26 februarie. Poporul român continuă să reclame demisia guvernului şi îşi afirmă ataşamentul faţă de UE   4 comments

Alexandru Herlea

manifestation-bucarest-26-fevrier-2017-27eme-jour

Poporul român continuă să reclame demisia guvernului care a încercat să frâneze lupta împotriva corupţiei; cerinţă legitimă şi după anularea ruşinoasei ordonanţe de urgenţă contra căreia au ieşit în stradă seară de seară, de aproape o lună, sute de mii de persoane. Determinarea cu care această cerere este formulată îi onorează pe români şi pune în evidenţă prăpastia care îi separă de guvernul care, în ciuda celui mai elementar bun simţ, se agaţă de putere. România este astfel murdărită; în orice ţară civilizată un guvern în urma unei astfel de «performanţe» ar fi demisionat fără să ezite.
Cei care reclamă demisia guvernului cer de asemenea ca lupta împotriva corupţiei să fie întărită, ca instituţiile să funcţioneze corect, ca valorile europene să fie respectate. Acest ataşament faţă de Europa a fost pus în evidenţă în această seară, cum se vede în fotografia de mai sus; drapelul european a fost arborat de…

Vezi articolul original 249 de cuvinte mai mult

4 responses to “26 februarie. Poporul român continuă să reclame demisia guvernului şi îşi afirmă ataşamentul faţă de UE

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dear Sir/Madam,

  Respectfully, I ask you to take very seriously into consideration, as maximum emergency, this short message, which follows: Through this message, desperately, I wont and respectfully I ask that the E.U. and the UN authorities, to be informed, that in Romania instead of the rule of law, the human rights and laws according to the international conventions, and now in 2017, are applied the same criminal rules established after the second World War and all Romanian seafarers, against the dignity, security, safety and the legal right to work and to life, we have all Romanian maritime false documents. In Romania, now in 2017, instead of political, legal and administrative authorities who to show respect for us Romanian ordinary people and law, we have devil terrorists legalized, masked in Romanian authorities!
  Please, respectfully, I want to be contacted and to show evidences, that Romania is the Wild East from Europe, much worse than it was the Wild West, the most criminal dictatorial country in the world and is headed by the legalized terrorists, masked in politicians.
  During 1990-2017, 80% of Romanian people we have emigrated to other countries to find legal protection, because in Romania, totally missing.

  Yours faithfully,
  Mihai Dulgheru,
  The victim of the Romanian criminal terrorist legalized regime, with Romanian maritime criminal false documents.

  Apreciază

  Mihai Dulgheru
 2. SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU!

  Mergem la Biserica sa ne inchinam in Duh si Adevar, Sambata, de Sabat, la sfarsit de saptamana, in care Bunul Dumnezeu sa ne atinga, sa ne binecuvinteze pe toti cu puterea si prezenta Sa Divina!
  Doamne vreau sa Te slujesc cat voi trai, Drumul Tau sa-l urmez in fiecare zi, Pana-n ziua cand la Cer ma vei chema, Sunt aici la dispozitia Ta!
  Frica de Dumnezeu, ne ofera cea mai mare intalepciune, sa stim sa distingem binele de rau, sa fim prudenti, sa alegem sa fim cat mai aproape de Dumnezeu, lansand in urma tot ceea ce este specific uman si legat de pacat si sa nu fim lasi. Pentru ca in dragostea de Dumnezeu nu este frica, frica fiind transformata de Dumnezeu in curaj! Asa ca pot, putem zice plini de incredere: Domnul este ajutorul meu, nu ma voi teme, Ce mi-ar putea face omul? Evrei 13 :6.

  In Matei 5:13-14, Domnul Iisus Hristos ne arata vulnerabilitatea celor ,,PIOSI” ca: Iohannis, Basescu, Roman, Iliescu, Boc, Ponta, Nastase, Ciolos, Tariceanu, Dragnea, altii si Grindeanu, care in permanenta, ne-au tinut si ne tin in suferinte, si dupa ce a trecut si trece ANU.
  Care este cea mai grea atitudine, (in special, pentru autoritatile politice romanesti), dintre tot ce ne cere Domnul Iisus? Va dau o porunca noua: Sa va iubiti unii pe altii! Asa cum v-am iubit Eu, tot asa sa va iubiti si voi unii pe altii. Prin aceasta vor cunoaste toti ca sunteti ucenicii Mei, daca veti avea dragoste unii pentru alţii.
  Indiferent care este rolul meu in societate, ca sunt profesor, inalt demnitar sau ca ma ocup ca totul sa fie curat si fara microbi intr-un anumit perimetru, atitudinea mea trebuie sa fie pe masura numelui pe care il am: Copil al lui Dumnezeu. Mereu cu demnitate, sa ma port intr-un fel in care sa aduc intotdeauna lauda Cerului! Lui Dumnezeu, care este adevaratul JUDECATOR si face adevarata JUDECATA!

  In Romania, exista o regula dupa care functioneaza sistemul politic, legislativ si administrativ:
  Tot ceea ce ne displace noua romanilor oamenilor de rand, pentru cei care au functiile cele mai mari in Romania, este foarte BUN, adica trafic de influenta si reguli criminale in loc de legi, impotriva la ce scrie la Articolul 20 din Constitutia Romaniei si SPAGI uriase pentru cei care ocupa functiile cele mai mari in Romania, pentru care ne-au distrus pe noi pe romani si au distrus Romania, ca TARA.
  Teritoriul romanesc, Romania, fiind adusa in situatia de Estul Salbatic al Europei si evident al lumii!
  Aspecte foarte grave, prin care se vede cum autoritatile romanesti iubesc raul, pacatul, in detrimentul sclavagismului, in loc de lege si educatie morala, in loc de Dragoste de Dumnezeu.
  Prin astfel de traire, autoritatile romanesti au fost si sunt pentru noi, romanii oamenii de rand, Balene Albastre, prin care zilnic ne-au pus pe foarte multi romani, in situatii disperate, de sinucidere sau sa ne parasim casele si sa emigram, catre tari unde se respecta LEGEA si Dumnezeu!

  Toti pamantenii, si in special politicienii, obligatoriu trebuie sa acceptam darul minunat oferit de Dumnezeu, noua oamenilor, de a fi biruitori asupra pacatului.
  Ca sa fim biruitori asupra pacatului, noi fiintele umane, trebuie sa acceptam cel mai pretios Dar Divin, care este Domnul Iisus si prin Domnul Iisus sa respectam legile morale, Decalogul! Amin!

  Ce alegem noi astazi, cu intelepciune? Oare nu trebuie pentru siguranta vietii noastre sa alegem calauza Spiritului Sfant, Dumnezeu sa ne conduca mereu, si sa ne ofera directia pentru o viata deplina si pentru vesnicie? Calauziti de Dumnezeu prin Spiritul Sfant, putem indeplini misiune unica, aceea de a pastori, de a indruma pe ceilalti oameni, ca politicienii si autoritatile legiste romanesti, care inca nu au cunostinte de legile morale si constitutionale. Aducand autoritatile romanesti pe drumul cel bun, placut Lui Dumnezeu, ei trebuie sa intaleaga ca trebuie sa fie desavarsiti in respectarea oamenilor si a LEGII, si asa pot arata Lui Dumnezeu ca sunt supusi Lui si placuti oamenilor. Inducand sentimentul de speranta, de bucurie, si dorinta pentru reconstruirea unei vieti sigure si protejate, cum este Templul Sfant, Noul Ierusalim, Cetatea cea Sfanta! Noi si in special, autoritatile romanesti, sa alegem sa fim cinstiti oricand.
  Sa alegem sa fim cinstiti oricand. Sa-L inselam pe Dumnezeu nu merita pentru nimic in lume. De asemenea, a ne insela semenii inseamna a deteriora relatii care poate nu vor mai putea fi restabilite vreodata. Maleahi 3:8, Se cade sa insele un om pe Dumnezeu, cum ma inselati voi?

  In calitate de crestini, sa fim buni la inima si sa calcam pe urmele Domnului Iisus, si in special autoritatile romanesti, sa fie desavarsite si bune ca Dumnezeu!
  Sa ne aducem aminte acele elemente bune din viata noastra si experientele prin care am trecut si unde Dumnezeu a avut rolul principal, definitoriu, nea luminat prin legile morale. Legile morale, pe care autoritatile romanesti, mereu le-a incalcat si noi romanii, oamenii de rand, suntem singurii din lume, care nu avem tara, avem Estul salbatic, motiv pentru care am fost fortati sa emigram!
  Prin dragostea divina, putem sa ne redescoperim sinele si legile morale sa fie placeri deosebite in vietile noastre, in special in vietile politicienilor, care ar putea demonstra ca sunt urmasii lui Moise si Iosua!

  Cand zicem politicieni si magistrati, trebuie sa ne amintin ca: La porunca lui Dumnezeu, Moise si Iosua au mers la cortul intalnirii, in timp ce Stalpul de Nor a venit si s-a oprit deasupra intrarii.
  La fel, Stalpul de Nor, trebuie sa fie considerat deasupra oricarei institutii politice si juridice, (magistrati & politie), si toti care sunt acolo, politicieni si oameni ai legii, trebuie sa se poarte, intelept, cu frica de Dumnezeu!

  Problemele foarte grave in Romania sunt pentru ca: Politicienii in Romania, sunt ca spermatozoizii. Unul dintr-un milion ar putea deveni om. Pentru ca siretenia si perfidia sunt resursele autoritatilor romanesti care nu au destula minte pentru a fi cinstiti.

  Pentru ca, credincios este Dumnezeu, care v-a chemat la partasia cu Fiul Sau, Domnul Iisus Hristos, Domnul nostru.” 1 Corinteni l:19.
  Trebuie sa-L rugam pe Dumnezeu pentru cei care conduc Romania la Dezastru, sa-i faca sa se intoarca de la raul lui Satana, la a fi constienti, cu respect pentru oameni si lege.
  -Doamne, ingaduie si fa autoritatile romanesti sa intaleaga porunca Ta noua: Sa va iubiti unii pe altii!
  Asa cum v-am iubit Eu, tot asa sa va iubiti si voi unii pe altii.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa fie grabnici la ascultarea Cuvantului Tau si sa-L implineasca.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa lepede orce necuratie, si orce revarsare de rautate.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, capabile sa-si controleze, mintea, inima si limba.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa fie intelepti, rapizi la ascultare si inceti la vorbire.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa aiba grija de vaduva si de orfan si de toti oamenii care se afla
  in nevoi, in suferinte.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa fie zabavnici la manie.
  -Doamne, fa autoritatile romanesti, sa nu mai arate ca cotropitorii, sa nu mai fure, jefuiasca pe noi pe
  romani sfa autoritatile romanesti,
  – Doamne, fa autoritatile romanesti, sa intaleaga ca noi romanii, oamenii de rand, dorim sa nu mai fim
  sclavi, condamnati la moarte cu documente profesionale false, si dorim: Sa aiba si viata noastra a
  romanilor sens.
  –Sensul care este: Cunoasterea si iubirea! Sa-ti iubesti semenul, sa ai compasiune pentru el, sa te
  gandesti la binele celuilat, la ajutorul lui. Cu aceasta cunoastere, de aici, te duci in planul de
  dincolo, unde se continua cunoasterea, si sa mearga si autoritatile romanesti pagane, curatite de
  rautate, terorism si criminalitate!

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Leprosii, (teroristii deavoli legalizati, autoritatile romanesti satanice), vor trece de la teroristi deavoli legalizati, la oameni normali cu respectul pentru LEGE, pentru Dumnezeu, vor fi curatiti si in Romania nu vor mai fi SCLAVI cu documente profesionale FALSE! Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15, Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente (MARITIME) profesionale criminale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la presedintie si guvern, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Iehova, Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la presedintie, parlament si guvern, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin!
  In Romania, obligatoriu, trebuie sa revenim la MONARHIE, Monarhia care a fost lasata de Dumnezeu pe pamant, prin regele Saul.

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile romanesti pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru
 3. Inainte de Ziua de Odihna este Ziua Pregatirii Sabatului, darul special al Lui Dumnezeu pentru oameni. Pentru ca Dumnezeu este iubire, mai intai a creat totul desavarsit si apoi S-a odihnit.
  Astazi, noi suntem chemati sa privim la tot ceea ce El a facut bun pentru noi. Constientizand aceste experiente pozitive sa venim cu bucurie inaintea lui Dumnezeu, la Biserica sa ne inchinam in Duh si Adevar, Sambata, de Sabat, la sfarsit de saptamana, in care Bunul Dumnezeu sa ne atinga, sa ne binecuvinteze pe toti cu puterea si prezenta Sa Divina! AMIN!

  Intotdeauna, apusul soarelui, ne arata o imagine superba a unei zile in care ne-am impacat cu toti ceilalti, cu noi insine si cu Dumnezeu. Dar in Romania, bucuria apusului de soare, mereu ne este umbrita de comportamentele ilegale, antiumane a persoanelor votate si care ocupa functii de autoritati politice si subordonatii lor directi. Si asa singurul nostru suport al romanilor oameni de rand, este doar credinta in Dumnezeu care ne determina sa fim luptatori, impotriva raului care continuu ne este trimis de la politicienii votati din uriasa greseala …..

  Dumnezeu este atat de minunat, pentru ca El face mereu lucruri de neimaginat pentru mintea noastra. Oricand avem cea mai mica indoiala cu privire la ceea ce Dumnezeu poate sa realizeze astazi, trebuie doar sa deschidem Biblia si sa descoperim acolo puterea Sa cu adevarat salvatoare. Dumnezeu ne invata cum sa uram ispitele, ispitele care tin sub ocupatie mintala pe cei mai slabi oameni din lume, care sunt politicienii romani, cu numele!

  Oamenii legii, cei votati pentru a fi modele desavarsite in respectarea legii si a Lui Dumnezeu, obligatoriu trebuie sa-si puna intrebarea: Cat de mult suntem seriosi, sinceri si hotarati in a preveni pacatul din viata noastra? Se stie ca, mai usor previi decat vindeci prin tratament medicamentos, acest lucru fiind valabil cu privire la sanatatea fizica. Dar ce facem cu domeniul spiritual? Prevenim noi, tot ceea ce ne poate indeparta de Sursa Vietii, care este Dumnezeu? Dumnezeu care ne cere sa oferim celor din jurul nostru bunatate, intelegere si dragoste de Dumnezeu. Vom putea, insa, toate acestea sa le daruim cand le vom avea pentru noi insine?
  Suntem in stare sa apreciem spiritual sufletele umane, care ne-au votat? Raspunderea si responsabilitatile sunt in mainile noastre ale politicienilor. Sa citim Geneza 2: 7: „Domnul Dumnezeu a facut pe om din tarana pamantului, i-a suflat in nari suflare de viata, si omul s-a facut astfel un suflet viu.” Trece vremea o data cu vietele noastre torturate, terorizate si lipsite de protectia legii in Romania! Doar Dumnezeu este speranta sa ne dea vremea prezenta si viitoare, sub protectia legala morala in Romania ocupata de teroristi legalizati.

  Ne amintim ca pe 4 Martie 2017, sau implinit 40 de ani de la devastatorul cutremur din 1977, care a avut o magnitudine de 7,2 grade pe scara Richter si a durat 56 de secunde, provocand uriase pierderi umane si materiale. Cele mai numeroase si mai distrugatoare cutremure din Romania isi au originea intr-o zona situata la Curbura Carpatilor, cunoscuta in literatura de specialitate sub numele de Zona Vrancei, cu o arie limitata la judetele Vrancea si Buzau si care reprezinta cea mai activa zona epicentrala din Romania, fiind sursa a numeroase seisme distrugatoare, mentionate din cele mai vechi timpuri. Informatii despre efectele unora dintre acestea datand inca dinainte de anul 1000 d.Hr. Spre deosebire de perioada antica si medievala cand efectele seismelor nu erau atat de grave, dat fiind faptul ca aglomerarile urbane nu erau prea dezvoltate, in epoca moderna si mai ales in cea contemporana, cutremurele cu epicentrul in zona Vrancea au avut urmari catastrofale.
  Dar pentru noi toti romanii, urmarile cele mai catastrofale, au fost si sunt cutremurile, tsunami cele mai devastatoare teroriste barbare criminale legalizate, gen: Satana prin fii lui, ca: Iliescu, Roman, Nastase, Ponta, Vacaroiu, Ciorbea, Basescu, Tariceanu, Boc, Iohannis, Cocis, Dragnea, Grindeanu, care prin tot ceea ce au facut si fac, au facut si fac, doar impotriva noastra a romanilor, oamenii de rand, impotriva omenirii, impotriva Romaniei distrusa de ei, impotriva Lui Dumnezeu!

  Noi romanii oamenii de rand, mereu tradati, abuzati, torturati si terorizati de cei care ocupa functii politice, juridice si administrative, sa nu spunem niciodata imposibilului pe nume. Trebuie sa dam tot ce avem mai bun fiecare, din noi, si sa ne punem increderea in Dumnezeu. Sa asteptam si vom fi binecuvantati! Pentru ca El, Dumnezeu schimba vieti in bine, pentru totdeauna! Suntem la iceput de primavara, si ca dar primavaratec, pentru romanii prizonieri cu documente profesionale (MARITIME) romanesti false ca si mine, mentionez cuvintele Domnului Iisus: ”Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta in Dumnezeu si aveti credinta in Mine. In casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi intoarce si va voi lua cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi. Stiti unde Ma duc si stiti si calea intr-acolo. Doamne, I-a zis Toma, nu stim unde Te duci. Cum putem sa stim calea intr-acolo? Iisus i-a zis: Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine.” Ioan 14:1-6.

  ’’Pentru a fi mantuiti trebuie sa fim oameni de actiune pentru Domnul Iisus Hristos. E ca si cum ai avea o suma imensa de bani, (ca cei care au ocupat si ocupa functii politice in Romania furata si distrusa de ei), dar nu doresti sa ajuti pe nimeni, pur si simplu, din lipsa dragostei pentru aproape. Obligatoriu, trebuie sa traim visul credintei in fiecare clipa a existentei noastre. Dumnezeu ne vrea oameni de actiune. Sa visam frumos, implicandu-ne tot mai mult in alergarea spre vesnicie! Viata vesnica este a oamenilor care traiesc activ credinta in Domnul Iisus Hristos.”

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Leprosii, (teroristii, autoritatile romanesti satanice), vor trece de la teroristi legalizati, la respectul pentru LEGE, pentru Dumnezeu si vor fi curatiti! Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15, Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente (MARITIME) profesionale criminale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la presedintie si guvern, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul.

  Iehova, Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la presedintie, parlament si guvern, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin!
  In Romania, obligatoriu, trebuie sa revenim la MONARHIE, Monarhia care a fost lasata de Dumnezeu pe pamant, prin regele Saul.

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile romanesti pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru
 4. Organizati o Conferinta a românilor,care traiesc exilati….Astfel s-ar accentua opinia lor si poate ar avea influenta mai puternica.Numai vorbele si chiar demonstratiile ,nu scapa tara de „agatati”.Mai ales acum,când EU are o gramada de incertitudini si se vorbeste despre „Europa mai multor viteze”.

  Apreciază

  Dr.Ing.-L.L.M.Samarescu Dan-Florian

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

În Dodii

Vorbind de economie cam în dodii

Ţărănista.

”Negociem orice, dar nu negociem principii!” (Corneliu Coposu)

Drumurile lui Spetcu

Blog de om umblat

Bucatari Romania

IMPREUNA PESTE TOT

geaba, uhitto... blogdaproste...

un alt blog al lui Dan Iancu

Microgreens România

Ferma Fresh Microgreens - microplante pentru gastronomie și alimentație sănătoasă

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

România Străveche - Ancient Romania

"În tot ceea ce sunt, în faptă sau în cuvânt, trăiesc, aşa cum pot, moştenirea străbunilor. Cei care au construit o cultură, o istorie şi o lume astăzi aproape uitată: România Străveche." "In all that I am, through my deeds and my words, I live, the best I can, the heritage of our forefathers - those who built a culture, a history, and a world that is nearly forgotten today: Ancient Romania." Mihai-Andrei Aldea

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Doru Nicolae Grădinaru

profesor de istorie - Colegiul Național Iulia Hasdeu

JURNAℓ SCOȚIAN

Ioan-Florin Florescu, preot misionar

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

Cineva trebuie să rămînă pînă la sfîrșit.

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri care vin și pleacă :)

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

România fără Justiție

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Blogul lui Paul Tița

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Cabal in Kabul

Cabal in Kabul

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat: