Clubul Naţional-Ţărănist: Apel către membrii Comitetului de Conducere al PNŢCD Pavelescu   2 comments

Asociatia “CLUBUL NATIONAL TARANIST – PNTCD”, Bucuresti, sector 4, str. Ipotesti nr.7 apt.4, secretariat:pntcd2011@gmail.com; tel.m.0725.891.500; comunicare:clubpnt@gmail.com; tel.m. 0722.226.579

APEL

Referitor la 

          Situaţia din PNŢCD şi imobilul din Bucureşti, sector 1, str. Clemenceau nr.9,

Stimaţi Domni,

 Prin acest email, noi,  cei care ne luptăm cu impostura lui Aurelian Pavelescu, vă rugam să nu-i daţi acestuia votul Dumneavoastră pentru vânzarea imobilului din str. Clemenceau nr.9, sediul PNTCD de pe vremea lui Iuliu Maniu si Ion Mihalache. Pretul de vânzare vehiculat ar fi de 400.000 euro, dar valoarea sa reală este estimată la peste 2 milioane euro!

Suntem informati ca joi la sedinta CNC la care v-a convocat la ora 12:00, A. Pavelescu vă va cere aprobarea prin vot a acestei vânzări, pentru ca vineri 6 decembrie la notariat sa perfecteze vânzarea, prezentând această aprobare.

Vă rugăm, in numele unei minime morale şi din motivele juridice mai jos prezentate, să vă împotriviţi prin orice mijloace.

In afara evidentelor argumente de ordin moral pentru a nu se vinde acest imobil, adevărat templu al celor care simt cu adevărat naţional-ţărănist, in care au activat inaintasii nostri martiri ai inchisorilor comuniste, va aducem si urmatoarele argumente juridice:

Orice preşedinte PNTCD ia decizii legale doar in perioada in care acestea au fost adoptate de către un BNC valid, adică inregistrat  in Registrul partidelor politice (RPP), iar Pavelescu nu respectă această cerinţă impusă de lege. O adresă a Tribunalului Bucuresti afirmă faptul că orice modificare adoptată de catre un congres al unui partid produce efecte doar după ce este aprobată definitiv si irevocabil de către instanta de judecată. Este si cazul modificării componenţei conducerii oricărui partid.

In prezent, Pavelescu acţionează nestatutar si nelegal. Majoritatea membrilor BNC inregistrat in RPP s-au separat de el, l-au exclus din partid şi in prezent acţionează pentru înlăturarea lui A. Pavelescu din fruntea partidului. Toate actele şi alegerile pretinselor congrese sau ale pretinselor sedinţe CNC sunt atacate in instanţă şi Pavelescu nu poate inregistra nimic in RPP.

Astfel, la pretinsul congres din 20 aprilie 2013, A. Pavelescu a retras actiunea de inregistrare la RPP al Tribunalului Bucuresti. De asemenea, şi inregistrarea pretinsului congres din 2 noiembrie 2013 la care s-au ales o mulţime de vicepreşedinţi de la efemerii aliati de la PNL-IRL, in frunte cu Vlad Moisescu, este suspendată si nici nu se va inregistra vreodatăca si pretinsul congres din 27 septembrie 2014, pe care il vom  contesta. Toate pretinsele congrese au vicii de organizare, convocare, reprezentare, componenţă, desfăşurare şi cvorum.Toate aceste adunări, căci nu pot fi numite congrese, au fost convocate, organizate şi desfăşurate in afara statutului si a legii, aceste acţiuni nefiind realizate cu acordul BNC inregistrat in RPP, conform prevederilor exprese statutare.

Nici pretinsele Comitete Nationale de Conducere din 2013 şi 2014, inclusiv acesta de joi 4 decembrie 2014, nu sunt statutare si legale, iar hotărârile lor nu pot fi luate in considerare sau recunoscute, din mai multe motive, dintre care ne rezumam a menţiona următorele:

1. aceste şedinţe ale CNC nu au fost convocate de catre BNC sau organizaţii conform prevederilor art. 32 al. 3 din statut (prevederea pentru preşedinte de la art.47/2/b fiind doar operativa si intotdeauna ca urmare a convocarii realizate conform prevederii de la art32/3, întrucât in text apare sintagma „in sedinţă”, adică preşedintele, dacă nu s-a stabilit altfel, aduce la cunoştinţa membrilor CNC detaliile concrete privind locul si data/ora sedintei respective);

2. componenţa acestor pretinse CNC este in majoritate nestatutară şi nelegală, intrucât majoritatea preşedinţilor organizaţiilor judeţene sunt interimari numiţi nelegal, fără aprobarea BNC-RPP, conform prevederilor statutare de la art.46/1/x si, în plus, au si mandatul expirat şi toţi vicepreşedinţii aleşi in congrese nevalidate de Tribunalul Bucuresti nu au dreptul sa voteze in aceasta calitate, mai ales in chestiuni patrimoniale.

Cele de mai sus arată clar că  A. Pavelescu acţionează abuziv si ilegal.

In domeniul patrimonial, Statutul PNTCD prevede clar că prerogativele aparţin BNC(art.46/1/s). Orice vot favorabil privind instrăinarea de patrimoniu, dat de vreun pretins BNC neinregistrat in RPP sau de vreun pretins CNC, aflat in situaţia de mai sus, este nelegal si atrage raspunderea civilă a tuturor celor care au aprobat, precum si raspunderea penală a celor care nu aveau calitatea sa o facă. In cazul CNC, pentru cei care votează fără a deţine legal calitatea de membru, apar si alte aspecte penale. Aparenţa de legalitate dată de alegerea intr-un congres nu indreptăţeşte pe nimeni sa voteze, atâta timp cât respectivul congres nu este validat in justiţie.

Noi, alaturi de majoritatea membrilor BNC, vom ataca imediat in civil si, după caz, in penal orice tranzactie privind patrimoniul PNTCD.

Imobilul din str. Clemenceau nr.9 are o incărcătură spirituală şi morală cu totul specială pentru orice naţional ţărănist veritabil. Numai infiltrati străini de partid şi de istoria sa se pot gândi la vânzarea lui. Există alte soluţii de utilizare a acestui imobil, astfel incât sa fie de folos partidului.

In altă ordine de idei, având in vedere caracterul continuu abuziv şi nelegal al conducerii PNTCD reprezentate de către A.Pavelescu, vă chemăm pe toţi, lasând deoparte orice disensiuni din trecut şi din prezent, să ne unim şi să ţinem un congres de unificare real, comun, deschis tuturor opţiunilor, şi, în spiritul respectului  reciproc, să alegem o conducere onorabilă, care să fie urmată de către toţi membrii PNTCD, reuşind astfel, după 6 ani de luptă, inlăturarea acestui impostor.

Secretar general.

responsabil cu problemele juridice

Mihai Grigoriu

3 dec. 2014-

Bucuresti

2 responses to “Clubul Naţional-Ţărănist: Apel către membrii Comitetului de Conducere al PNŢCD Pavelescu

Subscribe to comments with RSS.

  1. Trebuie urgent sa luam masuri pentru respectarea legilor, sa impiedicam aceste mizerii pe care vrea sa le fac acest microb – pavelescu -. Numai uniti putem lua o hotarare istorica, sa fim alaturi de crezul marilor oameni politici, IULIU MANIU, ION MIHALACHE si CORNELIU COPOSU.

    Apreciază

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Ţărănista.

”Negociem orice, dar nu negociem principii!” (Corneliu Coposu)

Drumurile lui Spetcu

Blog de om umblat

Bucatari Romania

IMPREUNA PESTE TOT

geaba, uhitto... blogdaproste...

un alt blog al lui Dan Iancu

Microgreens România

Ferma Fresh Microgreens - microplante pentru gastronomie și alimentație sănătoasă

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

România Străveche - Ancient Romania

"În tot ceea ce sunt, în faptă sau în cuvânt, trăiesc, aşa cum pot, moştenirea străbunilor. Cei care au construit o cultură, o istorie şi o lume astăzi aproape uitată: România Străveche." "In all that I am, through my deeds and my words, I live, the best I can, the heritage of our forefathers - those who built a culture, a history, and a world that is nearly forgotten today: Ancient Romania." Mihai-Andrei Aldea

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Doru Nicolae Grădinaru

profesor de istorie

JURNAℓ SCOȚIAN

Ioan-Florin Florescu, preot misionar

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

Cineva trebuie să rămînă pînă la sfîrșit.

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri care vin și pleacă :)

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

România fără Justiție

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Blogul lui Paul Tița

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Cabal in Kabul

Cabal in Kabul

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat: