România este a noastră   5 comments

R O M A N I A  N O A S T R A 

Frati Romani , 

Ca hotarirea voastra sa fie luata in deplina cunostinta de cauza si sa corespunda nevoilor esentiale ale Neamului si ale Tarii  -adica ale voastre-  va invitam sa cugetati la gravele  adevaruri amintite mai jos , inainte de a va face datoria de cetateni , prezentandu-va la urne in ziua de 9 Decembrie 2012 . 

Comunistii ne-au furat Romania. Ca s’o jefuiasca si s’o desfigureze in numele celor care pregateau anexarea ei la imperiul marxist universal cu capitala la Moscova. Spre a-si atinge scopul, s’au straduit sa-i lipseasca pe romani de constiinta si discernamant.  

Au inceput prin distrugerea factorilor sociali care intruchipau nazuitele constante si cele mai inalte ale poprului nostru, reperele umane ale valorilor care fundamenteaza specificul romanesc. Precum si a determinantilor acestui specific: limba, obiceiurile, traditia, cultura si religia.

Descumpanit si dezorientat de vidul creat , romanul devenea usor maleabil, putea fi impins spre confuzia dintre Bine si Rau, sfarsind prin a nu le mai percepe semnificatia. Astfel se creau premizele turnarii lui in sablonul “omului nou” – dezumanizat si impersonal – cerut de contopirea individuala si colectiva in magma informa a proletariatului mondial necesar infaptuirii utopiei marxiste.

Din aceste motive, poporul roman a sfarsit prin a se supune calailor si jefuitorilor sai, carora a renuntat , dupa 1989, sa le mai ceara socoteala pentru nelegiuirile lor.

Oranduirea comunista este expresia politica a crimei organizate, deoarece mijloacele la care recurge sistematic spre a cuceri, exercita si conserva puterea cad sub incidenta specifica a Codului Penal. Promotorii comunismului si agentii lor sunt niste raufacatori profesionisti, specializati in omucidere, jaf si frauda, al caror singur scop real este acapararea bunurilor si a veniturilor acelor populatii pe care le supun cu forta si le stapanesc prin teroare.

Aceste adevaruri au fost clar demonstrate de cele petrecute dupa prabusirea sistemului sovietic si de evolutia Chinei comuniste, care au dovedit definitiv ca singura menire a ideologiei marxiste a fost justificarea terorii preventive care se desfasura prin campanii periodice de exterminare  a indezirabililor , desemnati calailor sub pretexte doctrinare .

Oligarhia creata de Stalin pentru a-i incredinta mandatul de administrator colonial aferent reducerii Romaniei, de la rangul de stat suveran la cel de satelit al URSS, este si astazi clasa dominanta din tara noastra. Ea controleaza in continuare puterea politica, economica si sociala prin structurile care asigura perenitatea sistemului abolit la 22 Decembrie 1989 pe hartie, dar consolidat prin fapte precum expeditiile teroriste poreclite “mineriade”, la care grupul Iliescu-Roman a recurs spre a exclude fortele democratice de la reorganizarea statului . Arbitrarul nelimitat al detinatorilor puterii, caricatural ilustrat de balciul politic din vara lui 2012, face ca Romania sa fie mai departe un stat totalitar. Astazi, manipularea electoratului prin massa-media si coruptia ca metoda  de insusire  a proprietatii publice si private sunt mijloace de a se mentine la putere deopotriva mai eficiente decat teroarea politista si mai putin suparatoare pentru opinia publica internationala.

Pozitiile publice (demnitati , mandate electorale , functii politice si administrative) si situatiile personale (patrimoniu, titluri academice , posturi de directie si sinecuri manageriale) ale celor care reprezinta astazi oligarhia coloniala sovietica in viata politica si sociala au fost, toate, fara exceptie, constituite prin asasinat (individual si colectiv), jaf si inselatorie. Detinatorii actuali ai acestor privilegii beneficiaza de ele doar ca urmasi ai celor care si le-au insusit si nu pot fi, prin urmare, trasi la raspundere pentru nelegiuirile acestora. Dar nu sunt nevinovati : atata vreme cat nu le restituie celor in drept sa le detina, ei raman complicii raufacatorilor de la care le-au mostenit. 

Romania este a noastra si vrem s-o reluam celor care ne-au rapit-o ! 

Redobandirea ei este conditionata de inchiderea complecta si definitiva a parantezei sovietice si comuniste din viata statului roman si a societatii romanesti, de care depinde reluarea firului existentei lor firesti de unde a fost intrerupt .

Refacerea statului nostru presupune, obligatoriu, distrugerea sistematica a structurilor care perpetueaza sistemul comunist dupa disparitia lui oficiala . Neindeplinirea acestui obiectiv exclude restaurarea democratiei reale si regenerarea  tesutului social. Intr’o tara in care comunistii sunt in continuare detinatorii efectivi ai puteri, cum este Romania, cine nu este un anti-comunist activ nu este un democrat credibil !

Anti-comunismul nu este o atitudine “revansarda”, ci constiinta lucida a incompatibilitatii definitorii dintre democratie si totalitarism . Incompatibilitate ce decurge obligatoriu din natura lor antinomica : intre oranduirea intemeiata pe domnia legii si a moralei  si oranduirea bazata pe bunul plac al detinatorilor puterii, coexistenta este aprioric exclusa . Ideea de tranzitie este o impostura intelectuala folosita ca diversiune de marxisti dupa 1989 spre a ramane la putere : trecerea de la totalitarisnm la democratie nu se poate face treptat , ci numai prin eliminarea totala si definitiva a ramasitelor comunismului . O exigenta tot atat de imperioasa ca eradicarea  national-socialismului dupa infrangerea lui Hitler . Pentru ca fiind intrinsec criminale , mentalitatile si comportamentele totalitare sunt nereformabile .

  Romania autentica nu poate fi condusa de delincventi de drept comun.  Nici de copiii mitocani si semi-docti ai agentilor sovietici  cu nume  conspirative romanesti.

Alegatorul decent nu poate vota pentru candidati care provin din lumea interlopa a serviciilor care se ocupa cu  treburilor murdare ale puterii. Si nu poate vota pentru persoane controlate de aceste agentii prin dosare santajabile .

 Reprezentantii poporului si ai statului roman trebuie sa fie persoane respectabile, cu onoarea curata!

Ca Romania sa fie iarasi  tara noastra, procedati cu folos pentru binele si demnitatea Neamului!

Presedintele Senatului   PNTCD                           

 Nicolae Dascalu

Presedintele Comitetului de Conducere Interimara 

 Ion Varlam

(Articol apărut în România Liberă la 4 decembrie 2012)

Reclame

Posted 05/12/2012 by Cris A. in Atitudini, Com. Senat-C.Interim, Mesaje

5 responses to “România este a noastră

Subscribe to comments with RSS.

 1. Romania nu a fost furata de comunisti ci am dariut-o no comunistilor la fiecare 4 ani alegandu-i mereu. Am dariut-o noi in momentul in care PNTCD a ales ca presedinte al Romaniei un comunist si cand am facut aliante in dauna democratiei. Daruim Romania comunistilor de fiecare data cand ne comportam ca si comunistii nominand si nu alegand conducatorii PNTCD, manipuland si excluzand dezbaterea dar mai ales cand excludem pe cei care au pareri opuse sau doar diverse sau pe cei care critica sau se bucura de popularitate.

  Apreciază

 2. Pingback: PNȚCD: nisipuri mișcătoare « Ţărănista

 3. Absenteismul la vot nu este cea mai buna metoda de lupta politica. De fapt, nu o data!, au existat destule „voci” care au considerat absenteismul o arma politica.
  Nimic mai fals! Prin absenteism se favorizeaza si mai mult frauda care de obicei are loc dupa inchiderea urnelor atunci cand se fac „micile aranjamente” si „potriveli” din pix. Cine a fost macar o singura data intr-o comisie de acest fel stie foarte bine cam ce se intampla atunci si acolo, in sectia deja inchisa. Atunci voteaza si mortii (cei lasati intentionati pe liste, lucru verificat personal in mai multe randuri!), voteaza si absentii. Ca sa nu mai vorbim ca la numarare se fac adeseori artificii numerice…La ora actuala nu se mai poate aplica principiul conform caruia important este cine numara buletinele din urna. Votul nu este numai un „drept” ci si o „obligatie”. Am constatat din 1990 incoace ca teoreticienii se numarau mai ales printre cei ce fusesera absenti. Multi dintre ei chiar isi faceau o glorie dintr-o asemenea atitudine. Curios este ca, de obicei, criticile vin tocmai de la aceia care au stat acasa. Alegerile acestea sunt importante si pentru faptul ca ne aflam din nou la rascruce de drumuri! Est sau Vest? Aceasta este intrebarea tuturor si daca nu suntem atenti ajungem din nou sa auzim Radio…Est si sa regretam ca nu mai avem si „Radio Europa Libera”!

  Apreciază

  Stefan Caliga
 4. Eu am înțeles că trebuie să votăm „persoane respectabile, cu onoarea curată”. Rămâne doar să identificăm dacă în colegiul electoral de care aparținem există astfel de persoane. Dacă nu, e o crimă dacă stăm acasă? Ori dacă îi votăm pe toți, să nu se supere nimeni?

  Apreciază

 5. La nivel de declaratii nu ne intrece nimeni… Gasesc inutil acest apel. Este ca si spalarea pe maini a lui Pilat… De ce nu spuneti clar: stati acasa, nu votati pe nici unul ca sunt toti niste hoti? Ca sa puteti apoi sa veniti si sa spuneti: v-am prevenit indiferent cum iese rezultatul alegerilor? Noi taranistii am prevenit… Dar faptic noi taranistii ce am facut? Ne-am impartit in doua tabere si ne-am bagat si mai rau in mocirla lor, a comunistilor. Ticu Dumitrescu a murit si imi imaginez ca a murit cu mult amar in suflet iar mesajul pe care il duce dincolo, martirilor nostri este pe cat de trist pe atat de revoltator. Dumnezeu sa aiba in paza Romania!!!   Inserisci il testo da visualizzare alla fine di ogni mail inviata

  Apreciază

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii, patrimoniu cultural

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: