Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu

sigla-rez-PNT-medresVă invit să semnați alături de mine comunicatul de mai jos, astfel: click pe Comments (dreapta sus, lângă titlu), apoi, în josul paginii, după ultimul comentariu, în căsuța Lasă un răspuns, introduceți numele, prenumele, profesia, data de la care sunteți membru PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)
Vă atrag atenția că sunt moderate comentariile și nu voi da drumul pe blog decât celor care respectă condițiile de mai sus și scopul acestei postări: strângerea de semnături împotriva lui Aurelian Pavelescu.
Vă mulțumesc mult

Cristina Andrei, traducător, membră PNȚCD din 1992,  Org. PNȚCD Sector 1 București

NU Aurelian PavelescuCOMUNICAT: Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu

Asistând la recentele acțiuni de constituire a unei alianțe așa-zis de centru-dreapta, alcătuită din PDL și sateliții săi, constatăm cu uimire că dl. Aurelian Pavelescu, un personaj public periferic, ce a parcurs în cariera sa spectrul politic românesc aproape în întregime, se erijează în reprezentantul Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, târând numele acestui partid istoric în derizoriul unei lupte între diverse grupuri de interese, cu care PNȚCD nu are nici o legătură.

De aceea, noi, subsemnații, ne vedem obligați a preciza următoarele:

1. Aurelian Pavelescu beneficiază de o inexplicabilă recunoaștere în justiție a unui congres convocat și desfășurat nestatutar și ilegal; ca urmare a acestei „recunoașteri juridice”, dl Pavelescu își proclamă o legitimitate pe care majoritatea membrilor PNȚCD nu o recunosc și nu au recunoscut-o vreodată.

2. Situația juridică a partidului este încă neclară, și toți președinții de facto sau de jure ai partidului sunt actualmente contestați în justiție; prin urmare, recunoașterea legală a unuia sau a altuia este, în fapt, provizorie, până la rezolvarea tuturor litigiilor în instanță.

3. Considerăm că tergiversarea proceselor legate de PNȚCD – aflat în această situație de cca 4 ani – constituie o gravă abatere de la principiile democrației, privând partidul nostru, ca întreg, precum și pe membrii acestuia, individual, de drepturi constituționale elementare. Prin urmare, facem apel pe această cale la instituțiile răspunzătoare de judecarea proceselor în care PNȚCD este parte, solicitându-le judecarea cu celeritate a tuturor acestor procese.

4. Apreciem că, dacă legea și dreptatea își vor urma cursul firesc, situația se va reglementa în curând și adevărul va ieși la iveală: Aurelian Pavelescu nu are îndreptățirea morală – și de altfel de nici o altă natură – de a se considera lider al PNȚCD, cu atât mai puțin președinte al acestuia.

Așadar, considerăm de datoria noastră să avertizăm pe toți cei care intenționează să aibă relații oficiale cu PNȚCD că luarea în considerare a dlui Aurelian Pavelescu ca reprezentant al partidului nostru este o eroare care va face ca toate documentele în care domnia sa va apărea ca având această calitate să fie lovite de nulitate.

Invităm toți membrii de bună-credință ai partidului să se alăture demersului nostru de a ne delimita de Aurelian Pavelescu, de a protesta față de pretenția sa de reprezentant al PNȚCD, față de folosirea numelui partidului nostru în jocuri politice ce ne sunt străine. Vă invităm la continuarea luptei comune împotriva imposturii și pentru promovarea adevăratelor valori ale acestui partid istoric: democraţia, morala creştină, patriotismul luminat, dreptatea socială. Obiectivul principal al nostru, al țărăniștilor de bună-credință este reunificarea reală a PNȚCD sub semnul adevăratelor sale valori. La acest obiectiv urgent se adaugă un altul, nu mai puțin important, pe care îl dorim atins cât mai curând posibil: relansarea partidului pe scena politică românească, unde PNȚCD poate și trebuie să se constituie în atât de dorita și necesara alternativă la clasa politică actuală.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

București, 27 august 2012

 

ACTUALIZARE 1  (30 aug. 2012)

Constantin Martian, președintele Alianței Civice își exprimă un punct de vedere anti-Pavelescu:  „Ma aflu printre cei care percep aceasta actiune ca pe o incercare a PDL-ului de a-si ascunde culoarea portocalie, atat de nepopulara astazi, folosindu-se de un Pavelescu, care in opinia mea compromite astfel PNTCD-ul si pe reprezentantii legitimi ai acestuia„. Citiți în întregime mesajul domniei sale aici.

ACTUALIZARE 2 (30 aug. 2012)

  • Lista semnatarilor – în permanentă actualizare – o găsiți aici:  Listă semnatari

ACTUALIZARE 3 (15. apr. 2013)

Comunicatul poate fi descărcat în format în format pdf aici: Documente Rezistența PNȚCD, laolaltă cu 2 tabele de semnături: unul pentru membri, unul pentru simpatizanți.  Dați un print, adunați câte semnături puteți (Fiecare contează!)  și păstrați originalele pentru când ne întâlnim.  Între timp, puteți trimite copii scanate ale  tabelelor cu semnături la adresa rezistenta.pntcd@gmail.com. V-aș fi recunoscătoare dacă ați include tabelele completate și electronic (în fișierul .doc, completați rubricile, după ce ați strâns semnăturile fizic, pe hârtie), pentru o centralizare mai ușoară 🙂 Dacă vi se par complicate toate aceste proceduri, vă rog să trimiteți tot la adresa rezistenta.pntcd@gmail.com un mesaj cu subiectul „Delimitare fata de A. Pavelescu”, iar în corpul mesajului vă rog să vă lăsați datele solicitate mai sus. La proxima întâlnire voi avea la mine comunicatul și tabelele tipărite, astfel încât să puteți semna fizic, pe hârtie. Vă mulțumesc mult!

 

219 gânduri despre „Membrii PNȚCD se delimitează de Aurelian Pavelescu

  1. Pavelescu nu reprezinta PNTCD. Iulian Toma – initial membru PNTCD Bihor, mutat apoi in Bucuresti fara sa mai activez.

    Apreciază

  2. M-am delimitat de dl.Pavelescu, din primul moment!, cand am vazut ce fel de om lipsit de caracter este acesta; s-a demascat prin toate jocurile dumnealui – de doua parale, facute numai pentru un oarece avantajul personal, ci nici decum in binele partidului /al colegilor sai, al romanilor si al tarii. Este un ipocrit, un patriotard demagog, in toata regula.

    Apreciază

  3. România nu poate funcționa fără partea dreaptă naturală dată de Dumnezeu.Cine vrea să pună grefe sau un corp străin sau un organ artificial sau o bucată de suflet pe trupul patriei,nu numai că este nebun dar este împotriva creației şi face rău țării noastre.Când toți vom înțelege lucrul acesta şi vom face şi ce trebuie în frunte cu serviciile de informații,atunci ne vom reveni.Până atunci citiți Biblia şi poate veți înțelege ce se întâmplă cu partidul şi cu țara.

    Apreciază

  4. Ciocarlan Alexandru membru pntcd din anul 1994,fost consilier local al orasului Corabia jud.Olt,cu domiciliul in Madrid din anul 2001.Vreau cat de urgent sa faceti ceva sa scapam de lepra asta care a cuprins pntcd-ul.

    Apreciat de 1 persoană

  5. ADEVARUL trebuie afirmat si actionat in consecinta,fara ipocrizie sau jumatati de masura.AURELIAN PAVELESCU (DIN PACATE) INCA MAI REPREZINTA PNTCD,DAR IN MOD DIABOLIC!Deocamdata, nu am reusit sa rezolvam aceasta problema.Absenta unui partid cu oameni integri in spatiul decizional,s-a dovedit catastrofala pentru Romania.Suntem datori celor care au rezistat in conditiile puscariilor comuniste,si ai romanilor de azi care subzista mizeriei morale si spirituale sa refacem PNTCD! -„NIHIL SINE DEO” ,
    Alexandru Vaida

    Apreciază

    1. Marcel GHILINTA, fost membru PNTCD Brasov in 1990 din ianuarie pana in decembrie, pensionar MI,,membru PNTCDdin 2005 pana in prezent Organizatia sector 5( cred eu), membru PNT !

      Apreciază

      1. Constantin Alin Timofte,membru din 1991,fost presedinte org.mun.Suceava

        Apreciază

  6. GHILINTA MARCEL ,taranist din 1990filiala Brasov(autosuspendat decembrie 1990-2005 functionar public),Membru PNTCD sector 5, activ din septembrie 2005 Taranist antiPavelescu de la revenirea in partid si pina icind PNTul va scapa in sfarsit de acesta sau voi muri(prietenii stiu de ce).Sustinator al Monarhiei in general si a Majestatii sale Mihai I in special.

    Apreciază

  7. GHEORGHE SIMAN presedinte PNTCD MM , membru din 1994 , national-taranist din faza de conceptie – cand parintii lipeau afise electorale in Sighetu Marmatiei, mama ma purta in burta).Vicepresedinte de la congesul din 2011. Impostura nu are limite. Orice pentru disparitia nemernicului pavelescu.

    Apreciază

  8. Andrei Bandrabur, simpatizant, Comisia Europeana, Bruxelles, Belgia

    Cred ca acest grup ar trebui sa interactioneze si cu gruparile monarhiste. In fond, PNTCD este un partid pro-monarhie.

    Cu stima,
    Andrei Bandrabur

    Apreciază

    1. Stimate domnule Bandrabur,
      Mulţi dintre noi sunt activi în asociaţii oficiale (ANRM, de pildă) şi / sau în grupuri neoficiale monarhiste. Activitatea pro-monarhie vine „la pachet”, ca să zic aşa, cu cea de ţărănist 🙂
      Vă mulţumesc mult pentru vizită

      Apreciază

  9. GHEORGHITA CIOT Interpret de muzica populara,Suceava.Consider ca multi din actualii lideri sunt murdari si nu merita sa ocupe functii de conducere in structurile partidului si mai ales sa reprezinte un electorat de dreapta tradat de atatea ori. Dragii mei colegi va spun parerea mea cu privire la relansarea partidului .Sunt de acord cu acei membri care impartasesc ideea de a nu primi in partid pe oricine si oricum ,de a construi un partid cu o sustinere mai mica dar bazata pe acele principii crestin democrate ,avand in frunte morala crestina si monarhia.nu trebuie sa fim radicali cu o parte din acei membri care vad altfel relansarea ,trebuie cu masuri democrate sa ne impunem punctele de vedere si atunci cand suntem majoritari sa intram la conducere .Sunt membru PNTCD de un an si jumate am fost consilier local la consiliul local Scheia ,Suceava in perioada 2004-2008,ales pe listele PNL. Am fost la inmormantarea lui Corneliu Coposu si atunci am cunoscut unii membri din organizatia de tineret din acea vreme ,care mi-au insuflat incredere si un respect deosebit fata de PNTCD.

    Apreciază

  10. Dobrescu Lucia, membru PNTCD din 2002. Pprofesor pensionar,Ploiesti. Aurelian Pavelescu nu reprezinta PNTCD, nu ma reprezinta. spune:

    Dobrescu Lucia, membru PNTCD din 2002. Pprofesor pensionar,Ploiesti. Aurelian Pavelescu nu reprezinta PNTCD, nu ma reprezinta.

    Apreciază

  11. Condruz Laurentiu_-Trento Italia-sunt simpatizant al PNTCD-ului si consider ca pavelescu si gasca lui de ventriloci nu ma reprezinta!

    Apreciază

  12. Trebuie sa spun ca sunt dezamagita de unii membrii PNTCD,nimeni nu este perfect dar pana acolo sa votezi alte partide la alegeri,sa treci de la un partid la altul cum a facut CIORBEA si il numiti taranist,si multi altii care trag de acest partid ca sa nu intre in alegeri,asta se intampla de la lovitura data de Radu Sarbu,partidului.Va rog lasati partidul sa intre in alegeri,ca nu sa inchis partidul,ca nimeni sa nu se inscrie.Daca iubiti acest partid puneti umarul la relansarea lui.Cu multa stima

    Apreciază

    1. Stimată doamnă,
      Din câte se vede, nu sunteți întru totul informată. Lovitura de care vorbiți a fost aplicată PNȚCD de către Marian Miluț, nicidecum de Radu Sârbu. Ulterior, malversațiunile acestuia au fost continuate de A. Pavelescu. Victor Ciorbea a trecut, într-adevăr, de la un partid la altul, s-a dus la PNL, îi urăm drum bun! Dar, mai știți, s-o fi molipsit de la numitul Pavelescu, care a candidat pentru PNL din cadrul PNȚCD? Și care s-a perindat pe la cel puțin 5 partide?
      „Relansarea” de care vorbiți, stimată doamnă, o face un om care în ziua înmormântării Președintelui de Onoare al PNȚCD s-a dus puțin pe la tribunal să se judece cu acesta. Un om care și-a încălcat de nenumărate ori cuvântul și a purtat prin tribunale membri de onoare, veterani ai partidului, foști deținuți politici. Și care „reconstruiește” PNȚCD cu foști pedeliști, liberali, „noi republicani” etc. Doar cu țărăniști adevărați nu! Cu regret că nu înțelegeți situația,
      Cristina Andrei

      Apreciază

  13. Sunt ales local PNTCD Maramures si sunt alaturi de domnul avocat Aurelian Pavelescu,toat org.PNTCD Maramures este alaturi de conducerea legala cu presedinte Pavelescu,Dusmani politici a PNTCD sunt.Emil Constantinescu.Victor Ciorbea,Vasile Lupu,Andrei Marga,Avram Muresan,Gheorghe Ciuhandu acesti profitori au ajuns direct sau indirect sa voteze cu PNL ,USL nu au votat candidatii PNTCD la alegeriile precedente.Va rog din suflet terminat cu prostiile si lasati partidul in pace.Mesajul va transmit de la Sighet.

    Apreciază

  14. TROPOTEI MARIUS membru din 02 02 1990 presedinte al organizatiei municipale a PNTCD Satu mare aveti dreptate dragi colegi trebuia mai repede dar ie bine ca ne-am desteptat Doamne ajuta.

    Apreciază

  15. Organizatia PNTCD Campina nu l-a recunoscut niciodata pe acest impostor. Initial ne-am incolonat in spatele lui Radu Sarbu, apoi l-am urmat pe Victor Ciorbea. Suntem dezamagiti de demisia lui. Secretarul organizatiei, Eugen Voicu.

    Apreciază

  16. Pavelescu nu reprezinta pe nimeni ,se reprezinta doar pe el.Nu are cum sa reprezinte doctrina ,ideologia taranista un traseist politic

    Apreciază

  17. Popescu Vladimir Andrei....nepot de taranist vechi(IOSIF TOMA POPESCU) si membru PNT CD din ianuarie 1990 spune:

    Pavelescu nu reprezinta PNTCD

    Apreciază

  18. domnilor taranisti,sinteti macinati de conflicte interne fara sfirsit …l-ati avut pe Milut ,un roman cu o capacitate intelectuala de exceptie ,l-ati terminat sau ma rog vad ca a disparut de pe firmament, il aveti acum pe acest Pavelescu ,ale carui comentarii le urmaresc de mult ., un politician prin excelenta ,un tip dotat cu idei pertinente si de bun simt , tinar ,putind aduce un suflu nou in acest partid intepenit in istorie ….eram in piata in 90 cind minerii au devastat sediul partidului ..inca de atunci am inteles ca era mina securitatii ,…sint convins ca in rindurile PNTCD-ului sint infiltrati de ani buni securisti sau fosti turnatori a caror misiune este aceea de a impiedica coagularea acestui partid si intrarea lui in parlament.. de ce ?…se presupune ca veti sustine reinstaurarea monarhiei,lucru nedorit atit in interiorul tarii cit si in afara ei….in felul acesta nu veti ajunge nicaieri si va veti discredita total in ochii opiniei publice..sfatul meu este acesta …inlaturati din partid turnatorii si securistii ..in caz contrar nu veti avea niciodata o conducere stabila capabila sa va duca in parlament… m-am, obosit sa astern aceste rinduri de dragul tatei care in tineretea sa a facut parte din consiliul de conducere ala PNT, sectia tineret..va doresc ..multa intelepciune…

    Apreciază

  19. Unii s-au trezit cam tarziu, dar mai bine decat niciodata!!! Sustin cu toata convingerea delimitarea! Monica Maria Coros, membra PNTCD Cluj din 1996.

    Apreciază

  20. Anamaria Pop, Specialist in Relatii Publice si Comunicare, membra PNTCD din 21 mai 2001. Din anul 2001 pana in anul 2005 am fost membra a organizatiei de elevi si apoi a organizatiei de tineret a PNTCD Aiud iar in 15 octombrie 2005 mi-a fost acceptat transferul in organizatia de tineret a PNTCD Sector 4.

    Apreciază

  21. Sper , sa ne ajute Cel de Sus , ca pana la 1 iunie sa scapam de impostor ; sper sa castige Badia in instanta si sa facem un congres de unificare in care sa alegem fara motiune presedintele . Fara de cusur ar fi domnul Valerian Stan ; ideal ar fi ca la parlamentarele europene , cap de lista sa fie Marie Rose Mociornita ; ce parere aveti ?

    Apreciază

  22. Gheorghe Pirvu (N.g. Pirvu din GRUPUL de Rezistenta PNTCD), specialist in comunicare si relatii publice, inginer, membru de partid din 2001, inlaturat politic de gruparea Milut-Pavelescu, Am activat in structurile de organizare si conducere ale sectoarelor 3 si 2 Bucuresti, „Semnez comunicatul de delimitare față de Aurelian Pavelescu”.

    Apreciază

  23. DUMITRU GABRIEL SORIN;PROF.INGINER;PNTCD CARANSEBES,CARAS-SEVERIN; MEMBRU;IN PNTCD DIN 1993;
    NU MA POATE REPREZENTA UN ASTFEL DE PRESEDINTE REMORCA LA PD

    Apreciază

      1. Sunt membra PNTCD din ianuarie 1990 la org Cluj-Napoca cu continuitate neintrerupta pana astazi,(din2006 la sectorul 1 Bucuresti) Cred ca Aurelian Pavelescu ar trebui sa cedeze conducerea Partidului D-lui Ion Varlam .

        Apreciază

  24. Intru totul de acord! Mihnea Columbeanu, n. 4 ianuarie 1960, Bucuresti. Regizor, scenarist si critic de film, scriitor, traducator, redactor, profesor. Membru PNTCD incepand din 8 Martie 1990, sector 6. Ce-i drept, de multi ani n-am mai activat in organizatie, deci s-ar putea sa nu mai fiu in evidentele ei…

    Apreciază

  25. sunt un simpatizant,nu aprtin si nu m-am inscris in nici un partid,ideile si principiile mele sunt mai mult democrat crestine,Am constatat ca anumite idei coincid cu ale taranistilor dar pt a apartine acestui partid recunosc ca trebuie sa-i descopar istoria .Cate ceva citesc pe failul d-lui BALAN ION -BC.Nu stiu cat va pot fi de folos dar cred ca aveti dreptate in ce priveste pozitia d-lui Pavelescu.Am sa incerc in aceasta vara sa iau legatura cu d-l Ion Balan.Va urez mult succes in aceasta delimitare
    Tapalaga Gabriela–BC.actualmente rezident in CUNEO-IT

    Apreciază

  26. Cornita Ion, in calitate de Presedinte de Onoare al Organizatiei PNTCD Bacau, inrolat in PNT din 1943, fost detinut politic condamnat la moarte, imi dau acordul si semnez prin administratorul contului f.b al PNTCD Bacau.

    Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

      Apreciază

      1. Badic Razvan Constantin,absolvent al facultati de Finante si Banci,membru PNTCD din 2007,organizatia locala Cernavoda

        Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

      Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant

      Apreciază

      1. Ma numesc Martin Nela, sunt în prezent pensionara. Nu sunt si nu am fost niciodata, membra de partid, nici în prezent si nici înainte de revolutie. Sunt simpatizanta a PNTCD. Motivul este dragostea ce am purtat-o pentru Seniorul Coposu si pentru Domnul Ratiu, pentru care am votat.

        Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)

      Apreciază

  27. Subscriu si eu celor de mai sus impotriva acestui impostor…care altminteri ar fi un no-name. Dar cat e basescu in fruntea tari acest individ va rezista!

    Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut). Sau calitatea de simpatizant 🙂

      Apreciază

  28. Ca fost Presedinte al PNTCD Arges, consider ca PNTCD nu a suferit in perioada comunista mai mult decat sufera astazi, cand a fost acaparat de banditi, pentru a-i bloca mesajul si ascensiunea. Am platit cu decapitarea politica, ilegala si nestatutara, cand am cerut lui Gh. Ciuhandu indepartarea lui Milut si Pavelescu. Principalul tradator al PNTCD este Gheorghe Ciuhandu, care a vandut PNTCD lui Milut.

    Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut)

      Apreciază

  29. Sustin orice initiativa impotriva oricarui impostor, mai cu seama impotriva impostorului Pavelescu!
    Stefanescu Bogdan- membru PNTCD Arges din anul 2003.

    Apreciază

  30. Ma doare sufletul de acest partid…dar de ceva timp nici cotizatia nu am mai platit-o,ca ajungeau banii pe mana cui nu trebuie

    Apreciază

    1. Mulțumim. Însă îmi trebuie datele dvs. complete, pentru a lua în considerare semnătura: Numele, prenumele, profesia, anul intrarii in PNȚCD, organizația din care faceți parte, funcția în partid (dacă este cazul), alte calități / demnități – demnitari, aleși locali (dacă este cazul, chiar dacă au fost deținute în trecut).

      Apreciază

  31. Iuliana Sarbu, economist, simpatizant PNTCD. Sunt de acord cu aceasta initiativa ! In onoarea Seniorului Coposu, in respectul fata de adevarata crestin-democratie !

    Apreciază

  32. Grigore Muru, ing. mec., membru 1991, deputat PNTCD ultima legislatura, sept-dec.2000, membru-nu presedinte datorita calitatii actuale de functionar public-organizatia Gorj Ciorbea.

    Apreciază

  33. Ovidiu Tentea, istoric, membru PNTCD din 1992, Bucuresti sector 6. Sunt pentru aceasta initiativa pentru ca Pavelescu nu ma reprezinta.

    Apreciază

  34. Pasca Mircea, inginer, membru PNTCD din 1990
    Sunt de acord cu delimitarea fata de acest infiltrat (securist) in partidul nostru si semnez comunicatul prezentat mai sus.

    Apreciază

  35. Anton Şanta, simpatizant PNŢ-CD, din Alba Iulia; este o impietate la adresa lui Iuliu Maniu şi Corneliu Coposu prezenţa acelei figuri în fruntea partidului. Am fost, sunt şi voi fi alături de continuatorii şi apărătorii principiilor de bază ale partidului.

    Apreciază

  36. Pavelescu dincolo de faptul ca multi il considera omul lui Basescu, e de fapt un iepure ce topaie disperat dupa un morcovel. Dar atat ramane. Un zero si nimic mai mult. Multi il numesc impostor. Pana si a fi impostor parca implica ceva valoare. Insa specimenul asta e nulitate absoluta. Zero barat.

    Apreciază

    1. Vă rog mult să semnați cu numele complet, la care să adăugați restul detaliilor: profesia, organizația, anul intrării în PNȚCD, funcția (dacă este cazul). Mulțumesc!

      Apreciază

  37. Numele meu este Calin Scutarean sunt din Cluj si membru PNTCD din 1990.
    Nu il recunosc pe Pavelescu ca presedinte. Subscriu fara rezerve la aceasta initiativa.
    Sunt sociolog si am 57 de ani si stiu ce a fost si ce reprezinta PNT (CD).
    Inca o data subscriu in totalitate acestei initiative!

    Apreciază

  38. Nu stiu cum va putea scapa PNTCD-ul de pacostea asta far’de mama, far’de tata.!.?.!
    Adica de aur. pav.

    Apreciază

  39. Constantin Patrascoiu, lector dr., membru PNȚCD din 1995, org. PNTCD Mehedinti spune:

    Este putin spus ca ne delimitam de pavelescu.
    pavelescu (cu p mic) nu are nimic in comun cu PNTCD.

    Apreciază

  40. Toata aceasta mascarada trebuie sa inceteze. Vinovat nu este acest Pavelescu ci vinovati sunt toti cei care il sustin. Unii dintre ei sunt cunoscuti, altii nu! Trebuie deci facute demersurile care se impun. Cu alte cuvinte indepartarea tuturor impostorilor.
    PNTCD nu trebuie lasat sa moara si acest lucru nu trebuie sa se intample nu din considerente sentimentale sau morale. De fapt este vorba de o valoare politica nationala care isi are radacinile in secolul XIX, un partid national care este parinte al Statului Roman modern.

    Apreciază

  41. Membrii PNTCD Campina sunt intru totul de acord cu acest comunicat si nu participa la mascarada de concres al lui Pavelescu.

    Apreciază

    1. O călătorie de 1000 de mile începe cu un singur pas! Noi l-am făcut de mult. Acesta este doar unul dintre pașii de pe drumul nostru. Dacă fiecare adună 10 semnături, în SCURT timp adunăm peste 1000! Adică de 3 ori mai mult decât numărul de delegați de la congresul lui AP!

      Apreciază

  42. Nu cred ca merita individul sa domine prima pagina a blogului. Prea multa mediatizare nemeritata.
    Daca se doreste relansarea PNTCD ar trebui gasit un spatiu unde sa se discute solutiile.

    Apreciază

    1. Domnule Deceneu,
      Am fixat comunicatul pe prima pagină în scopul de a strânge semnături. Pentru mine și colegii mei din PNȚCD acest mesaj este important, precum și, bineînțeles, difuzarea lui pe toate căile posibile. Această pagină este una dintre ele.
      Cât privește spațiile de discuție, există destule, atât în viața reală cât și în cea reală. Soluțiile însă se lasă așteptate (încă). Dar perseverăm. La urma urmelor, nici un șef nu e veșnic. Nici acest auto-intitulat președinte. Până la urmă va trebui să plece. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Sper ca (și) demersurile mele să ajute la debarcarea sa.
      Cu respect,

      Apreciază

      1. Nu cred ca se rezolva problema cu o lista de semnaturi si nici cu plecarea lui Pavelescu, pentru ca poate pleca asa ca Milut, sa-si lase un „inlocuitor”. Exista multi Pavelesti instalati in teritoriu. Trebuie cautata o solutie ca sa fie instalata democratia si sa le fie amputate puterile liderilor judeteni si a presedintelui PNTCD. Asta se poate face doar printr-un proiect de statut care sa prevada asemenea masuri. Pentru aprobarea proiectului sa se convoace adunari generale si apoi congresul, la care liderii locali sa mearga cu rezultatele din adunarile generale, rezultate care sa fie centralizate in rezulta la nivel national. Statutul sa prevada ca aliantele pre si post electorale sa fie aprobate prin refendum intern, sa nu mia poata liderul partidului sau comitetul din jurul lui, sa facca propria politica. Conducerile PNTCD si ale AC au fost acaparate de oameni care paralizeaza cele doua formatiuni politice.

        Apreciază

  43. Ciocirlan Alexandru,membru PNTCD din anul 1995 in org.orasului Corabia,jud.Olt,fost consilier local,din anul 2003 locuiesc cu familia la Madrid.Sunt de acord,sa plece dracului la capatul pamantului si sa se refaca PNTCD-ul istoric,atunci ma intorc si eu in tara. Sa auzim numai de bine.

    Apreciază

  44. Anton Jean Criste, Valcău de Jos (SJ), fost membru în Biroul Judeţean de Tineret Sălaj, membru din 1997? Cine mai ţine minte… Cam de când am început să mă interesez de politică. Oricum, am vreo 10 ani de viaţă mai puţin decât Pavelescu şi vreo 10 în plus în PNŢCD.

    Apreciază

  45. eu sant membru pntcd si nu ma delimitez de Pavelescu, ca doar inca ieste presedintele pntcd , cand va fi altul o sa l respect pe acela .

    Apreciază

    1. Eu îl voi respecta pe A. Pavelescu atunci când dânsul va respecta membrii acestui partid, principiile și tradiția PNȚCD. Si, desigur, când își va respecta cuvântul dat
      Numai bine!

      Apreciază

      1. Bravo Dumitru, abia acum dai dovada ca intradevar esti taranist nascut si nu facut la comanda!

        Apreciază

  46. Pot doar sa ma bucur! Vad si ceva membri, dar si simpatizanti pe care nu am avut inca onoarea sa-i cunosc si carora le urez bun venit printre noi – pe net!

    Apreciază

  47. Ce sa ma delimitez? Pavelescu e un dobitoc si impostor.Daca ma delimitez de el inseamna indirect ca-l consider sef la PNTCD.

    Apreciază

    1. Problema, domnule Fălcan, este că acest Aurelian Pavelescu se consideră el însuși „președintele” PNȚCD și inițiază acțiuni în numele partidului. Ei bine, acesta este rolul nostru, să demascăm această impostură și să ne delimităm de el, arătând că de fapt nu vorbește în numele partidului și al membrilor săi

      Apreciază

  48. Mircea Talos,ing.mec,ec.(REI),membru PNTCD din ian.1990,cons. jud. 1992-1994 si vicepresedinte CJ BN 2000-2004, actual pres.interimar gruparea Ciorbea din BN,nesemnatar al vreunui document de colaborare cu fostele sau actualele servicii(eu considerand ca cei care-au semnat au obligatia morala de a nu se implica in nici un fel in viata partidului martir PNTCD).Numai bine tuturor taranistilor autentici!

    Apreciază

  49. Reproduc o parte din mesajul trimis pe privat, prin formularul de contact, de către dl. Șanta Anton: „Aş semna cu toată convingerea comunicatul, dar nu sunt membru PNŢCD. Sunt de acord cu tot conţinutul, sunt, mai ales, îngrijorat la gândul că partidul lui Maniu şi Coposu, din cauza unor veleitari cu acel Pavelescu în frunte, ar putea fi absorbit de un partid creat în laboratoarele urmaşilor fostelor structuri ale securităţii comuniste”. Mulțumim pentru sprijin domnule Șanta Anton!

    Apreciază

  50. Nu stiu daca am calitatea de membru. Am intrat in ANCD, partidul infiintat de Victor Ciorbea in seamn de protest fata de ce s-a intamplat atunci cu PD si PNTCD.am platit o cotazatie pe 6 luni cred. Intre timp ANCD a fost recomasat in PNTCD …. prin revenirea dl. Ciorbea in PNTCD ..Nu am cotizatie platita catre PNTCD, deci nu stiu daca prin reunificare, am pastrat calitatea de membru PNTCD. Sustin in schimb prin orice se poate, daca primesc un raspuns demersurile grupului de rezistenta.

    Apreciază

    1. Luați legătura cu președintele org. PNȚCD din orașul de rezidență. Deocamdată vă iau în socoteală printre simpatizanți 😉 Mulțumim pentru sprijin!

      Apreciază

  51. ERA SI TIMPUL SA FACETI ACEST LUCRU, TREBUIA FACUT MAI DE MULT DAR NICIODATA NU E PREA TARZIU. NU SUNT MEMBRU AL NICI UNUI PARTD DAR SUNT SIMPATIZANT AL PNTCD SI PNL. POATE FACETI O ALIANTA, CRED CA AR FI BINE.

    Apreciază

  52. Sunt membru PNŢCD din anul 1990, profesor de matematică acum pensionar, fost primar al com. Măureni în perioada 1996-2000, preşedinte al org. PNŢCD Măureni, fost vicepreşedinte şi preşedinte interimar al org.jud.PNŢCD Caraş-Severin.
    Salut iniţiativa şi mă alătur cu toată bucuria.Semnez comunicatul şi sper să realizăm obiectivul propus!!!

    Apreciază

    1. Domnule Taloș, dacă doriți să semnați comunicatul, vă invit să o faceți în mod corespunzător, conform rugăminții din preambul. Dacă nu, numele dvs. nu va apărea printre semnatari. Vă mulțumesc în orice caz pentru intervenție și aprecieri

      Apreciază

  53. Corneliu Sicoe,Biochimist,Master Stiinte Politice- Relatii Politice Internationale UB,membru PNTCD din 1992,primvicepresedinte TUNTCD ’96-2000,vicepresedinte PNTCD 2011-,Bucuresti

    Apreciază

  54. De acord cu textul propus.
    Intr-o prima etapa trebuie sa ne reorganizam si sa pregatim un Congres care sa confirme linia politica istorica a PNTCD si sa isi aleaga conducerea centrala permanenta.

    Apreciază

    1. Domnule Caliga, vă mulțumesc pentru apreciere, dar aș dori să știu dacă semnați sau nu Comunicatul. Într-un final pe această pagină vor rămâne doar comentariile care se constituie în semnături, conform condițiilor minime menționate în preambul.
      În rest, de acord cu dumneavoastră, trebuie să facem ordine și printr-un congres la un moment dat. Însă prioritățile acum sunt altele.
      Vă aștept cu o semnătură, desigur, dacă aderați la mesajul comunicatului.
      Vă mulțumesc

      Apreciază

      1. Ader la textul Comunicatului ca forma si spirit. Impostorii nu au ce cauta in randurile noastre.

        Prof. dr. Stefan Caliga

        22 aprilie 2013

        Apreciază

  55. MARIA RATIU, inginer, membru PNTCD din 1992, Consilier judetian la Neamt, in perioada ’96 – 2000, fost secretar org PNTCD Roman, membru in Biroul jud. PNTCD Neamt perioada ’92-‘2000. Din 2001 locuiesc in Torino – Italia.

    Apreciază

      1. Dobrescu Lucia, membru PNTCD din 2001, profesor pensionar,Ploiesti spune:

        Pavelescu nu reprezinta PNTCD,,Rusine nu are Pavelescu.Respect pentru acest popr deosebit nu are Pavelescu.

        Apreciază

Lasă un mesaj