napoca. Membru PNTCD 1990.

  Calin Oancea
 50. de acord cu delimitarea-Ciortea Valentin, pntcd sibiu, medic.

  ciortea valentin
 51. Anamaria Pop, Specialist in Relatii Publice si Comunicare, membra PNTCD din 21 mai 2001. Din anul 2001 pana in anul 2005 am fost membra a organizatiei de elevi si apoi a organizatiei de tineret a PNTCD Aiud iar in 15 octombrie 2005 mi-a fost acceptat transferul in organizatia de tineret a PNTCD Sector 4.

  Anamaria Pop
 52. Sergiu Barna, medic stomatolog (la baza :-)), Canterbury, Kent, UK, membru PNTCD din 9 aprilie 2003

  Sergiu Barna
 53. semnez !!! (PNTCD SV)

 54. pavelescu nu reprezinta PNTcd

 55. Sper , sa ne ajute Cel de Sus , ca pana la 1 iunie sa scapam de impostor ; sper sa castige Badia in instanta si sa facem un congres de unificare in care sa alegem fara motiune presedintele . Fara de cusur ar fi domnul Valerian Stan ; ideal ar fi ca la parlamentarele europene , cap de lista sa fie Marie Rose Mociornita ; ce parere aveti ?

 56. Gheorghe Pirvu (N.g. Pirvu din GRUPUL de Rezistenta PNTCD), specialist in comunicare si relatii publice, inginer, membru de partid din 2001, inlaturat politic de gruparea Milut-Pavelescu, Am activat in structurile de organizare si conducere ale sectoarelor 3 si 2 Bucuresti, „Semnez comunicatul de delimitare față de Aurelian Pavelescu”.

  Gheorghe Pirvu
 57. Daniel Iovanov , Teh.Veterinar , simpatizant ,Sidcup Kent U.K.

 58. DUMITRU GABRIEL SORIN;PROF.INGINER;PNTCD CARANSEBES,CARAS-SEVERIN; MEMBRU;IN PNTCD DIN 1993;
  NU MA POATE REPREZENTA UN ASTFEL DE PRESEDINTE REMORCA LA PD

  DUMITRU GABRIEL SORIN
 59. george iosub
 60. Pavelescu si grupul sau nu reprezinta PNT..

  Constantin Alin Timofte
  • Mulțumesc frumos! Vă rog completați cu restul datelor, pentru o semnătură valabilă 🙂

   • Sunt membra PNTCD din ianuarie 1990 la org Cluj-Napoca cu continuitate neintrerupta pana astazi,(din2006 la sectorul 1 Bucuresti) Cred ca Aurelian Pavelescu ar trebui sa cedeze conducerea Partidului D-lui Ion Varlam .

    Mariana Berinde
 61. Mi-am dat anterior acordul, acum semnez și explicit, pentru a mă delimita de grupul Aurelian Pavelescu.
  Tudor Dunca

 62. Afara cu acest impostor

  Stefan Nicolae
 63. Intru totul de acord! Mihnea Columbeanu, n. 4 ianuarie 1960, Bucuresti. Regizor, scenarist si critic de film, scriitor, traducator, redactor, profesor. Membru PNTCD incepand din 8 Martie 1990, sector 6. Ce-i drept, de multi ani n-am mai activat in organizatie, deci s-ar putea sa nu mai fiu in evidentele ei…

 64. Intru totul de acord – dar… unde semnez? E de ajuns simpla postare a acestui comentariu?

 65. Sunt de acord ,am semnat,sint simpatizanta !

  Suliuc Lucica
 66. sunt un simpatizant,nu aprtin si nu m-am inscris in nici un partid,ideile si principiile mele sunt mai mult democrat crestine,Am constatat ca anumite idei coincid cu ale taranistilor dar pt a apartine acestui partid recunosc ca trebuie sa-i descopar istoria .Cate ceva citesc pe failul d-lui BALAN ION -BC.Nu stiu cat va pot fi de folos dar cred ca aveti dreptate in ce priveste pozitia d-lui Pavelescu.Am sa incerc in aceasta vara sa iau legatura cu d-l Ion Balan.Va urez mult succes in aceasta delimitare
  Tapalaga Gabriela–BC.actualmente rezident in CUNEO-IT

  Tapalaga Gabriela mariana
 67. BUT IULIANA, simpatinzant organizatia Cernavoda

 68. BUT ANDREI, vicepresedinte organizatia Cernavoda din 2011

 69. Diana Neacsu, membru PNTCD din anul 2006 Organizatia Sector 5 Bucuresti.

  Diana Cristina Neacsu
 70. Cornita Ion, in calitate de Presedinte de Onoare al Organizatiei PNTCD Bacau, inrolat in PNT din 1943, fost detinut politic condamnat la moarte, imi dau acordul si semnez prin administratorul contului f.b al PNTCD Bacau.

 71. Ioan Balan, membru al organizatiei PNTCD Bacau, abia acum am descoperit unde se dorea sa semnez!

 72. Sunt de acord 🙂

  Badic Razvan
  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

   • Badic Razvan Constantin,absolvent al facultati de Finante si Banci,membru PNTCD din 2007,organizatia locala Cernavoda

    Badic Razvan
 73. De acord

  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

 74. Motea Ion, Baia de Arama,19 ani in prezent student la Facultatea de Geografie din Cadrul Universitatii din Bucuresti. Urmas de familie de taranisti eu in prezent fiind doar in pozitia de simpatizant al PNTCD-ului AUTENTIC.Contacte:0742609025, e-mail: motea.ion@gmail.com, motea_ion@yahoo.com.
  Si sunt pentru alungarea impostorului de Aiurel Pavelescu.

 75. Sunt alaturi de acest demers.

  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

   • Ma numesc Martin Nela, sunt în prezent pensionara. Nu sunt si nu am fost niciodata, membra de partid, nici în prezent si nici înainte de revolutie. Sunt simpatizanta a PNTCD. Motivul este dragostea ce am purtat-o pentru Seniorul Coposu si pentru Domnul Ratiu, pentru care am votat.

 76. Bineinteles ca sunt alaturi de voi in acest demers.

  Calin Oancea,Cluj
  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)

 77. Pocol Cornel, silvicultor, membru PNTCD Salaj din anul 1996.

  Pocol Cornel
 78. Subscriu si eu celor de mai sus impotriva acestui impostor…care altminteri ar fi un no-name. Dar cat e basescu in fruntea tari acest individ va rezista!

  Dumitru Paven
  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant 🙂

 79. Ca fost Presedinte al PNTCD Arges, consider ca PNTCD nu a suferit in perioada comunista mai mult decat sufera astazi, cand a fost acaparat de banditi, pentru a-i bloca mesajul si ascensiunea. Am platit cu decapitarea politica, ilegala si nestatutara, cand am cerut lui Gh. Ciuhandu indepartarea lui Milut si Pavelescu. Principalul tradator al PNTCD este Gheorghe Ciuhandu, care a vandut PNTCD lui Milut.

  Ilie Cristea
  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)

 80. Sustin orice initiativa impotriva oricarui impostor, mai cu seama impotriva impostorului Pavelescu!
  Stefanescu Bogdan- membru PNTCD Arges din anul 2003.

  Stefanescu Bogdan
 81. Ma doare sufletul de acest partid…dar de ceva timp nici cotizatia nu am mai platit-o,ca ajungeau banii pe mana cui nu trebuie

  popescu leonard constantin
  • Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut).

 82. era si timpul

  popescu leonard constantin
 83. Iuliana Sarbu, economist, simpatizant PNTCD. Sunt de acord cu aceasta initiativa ! In onoarea Seniorului Coposu, in respectul fata de adevarata crestin-democratie !

  Iuliana Sarbu
 84. Grigore Muru, ing. mec., membru 1991, deputat PNTCD ultima legislatura, sept-dec.2000, membru-nu presedinte datorita calitatii actuale de functionar public-organizatia Gorj Ciorbea.

  Grigore Muru
 85. Ovidiu Tentea, istoric, membru PNTCD din 1992, Bucuresti sector 6. Sunt pentru aceasta initiativa pentru ca Pavelescu nu ma reprezinta.

  Ovidiu Tentea
 86. Pasca Mircea, inginer, membru PNTCD din 1990
  Sunt de acord cu delimitarea fata de acest infiltrat (securist) in partidul nostru si semnez comunicatul prezentat mai sus.

  Pasca Dorel Mircea
 87. Trebuie si sper sa reusim sa scapam, de acest virus numit pavelescu.

 88. Radu Constantin Cioboata, subinginer TCM pensionar, membru PNTCD din 04.01.1990, Jud. Prahova, Vicepresedinte.

 89. Pingback: Pseudo-congresul lui Pavelescu – analiză pe text | Ţărănista

 90. Iosif Venera bibliotecar, membru PNT-CD din ianuarie 1992, Sector 4, Bucuresti. Personajul Aurelian Pavelescu nu ma reprezinta. Semnez aceasta initiativa.

 91. Anton Şanta, simpatizant PNŢ-CD, din Alba Iulia; este o impietate la adresa lui Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu prezenţa acelei figuri în fruntea partidului. Am fost, sunt şi voi fi alături de continuatorii şi apărătorii principiilor de bază ale partidului.

  Anton Şanta
 92. Pavelescu dincolo de faptul ca multi il considera omul lui Basescu, e de fapt un iepure ce topaie disperat dupa un morcovel. Dar atat ramane. Un zero si nimic mai mult. Multi il numesc impostor. Pana si a fi impostor parca implica ceva valoare. Insa specimenul asta e nulitate absoluta. Zero barat.

 93. IOAN CIRAP MEMBRU PNT-CD din 1996 ,inginer mecanic masini -unelte ,nu-l recunosc pe PAVEL ca pres PNTCD,semnez aceasta initiativa

 94. Pingback: “Congresul” lui Pavelescu în imagini | Ţărănista

 95. dambovita secretarjudetean calafeteanu ioan

 96. Semnez împotriva lui Aurica Pavelescu.

  • Vă rog mult să semnați cu numele complet, la care să adăugați restul detaliilor: profesia, organizația, anul intrării în PNȚCD, funcția (dacă este cazul). Mulțumesc!

 97. Dragos Stavarache, Pitesti.

  Dragos Stavarache
 98. Dan Ionescu, inginer, membru PNTCD Iasi 1996, vicepresedinte PNTCD aripa V Ciorbea.

 99. Numele meu este Calin Scutarean sunt din Cluj si membru PNTCD din 1990.
  Nu il recunosc pe Pavelescu ca presedinte. Subscriu fara rezerve la aceasta initiativa.
  Sunt sociolog si am 57 de ani si stiu ce a fost si ce reprezinta PNT (CD).
  Inca o data subscriu in totalitate acestei initiative!

  Calin Scutareanu
 100. Semnez.George Calalb membru PNTcd din 1991 org.sect 2 Bucuresti.

  Dr.George Calalb
 101. Pingback: Boicotați congresul lui A. Pavelescu din 20 aprilie 2013! | Ţărănista

 102. Constantin Geangu
  inginer
  membru PNTCD din 1992
  organizatia sector 1 Bucuresti
  membru fara functie,
  fost detinut politic
  http://cgsepl.blogspot.ro/
  De acord cu comunicatul

 103. Nu stiu cum va putea scapa PNTCD-ul de pacostea asta far’de mama, far’de tata.!.?.!
  Adica de aur. pav.

  ion-adrian doja-fodoreanu
 104. Este putin spus ca ne delimitam de pavelescu.
  pavelescu (cu p mic) nu are nimic in comun cu PNTCD.

  Constantin Patrascoiu, lector dr., membru PNȚCD din 1995, org. PNTCD Mehedinti
 105. Emil Dajicu,membru PNTCD,Timisoara,1990,in 1991 m=am mutat in Caras si am ramas simpatizant.

 106. Emil Dajicu,membru PNTCD 1990,tIMISOARA 1990,dupa ce m-am mutat in Otrlu Rosu 1991 simpatizant.

 107. Dan Falcan,membru PNTCD din 1990.Presedinte PNTCD sector 2 -tineret 1990-1992.

 108. Sever Dudau.
  Semnez orice impotriva impostorului Aurica Pavelescu.

  • Vă rog mult, completați cu detaliile: profesia, anul în care ați devenit membru, organizația, funcția, alte demnități (dacă este cazul)
   Mulțumesc!

 109. Nicolae Sîbtimbrean, inginer, 1991, vicepresedinte PNŢCD jud. Hunedoara 1995-2012:
  semnez şi susţin

 110. Toata aceasta mascarada trebuie sa inceteze. Vinovat nu este acest Pavelescu ci vinovati sunt toti cei care il sustin. Unii dintre ei sunt cunoscuti, altii nu! Trebuie deci facute demersurile care se impun. Cu alte cuvinte indepartarea tuturor impostorilor.
  PNTCD nu trebuie lasat sa moara si acest lucru nu trebuie sa se intample nu din considerente sentimentale sau morale. De fapt este vorba de o valoare politica nationala care isi are radacinile in secolul XIX, un partid national care este parinte al Statului Roman modern.

  stefanpop@yahoo.com/mail
 111. Membrii PNTCD Campina sunt intru totul de acord cu acest comunicat si nu participa la mascarada de concres al lui Pavelescu.

 112. Pingback: Grupul de rezistenta din PNTCD cheama la boicotarea congresului lui A. Pavelescu | ALIANTA DREPTEI

 113. singura solutie este un protest de proportii

  mircea trifu
  • O călătorie de 1000 de mile începe cu un singur pas! Noi l-am făcut de mult. Acesta este doar unul dintre pașii de pe drumul nostru. Dacă fiecare adună 10 semnături, în SCURT timp adunăm peste 1000! Adică de 3 ori mai mult decât numărul de delegați de la congresul lui AP!

 114. Nu cred ca merita individul sa domine prima pagina a blogului. Prea multa mediatizare nemeritata.
  Daca se doreste relansarea PNTCD ar trebui gasit un spatiu unde sa se discute solutiile.

  • Domnule Deceneu,
   Am fixat comunicatul pe prima pagină în scopul de a strânge semnături. Pentru mine și colegii mei din PNȚCD acest mesaj este important, precum și, bineînțeles, difuzarea lui pe toate căile posibile. Această pagină este una dintre ele.
   Cât privește spațiile de discuție, există destule, atât în viața reală cât și în cea reală. Soluțiile însă se lasă așteptate (încă). Dar perseverăm. La urma urmelor, nici un șef nu e veșnic. Nici acest auto-intitulat președinte. Până la urmă va trebui să plece. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Sper ca (și) demersurile mele să ajute la debarcarea sa.
   Cu respect,

   • Nu cred ca se rezolva problema cu o lista de semnaturi si nici cu plecarea lui Pavelescu, pentru ca poate pleca asa ca Milut, sa-si lase un „inlocuitor”. Exista multi Pavelesti instalati in teritoriu. Trebuie cautata o solutie ca sa fie instalata democratia si sa le fie amputate puterile liderilor judeteni si a presedintelui PNTCD. Asta se poate face doar printr-un proiect de statut care sa prevada asemenea masuri. Pentru aprobarea proiectului sa se convoace adunari generale si apoi congresul, la care liderii locali sa mearga cu rezultatele din adunarile generale, rezultate care sa fie centralizate in rezulta la nivel national. Statutul sa prevada ca aliantele pre si post electorale sa fie aprobate prin refendum intern, sa nu mia poata liderul partidului sau comitetul din jurul lui, sa facca propria politica. Conducerile PNTCD si ale AC au fost acaparate de oameni care paralizeaza cele doua formatiuni politice.

 115. Ciocirlan Alexandru,membru PNTCD din anul 1995 in org.orasului Corabia,jud.Olt,fost consilier local,din anul 2003 locuiesc cu familia la Madrid.Sunt de acord,sa plece dracului la capatul pamantului si sa se refaca PNTCD-ul istoric,atunci ma intorc si eu in tara. Sa auzim numai de bine.

  Ciocirlan Alexandru
 116. Anton Jean Criste, Valcău de Jos (SJ), fost membru în Biroul Judeţean de Tineret Sălaj, membru din 1997? Cine mai ţine minte… Cam de când am început să mă interesez de politică. Oricum, am vreo 10 ani de viaţă mai puţin decât Pavelescu şi vreo 10 în plus în PNŢCD.

 117. Cîrlea Gheorghe Adrian, preot buddhist, membru PNTCD din mai 2011, organizatia sectorului 2, Bucuresti

  Cirlea Gheorghe Adrian
 118. Andrei Rona,vicepresedinte PNTCD S3,1995

 119. Pingback: Grupul de Rezistență din PNȚCD se alătură senatorilor partidului în protestul anti-Pavelescu « Ţărănista

 120. George Halichia, Cernavoda, simpatizant si votant PNTCD.

 121. sunt fondator PNTCD Medgidia 1990

  Şükran Kurtseit Mutalip
 122. De asemenea, tot de pe forumul intern ni s-a alăturat ca semnatar dl. Constantin Pătrășcoiu, membru al Org. PNȚCD Mehedinți

 123. De pe forumul intern de discuții al PNȚCD ni s-a alăturat ca semnatar dl. Călin Scrutăreanu, sociolog, membru PNȚCD din 1990

 124. Andrei Albu, traducător, membru PNȚCD din 2011, Org. PNȚCD Sector 3 București

 125. eu sant membru pntcd si nu ma delimitez de Pavelescu, ca doar inca ieste presedintele pntcd , cand va fi altul o sa l respect pe acela .

  IANCAU. DUMITRU
  • Eu îl voi respecta pe A. Pavelescu atunci când dânsul va respecta membrii acestui partid, principiile și tradiția PNȚCD. Si, desigur, când își va respecta cuvântul dat
   Numai bine!

   • Bravo Dumitru, abia acum dai dovada ca intradevar esti taranist nascut si nu facut la comanda!

 126. Horia Hristodorescu Luputiu, membru PNTCD!

 127. Pot doar sa ma bucur! Vad si ceva membri, dar si simpatizanti pe care nu am avut inca onoarea sa-i cunosc si carora le urez bun venit printre noi – pe net!

 128. Sunt de acord.
  Felicitari pentru perseverenta !
  Cristian Salagor, avocat – fost presedinte al TUNTCD

  Cristian Salagor
 129. Ce sa ma delimitez? Pavelescu e un dobitoc si impostor.Daca ma delimitez de el inseamna indirect ca-l consider sef la PNTCD.

  • Problema, domnule Fălcan, este că acest Aurelian Pavelescu se consideră el însuși „președintele” PNȚCD și inițiază acțiuni în numele partidului. Ei bine, acesta este rolul nostru, să demascăm această impostură și să ne delimităm de el, arătând că de fapt nu vorbește în numele partidului și al membrilor săi

 130. Serban Anghel, jurist, Presedinte Org. Tineret Sector 3 din 2010, Vicepresedinte Org. Tineret Bucuresti.

 131. Ioan Feraru – membru PNTCD din martie 1992 in Org. Mun Cluj Napoca- Presedinnte Org Jud PNTCD Cluj- Vicepresedinte PNTCD

 132. Comanita Adrian , inginer, inscris in PNTCD IN 1991, la Organizatia Sect. 2 Bucuresti

  comanita adrian
 133. Mihai Verzea, sofer, membru PNȚCD din 2007, Org. PNȚCD Sector 1 București

  Mihai Verzea
 134. Mircea Talos,ing.mec,ec.(REI),membru PNTCD din ian.1990,cons. jud. 1992-1994 si vicepresedinte CJ BN 2000-2004, actual pres.interimar gruparea Ciorbea din BN,nesemnatar al vreunui document de colaborare cu fostele sau actualele servicii(eu considerand ca cei care-au semnat au obligatia morala de a nu se implica in nici un fel in viata partidului martir PNTCD).Numai bine tuturor taranistilor autentici!

 135. Gheorghe Negustor, doctorand Universitatea Babes-Bolyai
  membru din 2004-Organizatia PNTCD Cluj-Napoca

  Gheorghe Negustor
 136. Reproduc o parte din mesajul trimis pe privat, prin formularul de contact, de către dl. Șanta Anton: „Aş semna cu toată convingerea comunicatul, dar nu sunt membru PNŢCD. Sunt de acord cu tot conţinutul, sunt, mai ales, îngrijorat la gândul că partidul lui Maniu şi Coposu, din cauza unor veleitari cu acel Pavelescu în frunte, ar putea fi absorbit de un partid creat în laboratoarele urmaşilor fostelor structuri ale securităţii comuniste”. Mulțumim pentru sprijin domnule Șanta Anton!

 137. Nu stiu daca am calitatea de membru. Am intrat in ANCD, partidul infiintat de Victor Ciorbea in seamn de protest fata de ce s-a intamplat atunci cu PD si PNTCD.am platit o cotazatie pe 6 luni cred. Intre timp ANCD a fost recomasat in PNTCD …. prin revenirea dl. Ciorbea in PNTCD ..Nu am cotizatie platita catre PNTCD, deci nu stiu daca prin reunificare, am pastrat calitatea de membru PNTCD. Sustin in schimb prin orice se poate, daca primesc un raspuns demersurile grupului de rezistenta.

  Dumitrescu Bogdan
  • Luați legătura cu președintele org. PNȚCD din orașul de rezidență. Deocamdată vă iau în socoteală printre simpatizanți 😉 Mulțumim pentru sprijin!

 138. ERA SI TIMPUL SA FACETI ACEST LUCRU, TREBUIA FACUT MAI DE MULT DAR NICIODATA NU E PREA TARZIU. NU SUNT MEMBRU AL NICI UNUI PARTD DAR SUNT SIMPATIZANT AL PNTCD SI PNL. POATE FACETI O ALIANTA, CRED CA AR FI BINE.

  APOSTOL NELU
 139. De acord cu comunicatul. M.Pasca, inginer, membru PNTCD din 1990.

  Pasca Dorel Mircea
 140. Sunt membru PNŢCD din anul 1990, profesor de matematică acum pensionar, fost primar al com. Măureni în perioada 1996-2000, preşedinte al org. PNŢCD Măureni, fost vicepreşedinte şi preşedinte interimar al org.jud.PNŢCD Caraş-Severin.
  Salut iniţiativa şi mă alătur cu toată bucuria.Semnez comunicatul şi sper să realizăm obiectivul propus!!!

  Seracin Ioan
 141. Nick Vintila, inginer pensionar, membru PNTCD din aprilie 1990, secretar al organizaţiei sector 6 Bucureşti

  nick vintila
 142. Am numai repulsie pentru a. pavelescu

  nick vintila
 143. Corect, bine conceput.

  Cioboata Radu Constantin 1990 Ploiesti
 144. Este bine conceput, sunt de acord ! Daian A. Opris , PNTCD Dolj.

  Daian A. Opris
 145. Ovidiu Slimac, ing., 1992

 146. Sunt alaturi de taranistii autentici,in toate demersurile lor.

  • Domnule Taloș, dacă doriți să semnați comunicatul, vă invit să o faceți în mod corespunzător, conform rugăminții din preambul. Dacă nu, numele dvs. nu va apărea printre semnatari. Vă mulțumesc în orice caz pentru intervenție și aprecieri

 147. Ioan Balan, vicepresedinte PNTCD, membru al organizatiei Bacau

 148. Acest individ lipsit de scrupule a devenit presul lui Basescu !

 149. Corneliu Sicoe,Biochimist,Master Stiinte Politice- Relatii Politice Internationale UB,membru PNTCD din 1992,primvicepresedinte TUNTCD ’96-2000,vicepresedinte PNTCD 2011-,Bucuresti

  Corneliu Sicoe
 150. De acord cu textul propus.
  Intr-o prima etapa trebuie sa ne reorganizam si sa pregatim un Congres care sa confirme linia politica istorica a PNTCD si sa isi aleaga conducerea centrala permanenta.

  Stefan Caliga
  • Domnule Caliga, vă mulțumesc pentru apreciere, dar aș dori să știu dacă semnați sau nu Comunicatul. Într-un final pe această pagină vor rămâne doar comentariile care se constituie în semnături, conform condițiilor minime menționate în preambul.
   În rest, de acord cu dumneavoastră, trebuie să facem ordine și printr-un congres la un moment dat. Însă prioritățile acum sunt altele.
   Vă aștept cu o semnătură, desigur, dacă aderați la mesajul comunicatului.
   Vă mulțumesc

   • Ader la textul Comunicatului ca forma si spirit. Impostorii nu au ce cauta in randurile noastre.

    Prof. dr. Stefan Caliga

    22 aprilie 2013

    stefancaliga@yahoo.com
 151. MARIA RATIU, inginer, membru PNTCD din 1992, Consilier judetian la Neamt, in perioada ’96 – 2000, fost secretar org PNTCD Roman, membru in Biroul jud. PNTCD Neamt perioada ’92-‘2000. Din 2001 locuiesc in Torino – Italia.

 152. Da, sunt de acord. Florea Virgil 2003. Pres. org.jud Arad. Vicepresedinte in BNC condus de d-l Radu Sarbu.

 153. inginer,2004, Pres. Org. Locala PNTCD Cernavoda

  Badic Eugenia Cristiana
 154. Zabava Octavian student Campulung Muscel(astept si o hartie pe care sa semnez)

 155. Boghiu Viorica, inginer, 2004, Brasov

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Filozoful anarhist din colțul străzii.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

© valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii,patrimoniu cultural

Blogul lui Laivindur

Filme româneşti, melodii româneşti, istorie românească

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: