#Colectiv. PNŢCD: reacţii după declaraţia iresponsabilă a lui Pavelescu   8 comments

Vă prezint mai jos reacţii ale membrilor PNŢCD (oficial şi neoficial) în urma declaraţiei iresponsabile după tragedia din clubul Colectiv a lui Pavelescu Aurelian, care a jignit în masă tinerii români şi a contestat doliul naţional.

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

pavelescu reactie doliu national club colectiv

Declaraţia preşedintelui-ştampilă al PNŢCD

Ion-Andrei Gherasim, fostul şef de cabinet al Seniorului Coposu:

Am citit comentariul făcut de actualul purtător de ștampilă al PNȚCD, legat de tragedia petrecută într-un club bucureștean, vineri seara, și am rămas siderat, pentru că, vă spun cinstit, la așa ceva nu mă așteptam din partea lui! Nu am cunoștință dacă acest individ este sau nu părinte, dar, vă spun sincer, primul meu gest, sâmbătă dimineața, când am văzut ce s-a întâmplat, a fost să mă duc în camera băiatului meu să-l pup și să-i fac o cruce pe frunte! Este groaznic și teribil ceea ce s-a întâmplat!! Mă gândesc cu compasiune la părinții acelor tineri și mă rog Domnului Să-i ierte și Să-i primească în brațele Sale pe cei care nu mai sunt!!

Poate, unii dintre dvs., vor spune că ” da, are dreptate, doliul național de 3 zile nu se justifică!” Din punctul meu de vedere, orice tragedie de o asemenea amploare, în care sunt implicați atât de mulți români, necesită această măsură!! Atâta timp cât ne simțim solidari cu familiile celor decedați, și ne rugăm pentru sufletele celor care au trecut în eternitate, SUNTEM ÎN DOLIU NAȚIONAL!!!

Este dureros să descopăr că, „reprezentantul oficial” al unui partid martir, cum a fost PNȚCD, are o astfel de reacție, lipsită de cel mai elementar simț de răspundere etică, socială și politică!!

PNȚCD nu merită să fie pus la colț din cauza unui astfel de individ, pentru că, sunt convins de asta, 99,9% din adevărații membrii ai săi, sunt alături de familiile îndoliate și își doresc să se facă dreptate!! Dacă era o opinie personală a cuiva, căruia îi place să fie mereu Gică contra este una, dar, peste tot apare, lângă numele său, titulatura de „președinte PNȚCD „, ceea ce face rău tuturor celor care, simt și cred, cu adevărat, în valorile național-țărăniste, creștin-democrate!

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Adrian Ghiţă,  Sector 3:

Aurelian Pavelescu TREBUIE sa-si dea demisia! Intr-un moment dureros al romanilor a jignit grav(anarhisti, inculti, promiscui, generatie pierduta) o importanta categorie a populatiei si nici macar nu si-a cerut iertare public. Faptul ca s-a compromis definitiv pe sine ar fi fost problema lui daca n-ar fi compromis astfel PNTCD, un partid al onoarei si jertfei pentru tara. Sunt si alte fapte cotroversate ale lui A.P. care ar trebui clarificate in partid dar cred ca aceasta ultima fapta a lui este suficient de grava ca sa-i cerem toti DEMISIA!

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Horia Lupuţiu, Sector 3:

Am citit siderat pozitia liderului taranist!

Un punct de vedere al acestuia pe care nu il agreez si personal il consider deplasat la adresa mea, la adresa generatiei mele, la adresa acelora care ofera o clipa de reculegere in memoria celor care s-au stins, un gand bun si compasiune fata de familiile celor care s-au stins, respectiv compasiunea fata de cei care se lupta cu moartea, respectul fata de cadrele medicale care sunt in spitale in regim de voluntariat, oameni si companii care sprijina „anarhisti” inca in viata, familiile celor disparuti si pe aceia care incearca sa ii salveze.

Cert este ca si domnia sa, Aurelian Pavelescu, nu mai este sigur de cele sustinute drept urmare, postarea a disparut, la fel si contul dumnealui de facebook.

Sa ma simt tradat ca taranist? NU! Pentru ca nu m-am simtit niciodata reprezentat de Aurelian Pavelescu!

Sa ma dezamagit? NU! Pentru ca nu am avut asteptari din partea lui Aurelian Pavelescu!

Sa ii cer DEMISIA? O fac si o fac degeaba pentru ca este presedintele unui partid cu un scor electoral constant de 0.5% indiferent de alianta politica, si nici unul din succesele rasunatoare in alegerile ultimilor ani nu a reusit sa ii trezeasca un proces de evaluare a activitatii si concluzia ca poate nu este problema partidului acest scor!

Dar de fapt e partid si nu companie bazata pe rezultate smile emoticon

DEMISIA DOMNULE PAVELESCU

P.S. Oare sa ma trezesc maine dimineata si sa ma suprinda?

P.S.1. In actuala postare mi-as fi dorit sa scriu mai multe, am foarte multe pe suflet, dar am ajuns la conlcuzia ca familia si linistea este mult mai importanta, pe cale de consecinta nu vreau sa ma numar printre cei citati la diferite instiutii ale statului roman pentru a-mi apara punctul de vedere expus, si contestat printr-o plangere penala, ca si Surorile Coposu, Ion Diaconescu si alti veterani si detinuti politici care au trebuit sa isi justifice calitatea de membru PNTCD.

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Liviu Floarea, Sector 2

Dragi colegi taranisti!

 Sunt revoltat de ceea ce Pavelescu a indraznit sa declare in numele PNTCD!

Acest individ trebuie indepartat de urgenta de la conducerea PNTCD (pe care o oricum a obtinut-o si o exercita in mod nelegitim!).

Nu stiu cati ati citit postarea completa ce a fost preluata de Adevarul dar mai ales cati ati citit reactiile romanilor !  Reactia lor, a romanilor dintre noi este devastatoare pentru PNTCD.

 Dragi colegi taranisti care , dintr-un motiv sau altul mai stati pe langa acest Pavelescu, va rog ca, in acest moment dramatic sa va treziti si sa indepartam raul de la conducerea (cu stampila a) PNTCD si sa repunem Partidul acolo unde ii este locul si sa il ferim de mocirla in care vremelnicii conducatori cu stampila vor cu tot dinadinsul sa arunce acest nume istoric.

 Lucian Buica, Lilian Ilie, Horea Dan, Romulus Luca, Daniel Veres, colegi taranisti, iesiti odata din combinatia cu Pavelescu in care va lasati purtati de nu stiu ce calcule sau planuri politice!  Elisi justifica prezenta in PNTCD prin faptul ca voi ii sunteti alaturi!

 Decat asa cum se intampla astazi mai bine sa ne traim disperarea in liniste si demnitate!

 Dragi colegi taranisti! trebuie sa il dam afara pe Pavelescu din sediul PNTCD si din istoria PNTCD si trebuie sa o facem astazi!

Ne-a facut destul de rusine!

Cu speranta!

Liviu Floarea

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Constantin Pătrăşcoiu, Mehedinţi:

De ce nu reusim sa transmitem opiniei publice un mesaj simplu:

„Trepadusul pavelescu nu reprezinta de fapt si de drept PNTCD, asocierea lui cu acest partid  este un imens afront adus martirilor nostri”

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Constantin Geangu, fost deţinut politic, membru al Senatului PNŢCD, Sector 1:

Din nou presedintele nelegitim al PNTCD ne dovedeste ca nu are nici o legatura cu morala crestina si confunda neregulile patronilor & autoritatilor cu manifestarile tinerilor.

Afirma dansul „Va asigur că pe niciunul dintre aceştia nu-i veţi găsi în biblioteci şi nici la biserici”. A studiat mai intai cu atentie cazul? Reporterii diverselor televiziuni au gasit printre participanti olimpici cu rezultate exceptionale!!! Cum mai poate sa-si retraga cuvintele odata lansate in media?

 Ca vrea neaparat sa-si dea cu stangul in dreptul nu ar trebui sa ne ingrijoreze pe noi, insa, nelegitim, asa cum este, este perceput drept liderul PNTCD. Orice cuvant rosteste este pus in sarcina partidului si au dreptate cei care ridica semne de intrebare: Ce fel de partid este acesta? De ce isi spune crestin democrat?

 Ce-l deranjeaza oare de a putut sa emita astfel de afirmatii? Poate loveste in d-l Ponta (pe care l-a sprijinit cu cateva luni in urma) pentru ca nu l-a luat in barca PSD? Sau este „gelos” pe tinerii care s-au mobilizat atat de exemplar si acum si cand a fost vorba de Rosia Montana si mai ales cand a fost revolutia din decembrie 1989? Cand se canta la Universitate „mai bine golan decat comunist” se canta in surdina sau cu volumul la maximum? Ce spuneau atunci autoritatile despre cei din Piata? Ce spune astazi „presedintele nelegitim al PNTCD”? Ce asemanare uluitoare!!!

 Sa bagi intr-o oala murdara sute de mii de tineri inseamna sa te descalifici din punct de vedere intelectual. Fiecare in parte (student, elev, cercetator, gunoier sau vidanjor) este o alta persoana decat toti ceilalti, cu preocupari diferite, cu aptitudin diferite, cu simpatii diferite, dar toti iubitori ai unui gen de muzica, pe care o asculta acolo unde pot.

 Mai apoi, tinerii de astazi sunt copiii sau nepotii nostri. Noi i-am crescut cum sunt si daca ar fi sa fie in neregula, noi suntem primii vinovati. Cum putem vorbi cu dispret despre ei fara sa ne asumam raspunderea noastra.

Este clar ca autorizatiile de functionare a acestor cluburi s-au obtinut incalcand legea. Cine a generat sistemul care face ca legea sa fie doar pentru unii??? Cu cati dintre acestia d-l A.P. s-a aliat spre ai sprijini in incalcarea legii??? Se simte d-l A.P. raspunzator de faptul ca i-a ajutat pe cei ce au construit acest sistem corupt??? In afara de faptul ca-i besteleste pe tinerii care au „nerusinarea” sa asculte muzica, ii besteleste macar la fel pe nemernicii care au facut posibil acest dezastru??? Cu ei de ce nu este la fel de aspru? Asteapta de la unii cumva o rasplata pentru mutarea atentiei intr-o alta zona decat cea fireasca?

 Daca cere altora sa fie decenti, cat de decent este atunci cand profereaza tot felul de amenintari in procese astfel incat sa ramana „nelegitim” dar „legal”!!! Cu aceasta nerusinare cum ramane??? Este mai mica sau mai mare decat a tinerilor iubitori de muzica? Cum este posibil sa obtii sub 1 % la alegeri si sa pretinzi ca nu se poate altfel decat sa ramai in fruntea partidului? Dar cei ce-l sprijina, ce sentimente au cand vad cum liderul lor ii face de rusine? L-au intrebat oare, la fel de sincer, in ce masura afirmatiile sale sunt conforme cu morala crestina si in ce masura fac bine sau rau numelui PNTCD?

 Am fost rugat de cativa colegi senatori sa afirm cele de mai sus ca o forma de protest a Senatului PNTCD.

Cum nu s-a intrunit o sedinta formala ca sa pot folosi formula „In numele Senatului PNTCD”, imi asum cele de mai sus in nume personal.

 Cu speranta unor zile mai bune,

Constantin Geangu

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Grupul de Rezistenţă din PNŢCD:

Protestăm vehement faţă de declaraţia necreştinească şi iresponsabilă a lui Aurelian Pavelescu, pretins reprezentant al PNŢCD!

După tragedia din Clubul Colectiv, Aurelian Pavelescu, preşedintele-ştampilă al PNŢCD şi-a dat, din nou, arama pe faţă. Declaraţia sa necreştinească, iresponsabilă şi de-a dreptul mitocănească, ce jigneşte în masă sute de mii de tineri ai României şi contestă doliul naţional instituit după incendiul din club, aduce o gravă atingere principiilor, valorilor şi imaginii PNŢCD.

Chemăm pe toţi cei indignaţi de această declaraţie, membri şi simpatizanţi ai Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat, la protest împotriva acestui individ care poluează mass-media cu ura sa împotriva tinerilor României!

Nu mai putem tolera nesimţirea cu care ne tratează politicienii cocoţaţi în funcţii înalte în stat sau în conducerea unor partide, pe spatele nostru, pe voturile noastre şi pe banii noştri!

Veniţi alături de noi sâmbătă, 7 noiembrie 2015 ora 14:00, la sediul central al PNŢCD din Piaţa Rosetti, să le arătăm acestor politicieni impostori că vremea lor a trecut!

Ţărănişti, nu mai toleraţi pângărirea numelui PNŢCD, uniţi-vă pentru îndepărtarea impostorului Pavelescu, care acoperă de ruşine numele acestui partid-martir!

Grupul de Rezistenţă din PNŢCD

(Cristina Andrei, Ioan Ioan Balan, Nick Vintilă, Enuta Andrei, Stelian Rotaru, Serban Anghel, Talos Mircea, Victor Negara, Marius Dumitru, Petrica Panait, Amelia Boncea, Maria Lumpan, Marinel Voicu, Ioan Cirap, Laurentiu Condruz, Skrn Mutalip, Dimitrie Poptamas, Flavius Boncea, Stefan Urse, Radu Constantin Cioboata, Mihaela Ionescu, Stefania Giurescu, Radu Rizescu, Ion-Andrei Gherasim, Sorin Petcu, Ion-Adrian Doja-Fodoreanu, Răzvan Boacă, , Comanita Adrian, Dragoi Daniela Stefania, Margareta Dumitrescu, Adriana Carmen Enescu, Corneliu Neagoe, Calin Oancea, Corneliu Sicoe, Ene Viorel, Danci Emil, Florin Esanu, Mircea Gavrila, Stefanescu Bogdan, Cristian Vaida-Coteanu, Tiberiu Cnab, Nicolae Sîntimbrean, Ovidiu Bunea, , Aliman Teofil, N-g Pirvu, Viorel Nita, Paul Balaban, Eugen Voicu, , Mariana Berinde Berinde, Calin Scutareanu, Calalb George, Marioara Tanasescu, Andreica Sorin, Manea Jian, Ovidiu Silviu Dobronauteanu, Hulya Mutalip, , Relu Calaf, , Iosefina Sandulescu, Seracin Ioan, Taran Ovidiu, Iofciu Ion, Dan Ionescu, Emil Dajicu, Alexandru Vaida, Nicolae Plopeanu, Martinas Petru, Alexandru Herlea, Tudor Dunca, Rodica Stoica, Cosma Septimiu, Tunaru Marian, Adrian-Ion Smarandoiu, Cristoi Eduard Claudiu, Lidia Elena, Sanda Danila, Daniel Iovanov, Roman Laurentiu Gabriel, Dorin Sabau, Rodica Lepadatu, Popescu Andrei Ciprian, Petresco Antoniu, Marian Cucu, Itu Mitica, Traian Haicu, Cristea Ilie, Lucian Vasilca, Elena Mirabela, Bogdan Curic, Dani Petric, Petru Juravlea, Mihai Sarca, Ionutz Marian, Neacsu Ioan, Dumitru Iancau, Laurentiu Matei, Nelutu Bozdog, Constantin-Alexandru Tabacu, Marius Macarie, Bogdan Teofil Nastase, Emanuel Dobrescu, Mircea Radutiu, Vasile Capra, Antonin Opris)

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

PNŢCD Sălaj cere demisia lui Pavelescu:

Având în vedere slaba evoluție a partidului de la ultimul Congres, lipsa aparițiilor publice a conducerii, izolarea partidului pe scena politică, lipsa de viziune și orizont politic, neasumarea eșecurilor în urma alianțelor politice dezastruoase, lipsa de consultare și informare a forurilor de conducere ale partidului, strategia perdantă de critică constantă a electoratului prin comunicatele date online, culminând cu declarațiile complet lipsite de tact politic și de-a dreptul nesimțite față de suferința produsă de tragedia din clubul Colectiv, Biroul Județean de Conducere al PNȚCD Sălaj, reunit în ședință, azi, 10.11.2015, cere demisia președintelui PNȚCD, dl Aurelian Pavelescu.

Biroul Judeţean de Conducere al PNŢCD Sălaj

(Pop Ioan Teodor – Preşedinte, Joldoş Nicolae Florin – Prim-vicepreşedinte, Prodan Silvia Carmen – Secretar general, Taloş Călin Cristian – Vicepreşedinte, Iepure Traian – Vicepreşedinte , Hossu Flaviu Cosmin – Vicepreşedinte, Prodan Florin – Vicepreşedinte, Vaida Aurel – Vicepreşedinte, Şuteu Emil – Vicepreşedinte)

_____________

Protest anti-Pavelescu la sediul central al PNŢCD – sâmbătă, 7 noiembrie, ora 14:00

Actualizare (7 noiembrie 2015): Semnaţi alături de noi: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

_____________

Senatul PNŢCD:

Conducerea Senatului PNŢCD face apel la adevăraţii ţărănişti, precum şi la simpatizanţii PNŢCD, pentru pichetarea sediului central al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat din Piaţa Rosetti, Bd. Carol I nr. 24, sect. 2, în fiecare sâmbătă, între orele 16:00 – 18:00, până la alungarea definitivă a lui Aurelian Pavelescu din partid. De-a lungul ultimilor ani, Aurelian Pavelescu s-a făcut vinovat de acţiuni care au pătat numele şi imaginea PNŢCD în nenumărate rânduri, culminând cu declaraţiile făcute la adresa celor ce au murit şi a celor suferinzi în urma incendiului catastrofal de la Clubul Colectiv.

(Comunicatul Senatului PNŢCD aici)

Rezistența PNȚCD

Reclame

8 responses to “#Colectiv. PNŢCD: reacţii după declaraţia iresponsabilă a lui Pavelescu

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pingback: Picătura care umple paharul: „PNŢCD” la mitingul PSD din #9iunie | Ţărănista

 2. Pingback: Parafarea decesului unui partid istoric: PNŢCD exclus din PPE | Ţărănista

 3. Pingback: Alegeri locale 2016: Eu cu cine votez? Ţărăniştii (din nou) în dilemă | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 4. Pingback: Petiţie online: Cerem demiterea lui Aurelian Pavelescu acum! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 5. Pingback: #Colectiv. PNŢCD: Nu toată conducerea oficială a reacţionat la unison cu Pavelescu | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 6. Din motive obiectve, de sanatate, nu pot sa fiu prezent in 07.11.2015 la sediul partidului, dar sunt cu toata fiinta mea alaturi de cei care vor fi prezenti acolo si-l vor huidui pe acest impostor care se ascunde dupa o Stampila. Nu cred ca are demnitatea si bunul simt sa-si dea demisia!! Ar fi prea civilizat sa reactioneze in acest mod un derbedeu al carui traseu politic a colindat prin toata sfera pamantului.Ce l-o fii oprit la PNTCD?!?!?! Sunt atatea planete unde ar mai putea ateriza. Oare cine-l mai tine pe la noi??

  Apreciază

  Ioan Seracin
 7. Pingback: #Colectiv. PNŢCD: reacţii după declaraţia iresponsabilă a lui Pavelescu | gagaradu

 8. Un mare nemernic care probabil a avut sarcina de a distruge partidul nostru. NU!, NU o sa reusesti niciodata. Cred ca ar fi bine sa demisionezi pana pe data de 07.11.2015. Altfel cred ca o sa trebuiasca sa raspunzi in fata noastra la tot ce ai facut.

  Apreciază

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

PNȚ Maniu-Mihalache

Trecut pentru viitor

Microgreens România

Ferma Fresh Microgreens - microplante pentru gastronomie și alimentație sănătoasă

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

România Străveche - Ancient Romania

"În tot ceea ce sunt, în faptă sau în cuvânt, trăiesc, aşa cum pot, moştenirea străbunilor. Cei care au construit o cultură, o istorie şi o lume astăzi aproape uitată: România Străveche." "In all that I am, through my deeds and my words, I live, the best I can, the heritage of our forefathers - those who built a culture, a history, and a world that is nearly forgotten today: Ancient Romania." Mihai-Andrei Aldea

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

JURNAℓ SCOȚIAN

Ioan-Florin Florescu

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

Cineva trebuie să rămînă pînă la sfîrșit.

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri care vin și pleacă :)

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: