Victimele neidentificate ale Mineriadei din 1990. Haideţi să-i găsim pe aceşti oameni!   1 comment

În cazul în care cunoaşteţi aceste persoane, sunaţi la 021 319 38 33 (interior 1244).

Fotografii: Persoane ridicate din Piaţa Universităţii în ziua de 13.06.1990, rămase neidentificate.

Procurorii care efectuează ancheta în Dosarul Mineriadei din 1990 au dat publicităţii fotografiile victimelor ridicate din Piaţa Universităţii, rămase neidentificate. Conform Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, „nu există date suficiente care să poată conduce la identificarea lor întrucât au fost indicate în albumele foto realizate în incinta U.M. Măgurele numai cu nume și prenume, fără alte date suplimentare”.

(Pentru mărire, apăsaţi pictograma reprezentând o lupă cu semnul plus, din dreapta jos)

View this document on Scribd

Mai jos, Comunicatul Parchetului, preluat de pe site-ul Ministerului Public

MINISTERUL PUBLIC
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Persoane vătămate neidentificate în Dosarul Mineriadei – SPM – PÎCCJ

20 ianuarie 2017

COMUNICAT
În continuarea cercetărilor în cauza cunoscută generic sub denumirea ”Dosarul Mineriadei din 13 – 15 iunie 1990”, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Secției Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus prin ordonanță, în temeiul art.196 alin. 2 din Codul de procedură penală, autorizarea publicării pe site-ul instituției a fotografiilor existente la dosarul cauzei, în scopul identificării tuturor persoanelor vătămate. Până în acest moment, în urma verificării datelor menționate în evidențele constituite la nivelul unităților unde aceste persoane au fost reținute, cât și a fotografiilor realizate la momentul reținerii, nu în toate cazurile identificarea a fost posibilă, întrucât unele din aceste persoane au declarat date de stare civilă care nu le aparțineau sau care nu au corespondent în baza de date Centrală de Evidență a Persoanelor.

Pentru un număr de circa 100 de persoane din Piața Universității, reținute în dimineața zilei de 13 iunie 1990, nu există date suficiente care să poată conduce la identificarea lor întrucât au fost indicate în albumele foto realizate în incinta U.M. Măgurele numai cu nume și prenume, fără alte date suplimentare.

Astfel, cu toate că au fost efectuate de către procurorii militari o serie de verificări, acestea nu au condus la identificarea tuturor persoanelor vătămate în urma evenimentelor din 13-15 iunie 1990 petrecute în municipiul București, acesta fiind, dealtfel, unul dintre obiectivele stabilite în sarcina procurorilor prin hotărârea pronunțată de judecătorul de cameră preliminară de la Înalta Curte de Casație și Justiție, prin care a fost confirmată măsura infirmării dispusă de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

În acest context, în vederea soluționării cu celeritate a cauzei, publicăm fotografiile următoarelor persoane.

Datele care pot conduce la identificarea persoanelor vătămate din cauza anterior menționată urmează a fi furnizate într-un interval de 30 de zile de la data postării pe site-ul instituției a fotografiilor publicate, după care acestea vor fi retrase.

Persoanele interesate au la dispoziție următoarele date de contact:

Nr. telefon fix: 021 319 38 33 (interior 1244)
Nr. fax: 021 319 38 89
Adresă e-mail: sectia_militara@mpublic.ro

Reclame

One response to “Victimele neidentificate ale Mineriadei din 1990. Haideţi să-i găsim pe aceşti oameni!

Subscribe to comments with RSS.

 1. SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU!

  Mergem la Biserica sa ne inchinam in Duh si Adevar, Sambata, de Sabat, la sfarsit de saptamana, in care Bunul Dumnezeu sa ne atinga, sa ne binecuvinteze pe toti cu puterea si prezenta Sa Divina!
  Doamne vreau sa Te slujesc cat voi trai, Drumul Tau sa-l urmez in fiecare zi, Pana-n ziua cand la Cer ma vei chema, Sunt aici la dispozitia Ta! Toti care in Romania ocupa functii de politicieni, politisti, magistrati, si alte autoritati (cu numele), sa fie capabili sa-si faca timp in fiecare zi, sa se imbrace cu dragostea, care este legatura desavarsirii, sa-TI multumeasca, Doamne Dumnezeule, pentru tot ce au primit, luat si au! Rugaciunea-i soapta care se aude sus, in Cer, de unde Binecuvantarea vine peste ce-i ce o cer/cerem! Nu poti trai curat intr-o lume romaneasca murdara facuta de politicieni nebuni, corupti si mafioti, fara cuvantul Lui Dumnezeu, care sa ne conduca mereu in directia perfecta! Amin! Eu si multi alti romani, nu avem nimic, si te rugam in numele Domnului Iisus sa ne ierti greselele pe care le-am facut cu voia noastra si fara voia noastra si iti multumim pentru viata, aerul si intelepciune, pe care ni le-ai dat! Ma rog, ne rugam totodata si pentru noi romanii asupriti de sistemul romanesc ANTILEGE, ca Dumnezeu sa ne deschida o usa pentru Cuvint!

  Romani 8, 11-18. Si daca Duhul Celui ce a inviat pe Iisus dintre cei morti locuieste in voi, Cel ce a inviat pe Hristos Iisus din morti va invia si trupurile voastre muritoare, din pricina Duhului Sau, care locuieste in voi.
  Asadar, fratilor romani de nationalitate, noi nu mai datoram nimic firii pamantesti, ca sa traim dupa indemnurile ei. Daca traiti dupa indemnurile ei, veti muri, dar daca, prin Duhul, faceti sa moara faptele trupului, veti trai. Caci toti cei ce sunt calauziti de Duhul lui Dumnezeu sunt fii ai lui Dumnezeu. Si voi n-ati primit un duh de robie, ca sa mai aveti frica, ci ati primit un duh de infiere care ne face sa strigam: Ava!, adica: Tata, Iehova Dumnezeu! Insusi Duhul adevereste impreuna cu duhul nostru ca suntem copii ai lui Iehova Dumnezeu. Si, daca suntem copii, suntem si mostenitori, mostenitori ai lui Iehova Dumnezeu si impreuna mostenitori cu Hristos, daca suferim cu adevarat impreuna cu El, ca sa fim si proslaviti impreuna cu El. (In Romania suferim, pentru ca Romania este zona geografica cu documente false pentru suferinta).
  Eu socotesc ca suferintele din vremea de acum nu sunt vrednice sa fie puse alaturi cu slava viitoare, care are sa fie descoperita fata de noi, (romanii sclavi ai recimurilor nebune criminale mafiote cu documente profesionale false).

  Cum facem fata situatiilor neprevazute? Luam noi in calcul ca orice neintelegere ii poate indeparta pe ceilalti de Dumnezeu? Daca exista o rascruce de unde pornesc atat drumul credintei, cat si cel al indoielii sau al necredintei in Dumnezeu, atunci aceasta este rugaciunea. Depinde la ce se roaga in Romania, romanii care ocupa functiile cele mai mari de conducere, pentru ca in Romania este marea placere a lui Satana, prin cei care il urmeaza la incalcat legile si la abuzat oamenii! Biblia ne ofera mereu exemple concrete cum sa ne rugam si despre cum putem avea o influenta pozitiva in lume.

  Poate descoperim cum sa facem autoritatile romanesti de la presedintie, guvern, parlament, politie si justitie, sa invete sa se adreseze prin rugaciune Tie Doamne Dumnezeule, pentru a fi capabili sa-si respecte moral si politic pozitiile ocupate! Romania sa nu mai fie cea mai criminala zona geografica din lume si noi romanii sa nu mai fim impotriva demnitatii, a dreptului la munca si la viata, scalvii unui regim nebun criminal mafiot, cu documente profesionale criminala (MARITIME) romanesti false. False, cum falsi sunt autoritatile romanesti, unde din 1944 si in special din 1990, nu sunt politicieni, politisti si magistrati!

  Toti care in Romania ocupa functii de politicieni, politisti, magistrati, si alte autoritati (cu numele), obligatoriu trebuie sa invete cine este si cum este Christos. Vor/Vom fi cu El sau fara EL? Antichristosi = a nu fi cu Iisus! Luca 11:23, Cine nu este cu Mine este impotriva Mea, si cine nu aduna cu Mine risipeste. (Ca falsii politicieni romani, care au risipit Romania). A lucra pentru Dumnezeu, nu inseamna ca esti cu Dumnezeu! A fi cu Domnul Iisus, inseamna a lucra impreuna cu El! In dragoste de DUMNEZEU nu este FRICA! Obligatoriu, toti si in special, oamenii legii: Pe pozitii de politicieni, magistrati, politisti romani (doar cu numele), trebuie sa se imprieteneasca cu Dumnezeu!

  Ne rugam pentru adevarul adevarat, care este adevarul Lui Iehova Dumnezeu dupa Biblie.
  Ne rugam, impotriva minciunii, care este placerea lui Satana, in special prin comportamentul satanic, a falsilor politicieni romani, care mereu arata CV-ul deavolului, prin care mint si isi bat joc de Lege si de noi de romani dupa cum ii place tatalui lor, Satana! Mantuirea este simpla, noi facem sa fie greu de obtinut!
  Legea Cerului este altruismul, frati romani prin nationalitate si stimate autoritati (cu numele), romanesti!
  Ce ne defineste- CINE SUNTEM CU ADEVARAT? Schimbarea atitudinii in relatia cu Dumnezeu este cea care ne defineste existenta noastra! Sa ne intrebam: Doamne, ce voiesti sa fac cu binecuvantarea primita de la Tine? Sa privim la personajul biblic Avraam pentru lectiea de credinta. Fiecare hotarare a noastra, si in special, prin functiile cele mai mari de conducere de la Cotroceni, Guvern, ne influenteaza pe toti romanii din Romania si pe toti romanii din afara Romaniei. De aceea Dumnezeu ne invata sa luam decizii cu multa intelepciune si sa ne gandim la binele celor din jur. Cum ar fi fost personajul biblic Noe, egoist? Sa avem in vedere cum si-a condus Noe familia, cu mult altruism si sa fim si noi (politicienii romani, magistratii, politistii si alte autoritati romanesti mintal intunecate), la fel. Sfinti, minunati si puternici!
  In comportamentul politicienilor, magistratilor, politistilor si alte autoritati romanesti, din 1944 si in special din 1990, vedem comportamentul lui Saul din Tars, care ii prigonea pe crestini! Dumnezeu sa ingaduie si sa faca cu autoritatile romanesti prigonitoare si tradatoare, ce a facut cu Saul cand la transformat in Paul, si Paul/Pavela a devenit cu un mare respect pentru Legea Lui Dumnezeu! Amin!

  Sa veghem dar in tot timpul si sa ne rugam, ca sa avem puterea sa scapam de toate lucrurile acestea care se intampla…Luca 21, Dumnezeu sa insoteasca toate familiile care au nevoie sa scape de regimul nebun, criminal mafiot romanesc. El sa ne calauzeasca pe drumul care merge spre siguranta!
  Toti acre ocupa pozitii de politicieni, politisti si magistrati romani, prigonitori, asupritori, daunatori, jefuitori, trebuie sa stie ca daca este ceva important in viata aceasta, este sa investesti in sufletul omului. In momentul in care iti dai seama ca sufletul are valoare, nu mai tii cont de distanta unde trebuie sa ajungi, de felul oamenilor si felul cum arata ei. De culoarea lor, de educatia lor, ci efectiv trebuie sa respecti LEGEA cum ii place Lui Dumnezeu! Amin!

  2 Timotei 3, Sa stii ca in zilele din urma vor fi vremuri grele. Caci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, lege, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati neimblanziti, neiubitori de bine, vanzatori, obraznici, ingamfati, iubitori mai mult de placeri decat iubitori de Dumnezeu. (Imaginea perfecta a celor care au ocupat si ocupa functii de conducere in Zona geografica Romania)!
  Biblia ne spune cat de bine si placut este cand oamenii Domnului traiesc impreuna in unitate. Trebuie sa ne exprimam gandurile deschis, sa dezbatem diferendele noastre cu onestitate, dar intotdeauna sa cautam solidaritatea. Cand noi romanii suntem uniti ca o familie, suntem dupa, cum ii place Lui Dumnezeu!
  Juramantul solemn a persoanelor care ocupa functii de autoritati in Romania, trebuie sa jure adevarat ca vor indeplini cu credinta functiile de presedinte, prim ministru, ministru, senator, deputat si ambasador al Romaniei si voi mentine, proteja si apara Constitutia Romaniei si a UE cum voi putea mai bine.

  Ne aducem aminte de noua identitate cu noul nume, Iacov care devine Israel! Binecuvantarea de la Dumnezeu! La fel au fost binecuvantati si persoanele autoritati, care au ajuns presedinti, si pentru ca ei au fost si sunt garantii constitutiilor, ca Iliescu, ……, Iohannis, au devenit cu identitatea de Romania! De aceea, fiecare dintre noi si mai ales, pe posturi de lideri politici, oamenii legii, avem misiunea speciala, aceea de a fi Martori corecti al Adevarului! Iosif este cel mai bun exemplu in acest sens. Si in viata noastra, astazi, ceea ce aparent poate fi considerat insucces, ramanand langa Dumnezeu se va transforma intr-o binecuvantare extraordinara. Fiecare experienta din viata noastra, ne poate conduce la apropierea de Dumnezeu. Sa cautam sa-L inaltam pe EL, pe Iehova Dumnezeu zilnic si vom reusi sa gasim succese si binecuvantari, asemenea personajului biblic Iosif, care din intemnitat ajunge om de incredere pentru Faraon. Si noi romanii, declarati persoane periculoase cu documente profesionale (MARITIME) romanesti false, din asupriti intemnitati in puscaria Romania, sa devenim persoane libere, cu documente profesionale (MARITIME), legale, sa putem sa avem drept legal la munca si la viata libera legala! Amin!

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Leprosii, (autoritatile romanesti satanice), sunt curatiti! Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15, Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente (MARITIME) profesionale criminale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la presedintie si guvern, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Iehova, Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la presedintie, parlament si guvern, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin!

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile romanesti pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii, patrimoniu cultural

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: