Adresa Org. PNȚCD București către TMB: Pavelescu „nu are dreptul legitim si moral” de a reprezenta PNȚCD


Partidul National Ţaranesc Crestin Democrat PNŢCD Bucureşti,
Sector 4, str.11 iunie nr.29

Catre Tribunalul Bucuresti

In atentia doamnei presedinte judecator Laura Andrei

STIMATA DOAMNA PRESEDINTE,

Pe data de 10 mai 2013 a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti dosarul cu nr 17775/3/2013 prin care numitul Aurelian Pavelescu intentioneaza sa primeasca din partea justitiei recunoasterea calitatii de presedinte al Partidului National Taranesc Crestin Democrat.

Afirmam cu hotarare ca acesta nu are dreptul legitim si moral de a pretinde reprezentarea partidului nostru. Ultimul congres al PNTCD, la care au fost prezenti reprezentanti ai organizatiilor judetene si liderii istorici ai partidului, a avut loc pe data de 18 iunie 2011. Adunarile organizate de Aurelian Pavelescu pentru care acesta pretinde recunoasterea calitatii de congrese ale partidului nu au respectat majoritatea conditiilor statutare si legale, fiind nereprezentative pentru PNTCD.

Va informam ca subsemnaţii, membri ai conducerii nationale a PNŢCD, dorim sa ne constituim parte in acest proces atat noi, cat si alti colegi reprezentanti ai conducerii nationale, conducerii organizatiilor judetene, seniori si membri ai partidului.

Din acest motiv va solicitam sa ne informati asupra termenelor de judecata pe care le veti stabili si sa ne permiteti accesul la documentele prezente in acest dosar, pentru a dovedi ca avem adevarul de partea noastra.

Cu stima

Andrei Dimitriu presedinte interimar PNTCD
Gheorghe Ciuhandu presedinte CNC PNTCD
Mihai Grigoriu secretar general PNTCD
Radu Rizescu vicepresedinte PNTCD
Liviu Floarea vicepresedinte PNTCD
Adrian Marinescu vicepresedinte PNTCD
Mircea Popa Zlatna vicepresedinte PNTCD
Alexandru Popescu vicepresedinte PNTCD

16 05 2013, Bucuresti

3 gânduri despre „Adresa Org. PNȚCD București către TMB: Pavelescu „nu are dreptul legitim si moral” de a reprezenta PNȚCD

  1. Rusine sa va fie,sunt ales local PNTCD la al cincelea mandat si am obtinut pentru partid peste 20%din voturi exprimate,electoratul majoritar fiind etnic.Domnule Ciuhandu avet mare resp.pentru acest partid,Emil Const.Victor Ciorbea,Marga,Lupu si dumneavoastra ati distrus acest partid politic.Sa va fie forte clar.Singuri care au facut ceva pentru PNTCD a fost domnul Ratiu,Milut si Pavelescu si noi alesi locali,care ducem flacara aprinsa in comunitatile noastre.

    Apreciază

  2. Am convingerea ferma ca acest Pavelescu nu are nici in clin nici in maneca cu doctrina taranista adevarata. Cum s-a ajuns aici? Cum este posibil sa fie intinata memoria unui partid istoric cu principii sanatoase nu inventate de conjunctura de catre diversi parveniti care nu au ce cauta in reprezentarea pe viitor a imaginii fostului P.N.T. Lipsa de demnitate si exces de parvenit.

    Apreciază

Lasă un mesaj