Ordonanta de marti noapte pe intelesul tuturor

Azi aveam de gând să iau la „puricat” ordonanţa de modificare a Codului Penal, adoptată în noaptea de 31 ian/1 feb 2017. Însă am găsit la Cristi Danilet o analiză excelentă, pe care vă invit să o citiţi

CRISTI DANILEŢ - judecător

abuzAdoptare. În noaptea de 31 ian/1 febr 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 92/2017 Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 care modifică Codul penal și Codul de procedură penală. În aceeași noapte a fost adoptat un proiect de lege cu privire la grațiere, dar acesta va intra în procedură legislativă la Parlament, așadar încă nu există un act normativ privind grațierea care să producă efecte.

De ce OUG? Pentru situații de urgență, când nu se poate aștepta ca Parlamentul să dea o lege, Guvernul poate să o facă în locul lui, prin OUG. Din partea introductivă a OUG nu rezultă în mod clar care ar fi fost urgența ce a impus modificarea celor două coduri, ci doar se face mențiune la apariția unor interpretări neunitare ca urmare a publicării unor decizii ale CCR.

Avizare la CSM. În domeniile care privesc justiția și codurile este obligatoriu de cerut…

Vezi articolul original 1.694 de cuvinte mai mult

Un gând despre „Ordonanta de marti noapte pe intelesul tuturor

  1. INFORMATII IMPORTANTE REFERITOARE LA AUTORITATILE ROMANESTI CARE AU NEVOIE DE DOCTORI ORL si OFTALMOLOGI, SA-I INVETE SA AUDA SI SA VADA, CARE LE SUNT INDATORIRILE CONSTITUTIONALE DE GARANTI AI CONSTITUTIEI, PE CARE NU LE RESPECTA!
    -Dovezi cu persoanele care au ocupat si ocupa functiile de presedinte si de prim ministru, in perioada 1990-2017, unde ilegal au refuzat si refuza sa-si exercite obligatiile prin functiile pe care le-au avut si le au, conform Art. 80 si alte articole, din CR, sa dea ordine sa se rezolve legal aceste abuzuri criminale unice in lume cu emiteri de documente criminale profesionale maritime romanesti false, prin care este afectata siguranta nationala, securitatea noastra in munca a navigatorilor romani si asa a ajuns Romania cea mai criminala zona geografica din lume.
    -Pe 26.01.2017, de la Ambasada Romaniei de la Londra, si de la cabinetul ministrului MAE, doamna secretara Elena …., a domnului ministru Melescanu, si alte cabinete din MAE, ca si un domn de la Ambasada Romana, mi-au cerut sa retrimit informatiile despre documentele maritime romanesti false. Pentru ca sa contacteze domnul ambasador pe domnul ministru al MAE si impreuna sa contacteze autoritatile din politie, justitie, pe ministrul transporturilor si pe directorii Trandafir Razvan si Grigore Liviu Costel, de la organizatia criminala Autoritatea Navala Romana Constanta, sa le ceara sa fiu chemat pentru a-mi schimba toate documentele
    maritime romanesti false, cu documente maritime legale, conform Conventiei STCW 78/95. Pe data de 30 si 31.01.2017, atat de la Ambasada Romaniei de la Londra, cat si de la birourile din MAE, atat ziua cat si noaptea, imi inchideau telefoanele, chiar in timp ce eram vazut de autoritati britanice. Printre autoritatile britanice, au fost si doi politisti si alte autoritati, care au acceptat sa vorbeasca cu autoritatile de la Ambasada Romaniei de la Londra si sa le spuna, ca: Toti oamenii legii, incepand cu persoanele care ocupa functii, ca: Politicienii care fac politica, inseamna: Stiinta si arta de a guverna legal un stat, printr-o forma de organizare si conducere a comunitatilor umane, prin care se mentine ordinea interna si se garanteaza
    securitatea nationala si securitatea externa a comunitatilor respective, cum este la noi la romani, prin MAE, ambasade si consulate. Ca sunt obligati sa vina unde eram eu si alti navigatori romani si sa ne ofere, asistenta, securitate, siguranta si protectia de care avem nevoie. Dar autoritatile romanesti de la Ambasada Romaniei de la Londra, mereu inchideau telefoanele, cand auzeu despre ce este vorba! O autoritate romaneasca a spus: Se stie ca
    ambasadorul de la Londra, Mihalache Dan, este un scamator mafiot! Dar nu este singurul!
    In general, la toate ambasadele romanesti se intampla aceleasi probleme cand trebuie sa mearga si sa ofere ajutoare si protectie la romanii in situatii grave.
    -De la: The Department for Work and Pensions (DWP), din Anglia, atat mie cat si la alti romani in situatia mea, a spus ca nu poate sa ne ofere nici un fel de ajutor si nu intalege, autoritatile politice, autoritatile din politie, justitie, autoritatile care se ocupa cu protejarea drepturilor omului, (Avocatul Poporului, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii), nu iau atitudine legala impotriva ilegalitatilor criminale cu emiteri de documente maritime false?
    Pentru ca toti oamenii suntem creati egali, iar in cazul nostru al romanilor pagubiti cu documente profesionale false, discriminatoriu si ilegal, ne sunt afectate drepturile inalienabile, la munca, prin care sa putem avea dreptul la o viata fericita!
    -Unul din romanii prezenti si afectati ca si mine, a spus: Acesta este principalul motiv pentru care am emigrat si zilnic emigreaza romani abuzati de autoritatile romanesti tradatoare, criminale si teroriste, care practica un terorism unic in lume, impotriva noastra a romanilor, cum este acest abuz unic in lume cu emiteri de documente profesionale maritime romanmesti false!
    -Au fost situatii cand am auzit romani care au primit nationalitate in alte tari si au spus: Am scapat de autoritatile romanesti, care sunt cei mai tradatori teroristi criminali din lume!
    -Autoritati europene au spus: In Romania a fi autoritate patriota, inseamna sa fii autoritate tradatoare ca autoritatile de la presedintie si prim ministrii, care sau lasat cumparati/vanduti ca niste instrumente. Dar un instrument este mai de valoare decat un presedinte sau prim ministru roman, care sunt daunatori prin functiile pe care le ocupa, pentru ca patriotism la ei inseamna sa-si tradeze tara/Romania!
    -Un domn care a fost in Ministerul Afacerilor Externe, pana in 1989, a spus: Pe timpul lui Ceausescu cand cineva reclama o situatie de coruptie, imediat se luau masurile legale impotriva celor vinovati. Acuma cand un roman abuzat reclama cazuri grave de coruptie cum sunt cazurile grave cu emiteri de documente maritime romanesti false, cei care reclama sunt hartuiti de falsele autoritati din politie si justitie, pentru ca in Romania falsele autoritati au
    inceput din 1990, cu presedintele si primul ministru, care au facut doar diversiuni si sabotari impotriva romanilor si a Romaniei! Ambasadele romanesti sunt organizatii teroriste criminale mafiote, exact ceea ce este presedintia si guvernul in Bucuresti!

    -Persoana la la MT&I, a spus ca legal, nu a trebuit sa fie aceasta mafie criminala romaneasca cu documente maritime romanesti false si ca nu este normal sa astepte ordin ca sa schimbe
    documentele maritime romanesti false, cu documente maritime legale. Mai departe, Autoritatea Navala Romana Constanta, este in continuare considerata ca o organizatie criminala mafiota, unica in lume, pentru ca in Romania, autoritatile politice au alte interese
    decat cele legale si in acest fel, politia si justitia in Romania, sunt ca doi subordonati fideli, doua carje de sprijin a mafiei care este in Romania, si in special a mafiei cu documentele maritime romanesti false. Mi s-a cerut sa telefonez, la Presedintie, Guvern, MAE, politie si parchet. Cu parere de rau, atat de la Parchet cat si de la Politia Transporturi, cand am telefonat, ilegal s-a refuzat sa se arate interesul legal, pentru protejarea noastra a romanilor abuzati si pagubiti cu documente criminale profesionale false, cum criminale si teroriste, unice in lume sunt autoritatile romanesti, de la presedintie in jos!
    -Mai jos, este un mesaj pe care l-am primit in Decembrie, 2016, de la o companie maritima britanica, dupa ce managerul de la acea companie, a vazut falsele documente maritime romanesti, pe care ilegal le am emise de catre organizatia criminala, Autoritatea Navala Romana Constanta & Galati!

    ”I am very sorry, but I cannot employ you with these Romanian documents which are not under the STCW Convention. Romania, Romanian authorities are obliged to respect international conventions and to issue only legal maritime documents according the STCW 78/95 Convention. If the Romanian authorities will issue you legal maritime documents, under the STCW Convention 78/95, please could you scan and email me a copy of your new Romanian COC, we require as a minimum Chief Engineer 9000kw.”
    -Pe data de 23.01.2017, directorul de la compania maritima care mi-a trimis mesajul de mai sus, m-a contact si m-a intrebat daca intre timp, autoritatile romanesti, mi-au schimbat documentele maritime romanesti false cu documente maritime legale, conform Conventiei STCW 78/95, pentru ca are cateva locuri de munca, unde ar putea sa-mi ofere loc de munca mie si la alti navigatori romani. Conditia, este sa avem documentele maritime legale.
    Evident ca i-am spus ca in Romania functioneaza lejer mafia cu emis documente profesionale false, ca si cum ar fi legal, pentru ca in Romania se munceste in baza documentelor profesionale false!
    -Mai departe, managerul britanic a spus: Pana acuma cred ca am respins in jur de 30 de navigatori romani, din cauza documentelor maritime romanesti false. Eu si alte persoane britanice am intales ca in Romania ati facut studii foarte mult, in mod exagerat, in comparatie cu cat se cere legal de conventiile internationale si in final, dupa ce ca ati fost fortati, constransi sa dati si spagi, vi sau emis documente profesionale false. Am mai auzit, ca institutiile romanesti de invatamat, foarte compromise, se comporta ca organizatii mafiote din Africa si Asia, ca vand documente profesionale, care arata legale, la cetateni straini din alte tari, iar la romani, desi au absolvit studiile in mod abuziv, exacerat si ati fost constransi sa dati si spagi, in final ilegal, impotriva omenirii, vi s-au emis documentele profesionale false. Am afalat ca in Romania, majoritatea romanilor care au doctorate, au deasemeni
    doctoratele false!
    -Persoane sincere de la organizatia criminala mafiota Autoritatea Navala Romana Constanta & Galati, au spus: Da, este adevarat, in fiecare zi mergem la munca si facem abuzuri foarte grave, cu emiteri de documente maritime false, pentru ca autoritatile politice de la Bucuresti, au fost si sunt autoritati corupte si refuza sa-si faca datoria, din acelasi motiv, politia si justitia sunt lipsa in Romania!

    -Am multe informatii foarte urate, despre persoanele tradatoare, care au ocupat si ocupa functiile cele mai mari de conducere in Romania, din 1990-2017, dar ma opresc aici. Autoritati romanesti tradatoare, sunt dovezi foarte clare de corupție in masa, din partea autoritatilor politice, ai oamenilor legii si altor autoritati din alte ministere, care in mod permanent, au aratat in mod ilegal si constient, comportamente, circumstante suspecte, abuzuri continuu la locul de munca. Avand in vedere importanta si valoarea nationala a institutiiilor: Presedintie, Guvern, Parlament, Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Transporturilor si alte institutii, ca Serviciile Secrete, toate persoanele din institutiile mentionate, care au avut si au functiile cele mai mari de conducere, mereu au aratat ca prezenta lor la institutiile mentionate, este un atac zilnic la securitatea nationala a Romaniei, mereu au amenintat si ameninta sistemul constitutional si
    securitatea noastra a cetatenilor romani si a U.E.

    Mai departe, dovada falsului (falsilor garanti) garant al Constitutiei, ilegal pe post de presedinte, Iohannis si a penalului Guvernului Grindeanu, ca este terorism si crima organizata, prin care continuua se mentina mafia criminala cu falsele si criminalele documente maritime, cu care toti navigatorii romani si eu personal suntem pedepsiti la moarte prin suferinta de teroritii tirani criminali romani de la MT&I si Autoritatea Navala Romana Constanta, protejati de falsele institutii criminale, presedintie si guvern.
    Documentele criminale maritime romanesti false, dupa cum urmeaza:
    -Falsa Diploma (de scoala profesionala de marina, care legal nu exista conform conventiilor internationale), cu Seria J, Nr. 84072, legal trebuia sa-mi emita: Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Conventiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/1.
    -Falsul document Brevet, nr. 15658, legal trebuia sa-mi fie emisa: Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Conventiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/1.
    -Falsul document Brevet, nr. 16809, legal trebuia sa-mi fie emisa: Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Conventiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/3.
    -Falsul document Certificat, nr. 6929, legal trebuie sa-mi fie emisa: Diploma de absolvire a cursurilor maritime, conform Conventiei STCW 78/95, cu Regula STCW A-III/2.
    -Falsul Document de Atestare fluvial, cu Nr. 11461, legal sa-mi fie emis Certificatul de Competenta Limitat, de 3000 GT, 9 000 kw propulsia vaporului, conform prevederilor Conventiei STCW 78/95, Sectiunea A-III/2. De mentionat ca toate documentele fluviale sunt interzise la nivel global din 1978, cand a aparut Conventia STCW.
    -Falsul Certificat de Competenta, cu nr. 2289, legal trebuia sa-mi fie emis Certificat de Competenta, de sef mecanic, conform Conventiei STCW 78/95, Sectiunea A-III/2, cum elibereaza toate tarile membre la Conventia STCW 78/95, si mai putin Romania. Pentru ca Romania, si acuma in 2016, prin autoritatile conducatoare criminale, nu respecta nici o conventie internationala.

    In continuare, cum primii conducatori ai Romaniei, preseditii si primii ministrii, sau facut si se fac primii si vinovatii principali, despre cazul unic in lume, cu emiterea de documente criminale maritime romanesti false: Fals intelectual in acteoficiale, falsul intelectual si uz de fals Art. 291, 292, 297, 321 si 323 C.P. V&N, crima in masa, care este un caz infractional special si indeplineste toate formele de ‘’Circumstante speciale agravante ’’, cu vinovati penali, vinovati de: Savarsirea infractiunilor de inselaciune, pagubire, santaj, contrabanda, talharie, terorism, trafic de persoane cucontrabanda de emitere de documente maritime romaneste false in masa, evaziune fiscala in forma calificata, prin care, in mod constient, autoritatile infractionale de la MT&I, organizatiile criminale: Autoritatea Navala Romana CT/GL si facultatile de marina, au violat:
    -Legea nr. 51 din 1991, care priveste siguranta nationala a Romaniei, afectata, violata, si evident ca sunt afectate, violate si sigurantele U.E. si O.N.U./affected, violated the national security of the E.U. and the UN. Caz penal special de ‘’ Circumstante Speciale agravante/Special aggravating circumstances’’, si trebuie rezolvat in regim de urgenta. Deasemeni, este violata demnitatea, securitatea, dreptul legal la munca si la viata a noastra a cetatenilor romani.
    -Legislativul romanesc si european, Constitutia Romaniei si a Uniunii Europeane, Statul de drept, drepturile omului, toate conventiile maritime si conventiile ONU.
    -Conventia STCW 78/95, la care Romania a aderat prin Decretul 80 din 2 martie 1979 si a fost emisa la Londra la 7 iulie 1978.
    -Maritime Labour Convention (MLC) 2006.// Convenția privind munca în domeniul maritim 2006.
    -Directiva 2008/106/CE a Parlamentului European si a Consiliului, din 19 noiembrie 2008, care transpune prevederile Conventiei STCW 78/95. Conventiei STCW 78/95, care nici acuma in 2016, nu este aplicata in Romania, din cauza mafiei din invatamantul maritim abuziv, ilicit si ilegal.
    Persoana vatamata cu documente criminale maritime romanesti false, Mihai Dulgheru!

    Apreciază

Lasă un mesaj