Expoziţia itinerantă Ion Mihalache la Focşani, din 17 iunie   1 comment

Reclame

Posted 15/06/2017 by Cris A. in Articole

One response to “Expoziţia itinerantă Ion Mihalache la Focşani, din 17 iunie

Subscribe to comments with RSS.

 1. INFORMATII FOARTE IMPORTANTE REFERITOARE LA PERSOANELE CARE OCUPA CELE MAI MARI FUNCTII DE AUTORITATI ROMANESTI, SI AU MARE NEVOIE DE DOCTORI ORL, OFTALMOLOGI SI PSIHOLOGI, SA-I INVETE SA AUDA, SA VADA SI SA GANDEASCA, CARE LE SUNT RESPONSABILITATILE CONSTITUTIONALE DE GARANTI AI CONSTITUTIEI, PRIN CARE SA ARATE RESPECT PENTRU ROMANI SI ROMANIA!

  -Dovezi cu persoanele care au ocupat si ocupa functiile de presedinte, prim ministru si de presedinti ai parlamentului, in perioada 1990-2017, unde ilegal au refuzat si refuza sa-si
  exercite constitutional obligatiile prin functiile pe care le-au avut si le au, conform Art. 80 si alte articole, din Constitutia Romaniei. Sa dea ordine sa se rezolve legal, abuzurile criminale unice in lume cu invatamant si emiteri de documente criminale profesionale (MARITIME) romanesti false, prin care este afectata siguranta nationala, U.E, si O.N.U., demnitatea si securitatea noastra in munca si in viata a navigatorilor romani, si asa a ajuns Romania cea mai criminala zona geografica din lume.

  Romania este Estul salbatic, cea mai criminala zona geografica din lume, pentru ca nu se respecta nici o conventie internationala, cum scrie la Art. 20 din Constitutia Romaniei, legile obligatoriu, trebuiesc sa fie conform conventilor internationale. De aceea, noi romanii, oamenii de rand suntem sclavii celor mai mari teroristi deavoli legalizati din lume, care isi spun autoritati politice, juridice, administrative si au facut din Romania PUSCARIE!

  Este foarte grav, pentru noi romanii sa constatam ca 2 unguri sau 2 rusi, valoreaza mai mult decat 20 de romani. Asta pentru ca presedintii si prim ministrii din Ungaria si Rusia, nu au dezbinat si nu desbina si discrimineaza pe unguri si pe rusi, cum teroristii deavoli legalizati pe posturi de presedinti, prim ministrii si presedinti ai parlamentului, in Romania, mereu ne-au discriminat, dezbinat, torturat, umilit, terorizat si omorat prin suferinta!

  -Am spus ca diferenta intre Romania si Israel, este ca Israelul are dusmanii in tarile vecine in afara granitelor, iar noi romanii, Romania, avem dusmanii in interiorul tarii, la Bucuresti, care au ocupat functiile cele mai mari in institutiile: Presedintie, Parlament si guvern, prin care din 1944-2017, in modul cel mai criminal, au facut totul anti-constitutional, impotriva omenirii, pentru ca prin invatamant criminal, cu emiteri de documente profesionale (MARITIME) false, ne tin rastigniti, cum a fost rastignit Domnul Iisus, ne tin spanzurati cu drepturile legale spanzurate si ne omoara prin suferinta!

  Exemplu: Intamplare si infractiuni penale foarte grave, in legatura cu ilegalitatile penale cu emiteri de documente profesionale romanesti false, pentru care primii vinovati sunt, presedintele, primul ministru si ministru EducatieI Criminale Nationale, care in Romania, este Educatie criminala cu documente criminale profesionale false:

  De curand, un domn care a fost ambasador, in perioada lui Ceausescu, a spus: Pe timpul lui Ceausescu, de mai multe ori am informat autoritatile romanesti, ca cetatenii romani care sunt prin diferite tari si cauta de munca, au grave probleme din cauza documentelor profesionale romanesti, pentru ca sunt considerate false. Cetatenii din alte tari comuniste, ca rusii, bulgarii, ungurii, polonezii si altii, nu au probleme cu documentele profesionale din tarile lor, si imediat isi gasesc de munca, in domeniul lor profesional!
  Din Romania, autoritatile romanesti, spuneau: De la anul, speram ca se v-a aplica invatamantul conform conventiilor internationale in Romania, si nu v-a mai fi nici un roman pagubit cu documente profesionale false.
  In 1990, am crezut ca nu se v-a mai amana si se v-a aplica invatamantul conform conventiilor internationale si imediat vor fi retrase toate documentele profesionale romanesti false. Am fost socat cand am vazut ca se practica aceiasi minciuna, aceiasi diversiune, ca pana in 1989: De la anul, sigur ca se v-a aplica invatamantul conform conventiilor internationale, si nu v-a mai fi nici un roman pagubit cu documente profesionale false.
  Din cate stiu, nu-mi amintesc ca pana in 1989, sa fi auzit ca au fost romani care s-au
  sinucis! Dar din 1990, mereu am auzit de foarte multi romani care sau sinucis, atat in Romania cat si in diaspora. Evident, ca din cauza abuzurilor continuu create de autoritatile romanesti penale. Am spus, autoritatile romanesti penale, pentru ca in special din 1990, toti presedintii si prim ministrii, au stiut de abuzurile foarte grave care se fac, in special prin invatamantul romanesc ilegal, penal, prin care cu emiterile de documente profesionale false, mereu au fost si sunt violate siguranta si securitatea romanilor si a Romaniei, pentru care, principalii vinovati au fost si sunt presedintii si prim ministrii, care mereu au abuzat ca niste criminali gemeni, impotriva romanilor si a Romaniei! Acesti criminali gemeni, presedintii, prim ministrii si toate imoralele autoritati romanesti politice, ne-au adus in aceasta stare de descompunere, pentru ca suntem luptati in rabdare, in saracie si in jertfele noastre. Criminali gemeni, presedintii, prim ministrii si toate imoralele autoritati romanesti politice, au comis demonizari excesive, mai grave decat Petru Groza si Stalin, prin care continuu au distrus si distrug pe romani si Romania. A spus, domnul fost ambasador. Evident ca a spus mai multe, ca de exemplu ca, politia si justitia in Romania, sunt ca doi golani criminali unici in lume, care au facut si fac numai abuzuri foarte grave impotriva romanilor si a Romaniei, dar nu am cum sa scriu tot.
  -Asemanator, in luna Mai, unele persoane din mass-media, au spus: Cand vedem persoanele angajate la: Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, DNA, DIICOT, Inalta Curte de Casatie si Justitie, MAI, spunem: Uite cum vin criminalii la facut abuzuri criminale, impotriva romanilor si a Romaniei! Adevaratele persoane care lipsesc din puscarii!

  -Aici in Anglia, unde ma aflu, intr-o zi, in timp ce eram si cu alti romani, am intrat in contact cu o familie de romani, care tocmai trecuse din Franta in Anglia. Familia de romani, era cu un domn, care dupa ce a aflat ca noi romanii, avem probleme cu angajarea din cauza documentelor maritime romanesti false, a spus ca a lucrat, ca consilier si cunoaste bine problema cu invatamantul romanesc ilegal, prin care s-au emis si continua sa emita documente profesionale false, prin care distrug vietile romanilor, in special a romanilor din diaspora. Din diaspoara, pentru ca in Romania se lucreaza si acuma in 2017, ilegal cu documente profesionale false!
  Domnul a mai spus ca a ajutat foarte multi romani, la care le-a facut cereri, plangeri, reclamatii, cu care ia trimis la Presedintie, Guvern, Parlament, Ministerul Educatiei Nationale, si acei romani au fost mintiti, jigniti, dati afara chiar agresiv de jandarmii, instigati de autoritati. Unii jandarmi spuneau, ca le pare rau de situatie, se stiu multe, despre abuzuri foarte mari care sunt in Romania si ca singura sansa ca sa se aplice legile normal si in Romania, trebuie sa intervina autoritatile de la ONU, UE, CEDO, Curtea Europeana de Justitie, Curtea Internationala de Justitie, si numai asa se vor aplica legile conform conventiilor internationale, si in Romania.
  Domnul a mai spus, ca are foarte multe cunostinte care, din cauza abuzurilor politice care sunt continuu in Romania, s-au mutat definitiv in alte tari. Evident ca toti romanii care s-au mutat in alte tari, au fost foarte placut impresionati de felul cum se aplica legile si cum se fac legal studiile in alte tari. Mai ales ca nu se pomeneste ca vre-o cineva sa aiba documente profesionale false, cum au doar cetatenii romani!
  Au fost situatii cand parintii elevilor, studentilor veniti din Romania, au intrat in contact, sau cunoscut cu profesori din acele tari, profesori care le-au spus parintilor romani: Foarte grav, am auzit ca scoala romaneasca, invatamantul romanesc este total infractionala impotriva omenirii, mereu cu constrangeri pentru spagi, si absolventilor romani, li se distrug total vietile cu documente profesionale false. Un alt aspect foarte grav, este ca foarte multi profesori constrang pe elevele, studentele care arata bine, sa intretina relatii ca prostituatele cu ei. Daca profesorii romani vad fotografii cu mamele elevelor, studentelor romance, ca arata bine, atunci profesorii romani, spun la eleve, studente sa-si cheme mamele pentru sedinte, si in realitate sa aiba relatii intime si cu mamele la eleve si studente.
  Au fost intrebati, parintii romani: Dar in Romania politia si justitia nu intervin in asemenea situatii foarte grave? Parintii romani au spus: In Romania autoritatile care lucreaza in politie si justitie, doar merg la munca sa faca abusuri, coopereaza cu mafiotii, mafiotii cei mai mari care sunt politicienii romani! Altfel nu am fi parasit casele, Romania sa fim aici cu toata familia!
  Domnul fost consilier, a continuat si a spus: Foarte regretabil, este ca trebuie sa intervina autoritatile internationale si asa se vor aplica legile si in Romania, pentru ca romanii sa nu-si mai paraseasca casele si tara!

  -Stim ca, Dumnezeu a facut formele de guvernare prin politicieni, care sunt obligati sa fie exemple desavarsite morale, in respectarea CONSTITUTIE. Constitutia care este LEGEA fundamentala, care stabileste forma de guvernamant si de organizare statala, precum si drepturile si obligatiile fundamentale ale cetatenilor.
  De aceia, politician care face politica, inseamna: Stiinta si arta de a guverna un stat, printr-o forma de organizare si conducere a comunitatilor umane legale, prin care sa mentina ordinea interna si sa garanteaza securitatea nationala si securitatea externa a comunitatilor respective, prin MAE, ambasade si consulate. Ceea ce in Romania, nu a functionat si nu functioneaza, ceea ce inseamna ”POLITICIAN”. Pentru ca in Romania, in special din 1990, cine a furat, jefuit si fura, ca presedintele, primul ministru, ministrii si toti de la guvernare, au furat, jefuit si fura la adapostul Legii ilicite…!! Legi ilicite, facute de parlamentarii imorali romani. Pentru ca tot ce este de la presedinte, prim ministru, si conducerea parlamentului in jos, sunt numai afaceri ilegale, pe baza de imoralitate totala, in detrimentul nostru al romanilor oamenilor de rand si a Romaniei!
  Noi crestinii, care suntem supusi Lui Dumnezeu, Domnului Iisus, nu furam, chiar si daca am avea voie..!! Ascultam doar de Domnul..!!
  Iubim cum ii place Lui Dumnezeu, oamenii, animalele, natura, si tot ceea ce este de la Dumnezeu.!!
  Domnul le-a facut, sunt frumoase, si tot ce a facut Domnul, obligatoriu, trebuie, pretuit! Noi, care suntem supusi Lui Dumnezeu, Decalogului, cautam sa traim in Pace, Pentru ca Domnul este Dumnezeul Pacii, al Dragostei Divine, si noi supusii Lui Dumnezeu, trebuie sa luptam cu noi insine, sa fim corecti si sa aratam, numai ceea ce ii place Lui Dumnezeu!! Amin si sa auzim, ca in Romania, toti care ocupa functii politice, administrative si juridice, s-au convertit, lupta cu ei insisi, sunt exemple desavarsite in respectarea Decalogului, a Constitutie, si fac numai ceea ce ii place Lui Dumnezeu! Amin!

  Toti stim ca Dumnezeu este reprezentat prin tot ceea ce este bun si foarte bun, cea ce nu se vede in Romania, din partea celor care ocupa cele mai mari functii de conducere in Romania!
  Deavolul este reprezentat de ceea ce este rau si foarte rau, dezastre, cea ce se vede in permanenta, in Romania, din partea celor care ocupa cele mai mari functii de conducere si fac in permanenta placerile satanice, tatalui lor Satana!
  Daca Dumnezeu s-a putut vedea prin Domnul Iisus, deavolul s-a putut vedea prin copiii lui, ca Stalin, Groza, Iliescu, Roman, Berceanu, Basescu, Iohannis, Ciolos, Grindeanu, Tariceanu, Dragnea si la femei, cu doamna satana Dan Carmen, Pastarnac Andrea, Kovesi Codruta, Stanciu Livia, Tarcea Cristina, M. Macovei, Postelnicu Valentina.
  Deci, fata de autoritatile romanesti, trebuie sa ne adresam la barbati, cu formula: Domnule deavol Iohannis, Grindeanu, Tariceanu, Dragnea si la femei, cu doamna satana Dan Carmen, Pastarnac Andrea, Kovesi Codruta, Stanciu Livia, Tarcea Cristina, M. Macovei, Postelnicu Valentina, because, they, the Romanian criminal authorities injured me totally from all points of view!

  -Am mai spus, ca din cauza documentelor maritime romanesti false, pe care ilegal, impotriva demnitatii, a dreptului la munca si la viata, (documente care mi-au fost emise de catre infractorii penali de la Autoritatea Navala Romania Constanta), am fost in situatii penibile sa fiu de doua ori arestat, aici in Anglia!
  Unul din politistii, care a venit sa ma aresteze cand a fost trimis, acolo unde eu eram la interviu, cand ma revazut, ma oprit, si mi-a zis: Daca imi aduc aminte de el si daca intre timp, autoritatile romanesti, mi-au schimbat documentele maritime romanesti false cu documente maritime legale?
  Evident ca am spus, ca Romania prin persoanele care ocupa functii de autoritati, se afla cu mentalitatea si legislativul, din anul 350, cand a inceput s-a se auda de crestinism.
  Politistul britanic, a spus ca autoritatile romanesti, trebuie sa stie ca documentele profesionale false, sunt considerate cazuri penale foarte grave, mult mai grave, mai penale decat cazurile cum ar fi un indivit necivilizat, care violeaza o femeie.
  Deci este foarte grav ca autoritatile romanesti, abuzeaza pe romani, prin sistemul de invatamant cu documente profesionale false, care sunt infractiuni penale, mult mai
  grave decat infractiunile de viol. Asta pentru ca se incalaca toata legislatia atat interna cat si internationala, si Romania este adusa in situatia de cea mai criminala zona geografica / Estul salbatic, unde presedintele este domnul Sodoma si domnul prim ministru, este domnul Gomora. Deci, Romania a fost si este Sodoma si Gomora, anilor 1990-2017!

  Si in acest caz, foarte critic si daunator, pentru toti romanii oamenii de rand, eu ca roman foarte grav afectat de teroristii deavoli legalizati romani, pe post de autoritati, doar pot sa: Imi ridic ochii spre munti, de unde imi va veni ajutorul? Ajutorul vine numai de la Domnul, Iehova Dumnezeu, care a facut cerurile si pamantul.

  REPET:Persoanele care au ocupat si ocupa functiile politice (teroristi deavoli legalizati), in zona criminala geografica periculoasa Estul salbati/Romania, trebuie sa intaleaga ca Dumnezeu a facut Legea si este Judecatorul Suprem al lumii! Politicienii, magistratii si politistii ca oameni ai legii, sunt obligati sa-L urmeze pe Dumnezeu in corectitudine, respectand legile morale. Si sa se aplice si in Romania, legi conform conventiilor internationale, cum scrie la Art. 20 din Constitutia Romaniei!

  Dumnezeu a dorit ca toti pamantenii sa fim fericiti si atunci Dumnezeu a facut LEGEA, Cele 10 porunci, (din care ulterior, sau facut legislatii in intreaga lume), prin care toti oamenii (In special, autoritatile politice, juridice si administrative), respectand Legea – Decalogul, sa fim cu totii fericiti. Si de aici, fericirea este o datorie morala, prin comportamentul nostru al oamenilor, si in special al celor cu functiile cele mai mari de conducere, respectand legile morale, noi toti oamenii sa fim fericiti. Fericirea, care este o obligatie morala si depinde exclusiv numai de noi, oamenii bine educati sa o facem pe fericire posibila. Suntem obligati, daca nu sa fim fericiti, macar sa actionam ca si cum am fi fericiti, caci le-o datoram celor cu care ne interesectam vietile. Fericirea noastra a oamenilor, lipsa ei afecteaza profund persoanele din jurul nostru si deasemeni Il deranjeaza pe Dumnezeu, pentru ca Dumnezeu doreste sa fim apropiati, uniti si fericiti ca intr-o familie. Amin!

  Toti, ca presedintele, primul ministru, ministrii, senatorii si deputatii, care au jurat in felul urmator: Jur solemn ca voi indeplini cu credinta functia de presedinte, prim-ministru, ministru al justitiei, senator, deputat al Romaniei si voi proteja si apara Constitutia Romaniei cum voi putea mai bine. Sunt obligati sa dea dovada de moralitate si sa respecte juramintele si sa fie si in Romania respect pentru oameni, constitutie si conventiile internationale!

  -Am multe informatii foarte urate, despre persoanele tradatoare, care au ocupat si ocupa functiile cele mai mari de conducere in Romania, din 1990-2017, dar ma opresc aici. Autoritati romanesti tradatoare, ca presedinte, prim ministru, senatori, deputati, ministrii, magistrati si politisti, sunt dovezi foarte clare de corupție in masa, din partea autoritatilor politice, ai oamenilor legii si altor autoritati din alte ministere, care in mod permanent, au aratat in mod ilegal si constient, comportamente, circumstante suspecte, abuzuri continuu la locul de munca. Avand in vedere importanta si valoarea nationala a institutiiilor: Presedintie, Guvern, Parlament, Ministerul Justitiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Transporturilor, Institutiile: Avocatul Poporului si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, si alte institutii, ca Serviciile Secrete.
  Toate persoanele din institutiile mentionate, care au avut si au functiile cele mai mari de conducere, mereu au aratat ca prezenta lor la institutiile mentionate, este un atac zilnic la
  securitatea nationala a Romaniei, mereu au amenintat si ameninta sistemul constitutional si securitatea noastra a cetatenilor romani, a Romaniei si a U.E.
  Persoana vatamata cu documente criminale maritime romanesti false,
  Mihai Dulgheru!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Lupul Dacic

Blog pentru unitate nationala GETO-DACICA !

11iunie.ro

Democrația sună bine!

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

De ce să lași lucrurile simple cînd pot fi complicate?

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri, poezie, fotografii, patrimoniu cultural

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Insula Indoielii

Un loc pentru raţiune, argumente şi dovezi.

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

No Justice

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

D&D: "Enjoy the silence!"

D&D: "Să trăim cât suntem în viaţă!”

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Tița Blog

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

Living With Dementia

reflections and prayers about how dementia affects my life and relationships

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat asta: