Lansare proiect Info Centenar România Mare 1918-2018   1 comment

Azi, pe blogul #Ţărănista:

romania-mare-stema-regalaLansare proiect Info Centenar România Mare 1918-2018

De ce Centenarul României Mari şi nu Centenarul Marii Uniri? Pentru că personal consider că este important să ne aducem aminte permanent că a fost odată România Mare, făurită în urma sacrificiului a zeci de mii de soldaţi în Războiul de Întregire, că această Românie a fost sfârtecată în urma unui sinistru pact între două sinistre personaje ale istoriei, că avem datoria de a nu uita aceste lucruri şi de a înfăptui, din nou, curând, Unirea celor două ţări-surori, despărţite în urmă cu 77 de ani

Citiţi mai multe despre proiectul Info Centenar România Mare aici

One response to “Lansare proiect Info Centenar România Mare 1918-2018

Subscribe to comments with RSS.

 1. SABAT FERICIT, ONORANDU-L CU PROFUND RESPECT PE DUMNEZEU!

  In ziua a saptea, Sabatul, Dumnezeu Si-a sfarsit lucrarea pe care o facuse si in ziua a saptea de Sabat, S-a odihnit de toata lucrarea Lui pe care o facuse. Dumnezeu a binecuvantat ziua a saptea, si a sfintit-o. Genesa 2: 2, 3.
  Asa am invatat ca, inca de la inceputul acestui Mapamond-pamant, a fost stabilita o zi destinata sfintirii si odihnei. Odihna este la fel de importanta ca si munca. Ne dorim continuitate, dar uneori a sta departe de mediul in care ne desfasuram activitatea este tocmai cheia reusitei. Oricum am alege, sa nu uitam sa Il pastram pe Dumnezeu viu in viata noastra. Oricat de obositi, tristi sau dezamagiti am fi, niciodata sa nu ne dorim o pauza in relatia cu Dumnezeu. Dimpotriva, fiecare zi considerata de catre noi ca fiind mai putin fericita in existenta noastra, sa fie o noua ocazie de crestere a credintei in Domnul Iisus.

  Noi romanii, oamenii de rand, fugim de cei din jurul nostru, (de paganele autoritati romanesti), prin alte tari, ne ascundem de dusmanii pagani, sa gasim pace, protectie si siguranta. Paganele autoritati romanesti sa accepte ca oricat de mult au gresit, Dumnezeu ii iarta daca respecta LEGIA, APROAPELE si le ofera o inima noua alaturi de pacea Sa eterna. Viata de credinta a fiecarui pamantean (POLITICIAN), trebuie sa reprezinte principala preocupare a sufletului si mintii noastre. Daca o planeta isi poate pierde statutul de la o zi la alta, cum s-a intamplat cu Pluto, noi ar trebui sa ramanem intotdeauna cu aceeasi credinta crescand, si anume: Ca Domnul Iisus va reveni si paganii politicieni romani, vor regreta de tot ce au facut/pacatuit, impotriva Domnului Iehova Dumnezeu, impotriva noastra a romanilor, a omenirii.
  Izbavirea celor neprihaniti, drepti vine de la Domnul Iehova Dumnezeu, El este ocrotitorul lor, (al nostru, al romanilor refugiati) la vremea necazului. Domnul ii ajuta si-i izbaveste, ii izbaveste de cei rai si-i scapa, pentru ca se incred in El. Psalmi 37: 39, 40.
  Toate autoritatile romanesti pagane-antiumane, obligatoriu trebuie sa intaleaga ca: Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr-o inima curata, dintr-un cuget bun si dintr-o credinta neprefacuta. 1 Timotei 1-5.

  Rascumparatorul Domnul Christos a fost facut de Dumnezeu pentru noi Intelepciune, Neprihanire, Sfintire si Rascumparare. 1 Cor. 1:30. In El Domnul Christos avem rascumpararea, prin sangele Lui, (Efeseni 1:7), si nu va accepta o slujire impartita. Zilnic lucratorul pentru Dumnezeu trebuie sa invete intelesul predarii de sine. El trebuie sa studieze Cuvantul lui Dumnezeu, invatand sa-i patrunda intelesul si sa se supuna preceptelor sale. Astfel el poate atinge standardul desavarsirii crestine. Zi de zi Dumnezeu lucreaza cu el, perfectandu-i caracterul care va trebui sa stea ferm in timpul incercarii finale. Zi dupa zi credinciosul reprezinta un minunat exemplu deopotriva inaintea oamenilor si a ingerilor, aratand ce poate face Evanghelia pentru fiintele umane cazute.
  Nu este o bucurie mai mare decat sa spunem, din toata inima, tuturor ca Dumnezeu este iubire si
  mergem oriunde cu vestea buna a dragostei Divine. Sa fim oameni ai misiunii implinind cuvintele Scripturii. Apoi le-a zis: Duceti-va in toata lumea si propovaduiti Evanghelia la orice faptura. Evanghelia dupa Marcu. 16:15.

  Eu supusul Domnului Iehova Dumnezeu, cu profunda plecaciune: Voi binecuvanta pe Domnul Iehova Dumnezeu in orice vreme, lauda Lui va fi totdeauna in gura mea. Sa mi se laude sufletul in Domnul Iehova Dumnezeu! Sa asculte cei nenorociti si sa se bucure. Inaltati pe Domnul Iehova Dumnezeu, impreuna cu mine. Sa laudam cu totii Numele Lui! Eu am cautat pe Domnul Iehova Dumnezeu si mi-a raspuns: M-a izbavit din toate temerile mele. Cand iti intorci privirile spre El, te luminezi de bucurie si nu ti se umple fata de rusine. Cand striga un nenorocit, Domnul Iehova Dumnezeu aude si-l scapa din toate necazurile lui. Ingerul Domnului Iehova Dumnezeu tabara in jurul celor ce se tem de El si-i scapa din primejdie. Psalmii 34, 1-7.

  Mai departe, noi romanii, oamenii de rand, victime indobitocite, hartuite, talharite si pagubite continuu cu documente profesionale false, din 1944, si in special din 1990-2017. Sa auzim ca si in Romania, au aparut autoritati morale cu dragoste pentru romani, lege, tara si Dumnezeu, si au intales ca trebuie sa fie garanti constitutionali, sa nu mai violeze Constitutia, siguranta si securitatea noastra a romanilor si a Romanie. Deasemeni, ca au auzit de drepturile omului a ONU, de invatamant prin care se emit documente profesionale legale si de salarii conform conventiilor internationale si in regim de urgenta, urmeaza sa le aplice si respecte si in Romania! Amin!

  Domnul domnilor, Domnul Iisus Hristos ne-a adus singura veste buna: Leprosii, (teroristii deavoli legalizati, autoritatile romanesti satanice), in ei v-a invia LUMINA DIVINA, cum a inviat Domnul Iisus din morti, si vor trece de la teroristi deavoli legalizati, la oameni normali cu respectul pentru LEGE, pentru Dumnezeu, vor fi curatiti si in Romania nu vor mai fi SCLAVI cu documente profesionale FALSE! Sa speram ca si leprosii de la presedintie, guvern, parlament si ministerele romanesti, (in special din politie si justitie, vor lua in consideratie Proverbele 17:15, Cel ce iarta pe vinovat si osandeste pe cel nevinovat, sunt amandoi o scarba inaintea Domnului), sunt curatati de lepra raului si sunt supusi Lui Dumnezeu, respectand legile morale, Decalogul si in Romania sa nu mai fie nici un pagubit sclav cu documente (MARITIME) profesionale criminale satanice romanesti false, pedepsit la moarte prin suferinta. Amin!

  IL rog cu umilinta pe Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa inunde cu intelepciune, dragoste si prosperitate spirituala, in special, persoanele care ocupa functii de autoritati la presedintie si guvern, dupa cum scrie la Matei 5:48: Fiti deci desavarsiti, asa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit! Bunul Elohim, Dumnezeu, sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca prosperitatea spirituala, este cea mai importanta PROSPERITATE, respectand Legile Morale, Decalogul. Iehova, Elohim, Dumnezeu sa ingaduie si sa faca autoritatile romanesti sa intaleaga ca: Casa Domnului nu este o cladire. Casa Domnului suntem noi oamenii, pentru ca Domnul prin Spiritul Lui locuieste in creierele si inimile noastre, daca il primim, si autoritatile romanesti de la presedintie, parlament si guvern, SA-L primesaca cu profund respect, Onorandu-L pe Dumnezeu, respectandu-si juramantul si legile morale! Amin! In Romania, obligatoriu, trebuie sa revenim la MONARHIE, Monarhia care a fost lasata de Dumnezeu pe pamant, prin regele Saul.

  Cu profunda plecaciuna, in Domnul Iisus,
  Robul Lui Dumnezeu,
  Mihai Dulgheru!

  Atata timp cat in Romania, nu se respecta nici o lege, Dumnezeu este primul Cel jignit de autoritatile romanesti pagane, satanice si criminale. De aceea, toata viata mea, doar Lui Dumnezeu, voi fi supus si voi lupta pana la moarte, sa se respecte legile si in Romania, pentru ca LEGEA, inseamna Dumnezeu si Lui Dumnezeu, trebuie sa-i aratam mereu respect profund!

  Apreciază

  Mihai Dulgheru

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Bucatari Romania

IMPREUNA PESTE TOT

geaba, uhitto... blogdaproste...

un alt blog al lui Dan Iancu

Microgreens România

Ferma Fresh Microgreens - microplante pentru gastronomie și alimentație sănătoasă

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

România Străveche - Ancient Romania

"În tot ceea ce sunt, în faptă sau în cuvânt, trăiesc, aşa cum pot, moştenirea străbunilor. Cei care au construit o cultură, o istorie şi o lume astăzi aproape uitată: România Străveche." "In all that I am, through my deeds and my words, I live, the best I can, the heritage of our forefathers - those who built a culture, a history, and a world that is nearly forgotten today: Ancient Romania." Mihai-Andrei Aldea

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Doru Nicolae Grădinaru

profesor de istorie

JURNAℓ SCOȚIAN

Ioan-Florin Florescu, preot misionar

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

Cineva trebuie să rămînă pînă la sfîrșit.

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri care vin și pleacă :)

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

România fără Justiție

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Blogul lui Paul Tița

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Cabal in Kabul

Cabal in Kabul

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat: