Din „mărețele realizări” ale comunismului: 3 morți pe minut, vreme de 60 de ani, fără întrerupere   6 comments

#Țărănista
De ce se tot vorbește pe alocuri în termeni elogioși despre Castro? De ce fac unii apologia comunismului?
Pentru că nu a existat un proces al comunismului, pentru că criminalii zămisliți de acest regim nu au fost condamnați penal, pentru că documentarele TV despre nazism și crimele lui abundă, dar cele (puține) despre comunism și crimele lui trebuie căutate și sunt destul de greu de găsit. Și cine le caută? Doar cei (insuficient de mulți) interesați, dintr-un motiv sau altul (urmași ai victimelor, istorici și câțiva căutători de adevăr).
În mentalitatea și cultura maselor largi comunismul NU a pătruns ca un Rău suprem care trebuie evitat, precum nazismul. Masele largi nu au cunoștință de adevărurile greu accesibile, nepromovate și nepopularizate – precum cel de mai jos – și, ca atare, nu au conștiința acestui Rău. Cui prodest?

Regimurile comuniste au ucis în două generații o sută de milioane de oameni: asta înseamnă cam 450 de oameni pe zi, adică 190 de morți pe oră, adică 3 oameni transformați în cadavru în fiecare minut – și nu o singură dată, ci minut de minut, oră de oră, zi de zi, timp de 60 de ani fără întrerupere. Vă puteți imagina un asemenea monstruos munte de cadavre?

Citatul este luat de aici, unde veți găsi  câte ceva din „realizările mărețe” ale lui Castro, acest Fidel al comunismului.

____________

Citiți și

Reclame

6 responses to “Din „mărețele realizări” ale comunismului: 3 morți pe minut, vreme de 60 de ani, fără întrerupere

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cu Dumnezeu in minte, avem lumina inainte!

  O ce veste minunata: Pentru oricine si oricand, venirea in lumea noastra a Fiului lui Dumnezeu este o imensă bucurie. Sarbatoarea se asterne in orice inima si un bland ecou ne insoteste speranta si asteptarile. Inima devine iesle iar si iar, si Mantuitorul vine mereu cu vestea buna a salvarii. Sa ne bucuram de imensa Lui iubire!
  Sa speram ca si autoritatile romanesti, vor invata ce inseamna iubirea de oameni si de lege, care in Romania, atat oamenii cat si legile sunt abuzate, afectate si violate barbaric de falsele autoritati romanesti!

  Nasterea Domnului Iisus Hristos a fost asa: Maria, mama Lui, era logodita cu Iosif si, inainte ca sa locuiasca ei impreuna, ea s-a aflat insarcinata de la Duhul Sfant. – Matei 1:18.
  Toate aceste lucruri s-au intamplat ca sa se implineasca ce vestise Domnul prin prorocul care zice: Iata, fecioara va fi insarcinata, va naste un fiu si-i vor pune numele Emanuel, care, talmacit, inseamna: Dumnezeu este cu noi. Matei 1:22-23.
  Poate ca si autoritatile romanesti vor incepe sa respecte Constitutia, legile si vor fi cu noi romanii, criminal abuzati, nu vor mai fi cu satana.

  Stim ca intr-o zi, El va sterge orice lacrima din ochii lor. Stiu de asemenea ca moartea nu va mai fi. Stiu ca nu va mai fi nici tanguire, nici tipat, nici durere, fiindca lucrurile dintai au trecut. Apocalipsa 21,4.
  Chiar, mai mult, stiu ca nimeni nu-si va mai aduce aminte de lucrurile trecute, si nimanui nu-i vor mai veni in minte. Pentru ca Domnul Insusi promite: Eu fac ceruri noi si un pamant nou, Isaia 65,17. Stiu si stiu bine aceste lucruri. Un lucru nu stiu! Privind in jur si privind propria viata in ochi, cum ma voi putea opri si daca ma voi putea opri de a nu ingaima. Si cand te gandesti ce ar fi putut fi fara Tine, Doamne!

  Persoanele care ocupa cele mai mari functii de conducere ca presedintele, sa-si ia timp, pentru autocunoastere si daca este sa judece ceva, sa inceapa cu ei, tocmai pentru a imbunatati starea in care suntem si pentru a fi mai aproape de Dumnezeu! Pentru ca in Romania, politicul, politia, si justitia, criminal compromise, sunt doar pe post de dusmani ai nostrii, ai romanilor si a Romaniei, singura solutie la rezolvarea problemei cu documentele profesionale (MARITIME), romanesti false, rezolvarea pozitiva este sa-L lasam pe Dumnezeu sa lucreze pentru binele nostru, a romanilor condamnati la moarte prin suferinta, cu documentele profesionale false. Cheia pentru rezolvarea la orice problema, este o mare binecuvantare, lasandu-L pe Dumnezeu, cu Mainile Sale sa ne aduca solutia salvatoare! In orice fapt, oricat de mic, sa cerem implinirea Divina si tot ce ne este necesar ne va fi daruit, cu siguranta!
  Ne spune si Biblia, atat de frumos si direct, sa cautam doar ceea ce inseamna binecuvantarea lui Dumnezeu: Mai bine o bucata de paine uscata, cu pace, decat o casa plina de carnuri, cu cearta, (cu criminali pe post de politicieni, ca in Romania)! Proverbe 17.

  Presedintele Romaniei, trebuie sa se trezeasca din ratacirile infinite in care se afla si sa demonstreze ca este presedintele Romanie, sa arate ca el este principalul care raspunde de respectarea Constitutiei, de Art. 80, care arata: Rolul Presedintelui:
  1).Ca Presedintele Romaniei reprezinta statul roman si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii.
  2).Ca Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice si a institutiilor statului. In acest scop, Presedintele exercita functia de mediere intre puterile
  statului, precum si intre stat si societate.

  Presedintele Romaniei, OBLIGATORIU trebuie sa arate ca stie ca trebuie sa intervina pentru cazurile criminale unice in lume, cu invatamantul romanesc criminal, cu documente criminale false, si sa convoace CSAT. Nu sa arate ca este MENTAL intunecat si cascat si se bucura ca noi romanii, suferim si murim prin suferinta din cauza documentelor criminale profesionale (MARITIME) false, ca autoritatile romanesti criminale.

  Presedintele Romaniei, trebuie sa arate ca stie de Art. 47 – Nivelul de trai, la care raspunderile principale sunt al presedintelui si al primului ministru, pentru:
  1).Statul este obligat sa ia masuri de dezvoltare economica si de protectie sociala, de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai decent.
  2).Cetatenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate platit, la asistenta medicala in unitatile sanitare de stat, la ajutor de somaj si la alte forme de asigurări sociale publice sau private, prevazute de lege. Cetatenii au dreptul si la masuri de asistenta sociala, potrivit legii.

  Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti, incepand cu presedintele si primul ministru, ca spun: Cum Fecioara Maria a fost insarcinata cu Domnul Iisus, care a venit prin mama Lui Maria, sa ne salveze, la fel si noi suntem insarcinati cu respectarea responsabilitatilor, functiilor pe care le ocupam, cu privire la propriile actiuni de a respecta si a obliga pentru respectarea Constitutiei, care este legea fundamentala. Cu atat mai mult este de dorit sa ne asumam actul implicarii noastre in diferite proiecte, pentru binele romanilor, a Romaniei si sa se bucure Dumnezeu. Toate acele proiecte, functiile la locul de munca in general, toate acestea sa fie pentru slava lui Dumnezeu! Sa primim intelepciunea Divina, de a coopera, de a face parte doar din echipe sau proiecte in sine care aduc cinste lui Dumnezeu si calitatii noastre de crestini!

  Aautoritatile romanesti, sa demonstreze ca sunt persoane crestine in Domnul Iisus si sa recunoasca cu sinceritate si sa spuna: Doamne iartane ca in loc de autoritati, care sa fim modele in respectarea legilor morale, mereu am fost satanici rataciti mintal, pentru ca i-am pus pe romani in suferinta continuu de sclavi, si Romania am distruso cu:
  -Serviciile false de securitate.
  -Politia si justitia, care sunt ca doua organizatii criminale. (Cand victimele merg la politie si justitie, descopera cei mai mari teroristi bestii criminale din lume, pe posturi de politisti si magistrati. Daca in Romania ar fi fost politie si justitie, nu ar fi existat nici un navigator roman, condamnat la moarte, cu documente profesiopnale criminale maritime romanesti false)!
  -Mineriade diversioniste,
  -Am facut din politica afaceri criminale, cum este invatamantul romanesc, afacere criminala cu emiteri de documente profesionale criminale false, ca noi autoritatile romanesti false.
  -De acea, scoala romaneasca este o scola criminala, prin care traieste Groza Petru, si omoara pe romanii emigranti, prin suferinta cu documente profesionale criminale false.
  -Am vandut Romania la fier vechi,
  -Am vandut toate resursele Romaniei,
  -Am indatorat Romania pentru 5 generatii,
  -Romanii, in special cei din diaspora, nu au nici un fel de sustinere si protectie din partea Romaniei, pentru ca ambasadele romanesti sunt organizatii criminale, ca si presedintia, guvernul, MAE, si celelalte institutii romanesti criminale, pline de teroristi barbari criminali satanici.
  -Eu ca presedinte, m-am facut si frizer si am tuns dealurile si muntii de paduri, pe care le-am trimis in strainatate, de unde rasar conturi bancare.
  -Succesul, banii si faima, ma, nea interesat, nu a contat cat de multi romani au suferit si murit, sau cat de mult am distrus Romania. Nu am tinut cont ca succesul, banii si faima pot fi o bucurie pentru sufletul nostru, doar in momentul in care sunt binecuvantate de tine Doamne Dumnezeule!
  -Am furat, jefuit de peste tot, flota de peste 270 de vapoare, echivalentul a peste 270 de hoteluri Intercontinental, santierele navale, combinatele metalurgice, etc. Romanii sunt total distrusi paralizati, iar Romania este desfiintata ca tara. Romania a fost transformata in cea mai criminala zona geografica, pentru ca nu se respecta nici o lege, ART. 20 C.R. De aceea, cum Zacheu a stat inaintea Domnului Iisus, şi I-a zis: Iata, Doamne, jumatate din avutia mea o dau saracilor, noi autoritatile romanesti total ratacite mintal, pentru ca am napastuit pe romani, care sunt acuma sclavi, si
  Romania Babilon, dorim sa dam inapoi impatrit, din cat am furat si jefuit. Ca sa fim iertati si domnul Iisus sa zica, pentru noi, autoritatile romanesti, care pana acuma, am facut doar voia lui satana: Astazi a intrat mantuirea si in casele noastre, sa fim salvati printre cei o suta patruzeci si patru de mii si sa fim considerati fii ai lui Avraam. (Pentru ca noua, autoritatilor romanesti, ratagite mintal si degradate moral, ne place sa stam numai sus). Apocalipsa 14:1.

  Sa fim atat de mult convinsi, de bunavointa Divina, incat de acum inainte sa speram ca vor fi si in Romania autoritati cu respect pentru Dumnezeu, oameni si lege, si nu v-a mai exista nici un dezacord, nici o disonanta in viata noastra, ci doar liniste, binecuvantare si acorduri line ale trairii cu Dumnezeu si prin voia Sa, sa fie si in Romania, autoritati cu respect pentru lege si oameni, placute Lui Dumnezeu! Amin!

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Leprosii, (autoritatile romanesti), sunt curatiti!
  Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15, Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente (MARITIME) profesionale criminale false. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati in Romania, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu! Amin!

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile romanesti pagane si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru
 2. Dar, Nici cei de azi, succesorii regimului comunist – de la noi, nu zic si de cei de aiurea, din lume – de pana mai ieri, nu prea sunt niste mielusei, domnule Herlea si stimati colegi! Si, aceasta, nu o spun numai eu ci multi alti romani, care se „bucura” nespus de „binefacerile” noilor diriguitori ai tarii, de iata, 27 de ani! Sunt nenumarate alte forme de nimicire in randul populatiei, voite sau nevoite/ nevinovate!? insa rareori sunt gasiti si pedepsiti vinovatii sau/ si autorii lor morali, de foarte multe ori.

  Apreciază

  Barbulescu Gabriel
 3. Cristina Andrei are inca odata dreptate: Una din cauzele discursurilor elogioase la moartea dictatorului Fidel Castro, probabil principala, este nedenuntarea corecta, adica ascunderea, continua ocultare, diminuarea crimelor comuniste. Quid prodest ? Atat criminalilor si profitorilor din epoca comunista cat si afaceristilor fara scrupule de pe intregul glob terestru. Alexandru Herlea

  Apreciază

  Alexandru Herlea
 4. Oricare crestin si mai ales, crestinii romani care ocupa functii de conducere politica, administrative, mai ales de politie si de justitie, trebuie sa inteleaga ca pocainta ca dar, este o conditie pentru a avea Duhul Sfant prin Legamant cu Dumnezeu, si obligatoriu, trebuiesc respectate legile morale, Decalogul.

  In calitate de crestini, trebuie sa stim ca trebuie sa fim calmi in orice situatie a vietii. Sa nu lasam ca un temperament agitat sa intunece tocmai chipul lui Dumnezeu reflectat de noi in ceilalti, care fac greseli grave in mod constient, cum sunt cazurile grave comise continuu de autoritatile romanesti.

  Sa ne dorim ca hainele noastre sa fie mereu albite de Harul lui Dumnezeu, (Apocalipsa 3:18), si impreuna sa ducem mai departe misiunea nobila la care toti suntem chemati pe acest pamant.
  Doresc cu adevarat ca ochii nostri, si in special a autoritatilor romanesti care ocupa functiile cele mai mari de conducere, sa fie mereu deschisi pentru a vedea marea dragoste a lui Dumnezeu fata de fiecare dintre noi. Te sfatuiesc sa cumperi de la mine doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi. (Apocalipsa 3:18).

  Multumiri sa aducem Lui Dumnezeu pentru Darul Lui nespus de mare! 2 Corinteni 9,15. Dumnezeu este Cel care ne sustine si ne doreste ca intotdeauna noi sa avem intentia hotarata de a alege Binele! Binele, pe care obligatoriu, trebuie sa-l alega si autoritatile romanesti, si sa nu mai tina Constitutia Romaniei, pe post de pres. Constitutia Romaniei, sa fie apreciata de autoritatile romanesti, cum se apreciaza Decalogul, Biblia.
  La intalnirea cu Dumnezeu prin Cuvantul Sau, care este Biblia, intelegem ca orice sacrificiu, va avea o rasplata binemeritata in vesnicie!

  Prin Deuteronom 24,8 – trebuie sa Iuam seama bine si sa ne pazim de rana leprei, care pentru noi romanii, oamenii de rand, lepra, leprele sunt autoritatile romanesti, care si acuma, in 2016, ne tin sclavi, cu drepturile legale la munca blocate, prin documente profesionale false. Babilonul romanesc, a depasit Babilonul evreiesc, ca numar de ani de suferinta. De aceea, intre Imparatia Lui Dumnezeu si imparatia raului, (cum sunt autoritatile romanesti, care au transformat institutiile romanesti in organizatii teroriste criminale), se desfasoara o batalie. Agentii Imparatiei Lui Dumnezeu trebuie sa treaca negresit la actiuni, impotriva raului, cum este in Romania. Nu ne putem multumi sa ascultam ce ne cere Domnul Iisus, fara sa si trecem la fapte, impotriva raului, (Iacov 1:22), daca dorim sa fim agenti eficienti ai Imparatiei pe acest pamant.
  Luca 7,22 – Si, drept raspuns, le-a zis: Duceti-va de spuneti lui Ioan ce ati vazut si auzit: Orbii vad, schiopii umbla, leprosii sunt curatati, surzii aud, mortii invie, si saracilor li se propovaduieste Evanghelia.
  Poate vom vedea si noi romanii, oamenii de rand inca sclavi, ca toate autoritatile romanesti, incepand cu presedintele si primul ministru, asa cum sunt obligati prin Constitutie, vor cere sa se respecte legile si in Romania si nu v-a mai fi nici un cetatean roman pagubit si sclav cu documente profesionale false. Autoritatea Navala Romana Constanta, nu v-a mai fi cea mai mare organizatie criminala din lume, cu emiteri de documente criminale profesionale maritime romanesti false, prin care afecteaza Securitatea Nationala a Romaniei si U.E., securitatea, siguranta, demnitatea, dreptul la munca si la viata a noastra a cetatenilor romani.
  Necredinta in Dumnezeu, cum este in Romania, din partea autoritatilor romanesti, duce la despartirea de EL de Dumnezeu si la incercarea luciferica de a se increde in ei si in faptele lor. Aceasta este lepra sufletelor, cum au demonstrat si demonstreaza autoritatile romanesti, impotriva noastra a romanilor, oamenii de rand condamnati la moarte prin suferinta, avand toate drepturile legale blocate, prin documentele profesionale maritime romanesti false.

  Vindecarea lui Naaman de lepra increderii in sine. Prin tot ce se intampla in viata si in cazul lui, Dumnezeu vrea sa-l invete pe el si pe noi o singura mare lectie: Harul: Acesta este lucrul de care el era cu totul strain fiindca esenta paganismului era salvarea prin tine insuti.
  Elisei refuza darul lui ca plata pentru salvarea lui tocmai pentru a comunica faptul ca salvarea este prin har. Aceasta este adevarata vindecare a lui Naaman de adevarata lui lepra. Ghehazi merge si ii cere sa plateasca pentru vindecarea lui adica vrea sa recheme lepra in viata lui Naaman. Lepra se lipeste de el si de breasla lui pentru totdeauna pana in ziua de azi, cum sunt leprele romanesti pe post de autoritati politice, administrative si mai ales juridice, (oameni falsi ai legii). Concluzie: Nu este nici unul, nici unul macar liber de lpra luciferica a eului cauzata de refuzul de a crede in iubirea Lui Dumnezeu.

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne aduce singura veste buna: Leprosii sunt curatiti!
  Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente profesionale false. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati in Romania, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu! Amin!

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru
 5. Pingback: Din “mărețele realizări” ale comunismului: 3 morți pe minut, vreme de 60 de ani, fără întrerupere – gagaradu

 6. Este imperios necesar sa se faca un proces al comunismului, aidoma nazismului !

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii, patrimoniu cultural

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: