Rezistența PNȚCD   52 comments


Rezistența PNȚCD

Pagina web a Grupului de Rezistență din PNȚCD

Citiţi, semnaţi, daţi mai departe: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

Citiți, semnați, daţi mai departe Comunicatul nostru de delimitare față de Aurelian Pavelescu aici

În condițiile fărâmițării partidului și confuziei generale din rândul membrilor și opiniei publice, la 26 august 2012 a luat naștere Grupul de Rezistență din PNȚCD – o portavoce a membrilor de rând și o platformă de acțiune pentru aceștia, la răscrucea dintre „aripile” în care ne-au împărțit liderii noștri de-a lungul ultimilor 4 ani. Rezistența din PNȚCD s-a manifestat constant din 2008 până azi. Noi doar îi dăm de acum înainte o voce publică.

Pe scurt, Grupul de Rezistență din PNȚCD este purtătorul de cuvânt și celula de acțiune pentru membrii de rând ai partidului care nu vor să plece din PNȚCD, dar se vor ridica întotdeauna împotriva „liderilor” care pretind că ne reprezintă și împotriva acțiunilor acestora de a ne alipi unor alianțe nefirești acestui partid istoric. (Citiți și semnați Comunicatul nostru de delimitare față de Aurelian Pavelescu aici)

 

Posted 09/09/2012 by Cris A.

52 responses to “Rezistența PNȚCD

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pingback: Alegeri locale 2016: Ne-am pierdut cu Firea (şi) din cauza CCR | Ţărănista.

 2. mereu taranist

  Apreciază

 3. Pntcd nu face niciodată alianță cu PSD!

  Apreciază

  Pislariu Marcel
 4. Adevărat a Înviat! În sufletele noastre?
  Continuând în aceeași direcție, lăsându-l în războiul mediatic contra Uniunii Europene cerănd socoteală din afară, veșnic deraiat în gândire și fapte, îndrăznind să citeze din Ioan Alexandru, în timp ce lumea savura spectacolul din ședințele CFSN transmise în 1990 de Televiziunea Română Liberă, atunci domnul Președinte era pe vremea când lustruia băncile organizației liberale din București, mai precis PNL Câmpeanu. Desigur, este creștin precum lemnul băncii, depinde cu ce este atins.
  Numai că subiectul este altul, dar tot despre slugi și stăpâni vorbim. Voi menționa o poezie scrisă de Costache Ioanid – Ștergarul, ce bineînțeles nu apare în manualele școlare pentru că are încărcătura Săptămânii Mari la creștinii ortodocși, copți, pravoslavnici și greco-catolici. Ce ușor am remarcat din ce aluat sunt făcuți preoții noștrii, în comparație cu cei georgieni. Da, poate că au greșit sau poate doar au întors spatele conducătorilor, însă au înțeles că prima lor datorie este să păstorească turma credincioșilor, chiar cu prețul vieții, așa cum au făcut-o înaintașii lor împotriva bizantinilor, împotriva mongolilor, musulmanilor, țarilor, împotriva comuniștilor. Acum este altceva, este ceva mai mult, avântul globalist mătură totul pentru că vrea să reașeze lumea.
  Grea încercare, în care dezbinarea acționează la scara întregii societăți atunci când se închid grădinițele, școlile, instituțiile publice, galerii comerciale, intreprinderile, bazinele de înot, patinoarele, aeroporturile, gările, piețele și pe lângă ele și cluburile de noapte, cazinourile, stadioanele, agențiile ce promit câștiguri în bani nevăzute și neîntâlnite, agențiile de pariuri, restricții de acces în magazine, în biserici, în stațiunile turistice și peste toate hypermarket-urile și băncile sunt deschise, firmele de curierat abia reușesc să facă față solicitărilor, comerțul online prosper, societățile de telefonie și servicii internet lucrează la maxim, se instalează antenele 5G, Poliția, Jandarmeria și armata sunt pe străzi ca să ne amintească cine sunt stăpânii. Spitalele sunt deschise, cabinetele medicilor de familie sunt închise, înregistrarea bolnavilor, cu toate datele lor trebuie să ajungă în baza de date universală, să se poată controla transplanturile mai ușor!
  Între timp școala se face online, adică un fel de videochat, elevii care trebuie să dea bacalaureatul în acest an, nu știu, ce , când, cum și unde? Grădinițele sunt închise, o parte din funcționarii publici asigură permanență, alții lucrează de acasă, pentru că între timp se nasc copii, se mai și moare, se mai vinde și se mai cumpără.
  Cât timp se cere să se stea în case, să nu se călătorească, camioanele și barjele sunt umplute direct cu lemne, nici nu se mai face cherestea, termitele sunt pe grabă mare că se termină starea de urgență și se descoperă despăduririle, se importă deșeuri și gunoaie, licitațiile nu se mai fac pentru că se fac achiziții directe cu prețuri mari, astfel că industria farmaceutică a mai dat încă odată lovitura.
  Vestea cea bună este că oamenii au realizat că dacă noi creștinii nu vom fi împreună, vor urma și alte încercări mai grele care s-ar putea să ne prindă nepregătiți. Este clar că va trebui mișcarea ecumenică să unească toți creștinii, la toate Sărbătorile, nu trebuie să fim dezbinați în case, pentru că dacă vecinul nostru este îndepărtat, urmăm și noi. Ne pot urmări peste tot cu sateliții, cu camerele de luat vederi, la intrarea în aeroporturi, în gări, în spitale.
  Mai departe rămăne sa-L descoperim pe Domnul, să ne rugăm pentru mai multe fapte bune, să ne ajutăm între noi pentru că vor trimite împotriva noastră oameni conduși de la centru și apoi mașinile și roboții. Fiecare va trebui să-și poarte Biserica în suflet!
  https://www.resursecrestine.ro/poezii/16762/stergarul

  Adrian Țolovici
  19.04.2020

  Apreciază

  Țolovici Adrian
 5. AŞTEPT DIN 1989 SĂ RENASCĂ PNȚ.
  Am avut mari speranțe în Corneliu Coposu.
  Este un simbol național nu doar unul pentru partid.
  Acum aştept. Sper ca Aurelian Pavelescu să se ia cu Iliescu de gât şi să se ducă unde le este locul.
  La Dumnezeu este răzbunarea acestui partid. Cel mai popular şi cel mai încercat partid din România. Când v-a renaşte vom şti că am ieşit din perioada de tranziție.

  Apreciază

  Gabriela Ivănescu
 6. Am avut ieri plăcerea de a sta de vorba cu domnul profesor Mihai Dorin, distins istoric, fost parlamentar pntcd în perioada 1996-2000.
  E un om cu care pnțcd – ul se poate mândri.

  Apreciază

  Gherdan Dumitru
 7. Îmi pare foarte bine că există asemenea grup pentru ca să putem lua o atitudine împotriva acestui personaj sinistru care a confiscat partidul PNTCD

  Apreciat de 1 persoană

  Jurge Gheorghe
 8. Pingback: Reacţii la alianţa PNŢCD-PSD pentru europarlamentare | Ţărănista

 9. Pavelelor a fost pus președinte de chioru și de securitate ca să fie siguri că acest partid nu va renaște. M-am înscris inPntcd in1990 .Pnt cd a fost distrus de falsa dreaptă din România care este acum

  Apreciază

  • In continuare, cateva dovezi, ca Romania are regim politic terorist criminal barbar, prin cei mai mari teroristi criminali barbari din lume, pe posturi de autoritati principale la Cotroceni, Parlament si Guvernul MAFIEI, din cladirea VICTORIEI MAFIEI CRIMINALE!

   -Persoane care au avut functii importante in Romania-BATJOCARITA, au spus: In Romania, la Bucuresti, institutiile: Cotroceni, Parlament si Guvern, sunt ocupate de teroristii criminali nr. 1, 2, 3 si 4, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei. Criminali teroristi mult mai periculosi, fata de cum au fost grupul islamic terorist, ISIS, care sunt: Criminalul terorist nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si
   Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta. Evident ca si ceilalti care au ocupat aceleasi functii, din perioada 1990-2018.
   Mai ales, ca Iliescu, Basescu si Iohannis, au fost presedinti neconstitutionali, ilegali, avand in vedere dosarele lor penale. In momentul de fata, Iohannis ocupa ilegal functia de presedinte, avand in vedere ca a fost promovat ilegal prin diversiuni anti-constitutionale.
   In Romania, persoane care trebuiau, trebuie sa stea foarte multi ani la puscarie, pentru ei puscaria este la presedintie, parlament si guvern, ilegal ocupand functiile cele mai mari!
   Da, si acuma in 2018, in Romania se aplica aceleasi reguli criminale stabilite de criminalul barbar Petru Groza, in special in invatamant, prin care in modul cel mai criminal si barbar, romanii sunt pagubiti cu documente profesionale infractionale romanesti false.

   Asa, din 1990-2018, in Romania, toti ministrii educatiei, au fost ministrii criminalitatii nationale cu invatamant ilegal, fals, prin care ilegal sau emis si se emit documente infractionale profesionale romanesti false, prin care sunt distruse vietile romanilor si securitatea Romaniei este afectata foarte grav!
   Asta pentru ca criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta, mai rau decat in timpul criminalului barbar Petru Groza, au avut si au placere sa afecteze foarte grav: Viata, demnitatea, siguranta, securitatea, dreptul legal la munca si la viata a romanilor, deasemeni sa afecteze siguranta si securitatea Romaniei!

   In plus, prin aceste abuzuri criminale unice in lume, cu emiteri de documente infractionale (MARITIME) romanesti false, au produs si produc efecte juridice penale foarte grave pe teritoriul Romanie, UE si ONU! Doar in Romania, criminalii barbari ca criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta si cei de inaintea lor, care de mult trebuiau sa fie in puscarii pentru multi ani, ilegal au ocupat si ocupa functiile cele mai mari in Romania abuzata si distrusa de la falsa presidentie, falsul parlament si falsul guvern mafiot.
   Aproape toti romanii care suntem in diaspora, suntem pedepsiti la moarte prin suferinta, de catre criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta, pentru ca nu putem primi de munca in baza documentelor infractionale profesionale romanesti false.

   -Romani care sau simtit abuzati in Romania si sau mutat in Bulgaria si Ungaria, pentru ca sa aiba protectie si siguranta, au spus: Am mers sa prezentam cazurile foarte grave la presedintie, guvern, parlament, ministere, politie, justitie si surprinzator, persoanele din birourile de relatii cu publicul de la presedintie, guvern si parlament, au aratat ca birourile de relatii cu publicul sunt birouri de relatii criminale cu romanii criminal abuzati, pentru ca ne-am simtit criminal abuzati de catre ei, ei care fac si protejeaza cazuri criminale foarte grave. Am mers sa prezentam situatiile foarte grave la partide, la PSD, ALDE, PNL, si am realizat ca in Romania, partidele politice sunt pline cu mafioti criminali, care isi bat joc de romani si Romania! Deci, am mers si am votat si am realizat ca am fost prosti, pentru ca am votat mafioti criminali. Asa am luat deciziile si ne-am mutat in Bulgaria / Ungaria, unde am fost si suntem apreciati cu respect! Rezultatul, este ca este de groza sa fii roman in Romania, unde esti abuzat, hartuit si nu ai nici un fel de protectie. Dupa ce ne-am mutat in Bulgaria / Ungaria, am intales ca scoala, sistemul de educatie in Romania, este abuz total, mafie criminala, mai ales ca emit si acuma documente profesionale false, prin care distrug vietile romanilor plecati la munca in alte tari din UE si pe alte continente!

   -Un indian, mi-a spus: Am parasit India din cauza coruptiei politice care este in India. Nevasta-mea a dorit foarte mult sa ne localizam in Romania, unde sa incepem si o mica afacere. In scurt timp am intales ca Romania este cu mult, mult mai corupta decat India si a trebuit sa plecam. Nu am putut sa credem ca Romania poate sa aiba autoritati asa corupte care sa faca numai rau impotriva proprii natiuni. Ne-am imprietenit cu unele autoritati, unele chiar din politie, care au spus: Credem ca Presedintia, parlamentul si guvernul in Romania sunt cele mai mari organizatii criminale din lume. In Romania politicieni, inseamna teroristi in toata regula! Politistii, au spus: Suntem obligati sa pazim infractori penali, criminali, pe posturi de politicieni, care de mult trebuiau sa fie in puscarii.

   -Si multe alte exemple foarte grave! Exemplu criminal, cum pe mine criminalii, autoritati romanesti, au incercat sa ma omoare in perioada 9 Decembrie 2017 – 16 Ianuarie 2018, pentru ca am cerut si cer sa se respecte legile constitutional si in Romania, sa-mi emita documentele maritime legale, in locul documentelor infractionale maritime romanesti false, prin care mi-a fost si imi este distrusa total viata!

   Apreciat de 1 persoană

   Mihai Dulgheru
 10. Aveți dreptate, acest ,, individ’’ care nu-mi explic cum spirit ajunge in aceasta postura, trebuie eliminat si acest partid.

  Apreciat de 1 persoană

 11. M-am inscris in PNTCD in ian 1990. Am activat pana in 1994 cand am devenit preot. Am urmarit evolutia jalnica a partidului in ultimii 17 ani cu multa tristete. Parerea mea este ca trebuie infiintat un partid democrat crestin nou. Daca toti taranistii care nu-l vor pe Pavelescu si-ar uni energiile, acest partid nu ar fi prea mic.
  Problema e ca in Romania o initiativa care nu aduce imediat accesul la ciolan nu gaseste adepti…..

  preot prof.Marius Visovan
  Sighetu Marmatiei

  Apreciat de 1 persoană

  preot marius visovan
 12. Sunt membru din 1997. Dar în ultimii ani am fost degustat de conducerea Pntcd. Eu personal am fost la sediul central al partidului pentru a primi ajutor la reînființarea filialei din orașul natal, vorbind cu Domnul Aurelian Pavelescu, primind asigurări și promisiuni, cu care am rămas și în acest moment. Dumnealui împreună cu alți au distrus partidul care cred că în aceste timpuri ar fi fost singurul care ar fi putut să renască Romania Mare. România visata de Domnul Coposu, Rațiu și alții multi patrioți țărăniști.

  Apreciat de 1 persoană

  Coitu Catalin
 13. la chemarile celor de la TVR in 22 DEC 89 ca un bun roman am urcat
  in primul tren si la Bucuresti am ajuns …….aici SURPRIZA!!!!????
  cand am realizat ce se intampla
  de fapt si mai ales dupa executarea
  celor doi doctatori m-am de decis:
  26DEC1989 este data in care m-am
  inscris in PNTCD punand si eu umarul atat cat am putut la o schimbare visata de mai toti romanii…

  Apreciază

  Cherari Danut
 14. Pingback: Blogul Ţărănista la 5 ani (3). Vocea Rezistenţei PNŢCD | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 15. Pingback: PNŢCD: reacţii după rezultatele alegerilor locale | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 16. Pingback: Alegeri locale 2016. Candidaturile PNŢCD: statistici, rezultate, analize | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 17. Pingback: Alegeri locale 2016: Eu cu cine votez? Ţărăniştii (din nou) în dilemă | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 18. Pingback: Blogul Ţărănista în 2015 | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 19. Pingback: #Colectiv . Grupul de Rezistenţă din PNŢCD – Comunicat: Protestăm vehement faţă de declaraţia necreştinească şi iresponsabilă a lui Aurelian Pavelescu, pretins reprezentant al PNŢCD! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 20. Pingback: Grupul de Rezistenţă din PNŢCD – Comunicat: Protestăm vehement faţă de declaraţia necreştinească şi iresponsabilă a lui Aurelian Pavelescu, pretins reprezentant al PNŢCD! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 21. Pingback: Grupul de Rezistenţă din PNŢCD – Comunicat: Protestăm vehement faţă de declaraţia anticreştină şi iresponsabilă a lui Aurelian Pavelescu, pretins reprezentant al PNŢCD! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 22. Pingback: Un partid fără prinţipuri… va să zică că nu le are | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 23. Pingback: Raporturile PNŢCD-PSD: între jocurile mărunte ale lui Pavelescu şi amneziile lui Dragnea. Praf în ochi, vorbe goale, ipocrizie. | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 24. „FERICITI CEI FLAMANZI SI INSETATI DE DREPTATE…”

  Apreciat de 1 persoană

 25. Pingback: 10 octombrie 2015: 89 de ani de la înfiinţarea PNŢ. Istoria partidului de la începuturi până în vara lui 2015 | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 26. Pingback: Politica la Iaşi cu prof. dr. Mihai Dorin. Despre situaţia PNŢCD, în pragul aniversării a 89 de ani de existenţă | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 27. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990: Declaraţia manifestanţilor din Piaţa Universităţii – 24 aprilie 1990 | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 28. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990. După 25 de ani, încă aşteptăm ca vinovaţii să plătească | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 29. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990. Mărturiile victimelor (3): Savu Dania, studenta in anul I, la Institutul de Arhitectura | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 30. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990. Mărturiile victimelor (2): Petrescu Bogdan Florin, membru al Consiliului Asociatiei Studentilor Arhitecti | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 31. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990. Mărturiile victimelor (1): Silvana Anghel, studenta in anul I la Arhitectura | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 32. Pingback: Mineriada din 13-15 iunie 1990: Declaraţia grupului parlamentar al P.N.Ţ.-c.d. după evenimente. Ziarul Dreptatea, 20 iunie 1990 | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 33. Cum sa creasca increderea romanilor in acest partid care are lideri ca acestia ; http://gorjexclusiv.ro/tag/matei-catrinoiu-martiri-anticomunisti/

  Apreciază

 34. Pingback: Salvaţi Casa Memorială Iuliu Maniu! | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 35. Pingback: Proclamaţia de la Timişoara, punct cu punct | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 36. Pingback: Alianţele lui Aurelian Pavelescu sau garanţia eşecului | Ţărănista. Blog oficial de ţărănistă neoficială

 37. Pingback: Impresionanta poveste a domnului Alex Ştefănescu… | Ţărănista

 38. Pingback: “Consecvenţa” lui Pavelescu faţă cu amnezia ţărăniştilor aplaudaci | Ţărănista

 39. Pingback: Gheoghe Ciuhandu despre alianţa PMP-PNŢCD: “voi lupta din răsputeri împotriva acestei mizerii” | Ţărănista

 40. Cu plăcere 🙂

  Apreciază

 41. Cristina, incearca te rog sa publici si statutul PNTCD. Multumesc.

  Apreciază

  Radu Cioboata
 42. Pingback: Ședința Grupului de Rezistență din PNȚCD-27.09.13 | Ţărănista

 43. Pingback: Comunicat: Grupul de Rezistență din PNȚCD se alătură protestelor față de distrugerea Roșiei Montane | Ţărănista

 44. Pingback: Grupul de Rezistență din PNȚCD la un an de la înființare | Ţărănista

 45. Pingback: Pseudo-congresul lui Pavelescu – analiză pe text | Ţărănista

 46. Pingback: PNȚCD: nisipuri mișcătoare « Ţărănista

Lasă un mesaj

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

În Dodii

Vorbind de economie cam în dodii

Ţărănista.

”Negociem orice, dar nu negociem principii!” (Corneliu Coposu)

Drumurile lui Spetcu

Blog de om umblat

Bucatari Romania

IMPREUNA PESTE TOT

geaba, uhitto... blogdaproste...

un alt blog al lui Dan Iancu

Microgreens România

Ferma Fresh Microgreens - microplante pentru gastronomie și alimentație sănătoasă

Arheologie Radio📻Tv📺

Istoria programelor radio-tv din România.🇷🇴 Şi alte delicatese culturale. Dacă doriți să revedeți...

România Străveche - Ancient Romania

"În tot ceea ce sunt, în faptă sau în cuvânt, trăiesc, aşa cum pot, moştenirea străbunilor. Cei care au construit o cultură, o istorie şi o lume astăzi aproape uitată: România Străveche." "In all that I am, through my deeds and my words, I live, the best I can, the heritage of our forefathers - those who built a culture, a history, and a world that is nearly forgotten today: Ancient Romania." Mihai-Andrei Aldea

Lupul Dacic

Blog nationalist GETO-DAC !

Doru Nicolae Grădinaru

profesor de istorie - Colegiul Național Grigore Moisil

JURNAℓ SCOȚIAN

Ioan-Florin Florescu

Dreptul la gândire, blog by Victor Potra

Fără idoli! Oricât ar fi de frumoşi...

Maieutică provincială.

Cineva trebuie să rămînă pînă la sfîrșit.

valeriu dg barbu

©valeriu barbu

SAMEWHITEBLUE

Ne-a mai rămas să schimbăm într-o zi o vorbă cu Pământ...

Ligia Rizea

gânduri care vin și pleacă :)

Istoria Banatului

Blogul lui Mircea Rusnac

Tipărituri vechi

românești sau despre români

Alex Imreh

Virtual Identity

tudorvisanmiu

”Primeşte deci darul meu, care ţi-a fost adus, fiindcă Dumnezeu m-a umplut de bunătăţi şi am de toate” (Geneza, 33:11)

România fără Justiție

Fiat justitia, ruat caelum!

Programul National DMS

managementul documentelor, arhivare electronica, solutii IT de business.

CRONICA [R]

If you're walking through hell, keep walking.

ALIANTA DREPTEI

"Istoria ne legitimeaza ca singurele partide autentice de centru-dreapta", Crin Antonescu

Blogul lui Paul Tița

Blog cu braşoave de Cluj

Despre demnitate

Povestea unor oameni (aproape) necunoscuți

Coffeebooksong Studios(TM)

Inspiring ideas to create amazing things

Cabal in Kabul

Cabal in Kabul

Aurica A. Badea

Aventuri prin România cancerului și a demenței

Alexandru Herlea

Seule la vérité vous rendra libre

Cutia cu vechituri a lu' Potra

Istorie, imagini vechi, povești despre timpuri trecute, oameni care au fost.

DementiAwareness

A medical journalist/daughter writes about Frontotemporal Dementia, Alzheimer's and other memory diseases

http://madalinagramatoma.blogspot.com

CARTEA CU POZE ȘI POVEȘTI

Radu

http://www.raduc.eu/

sick*tired

give me a beer, a laptop and a nice chick and you can keep the beer and the laptop

Izbucniri

“Cu câte iluzii trebuie să mă fi născut ca să pot pierde câte una în fiecare zi!…” – Emil Cioran

WordPress.com News

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d blogeri au apreciat: