6 iunie 2017. PNŢCD: nimic despre Raţiu

#Ţărănista #ratiu100

Anul 2017 este unul cu o deosebită încărcătură emoţională pentru ţărănişti, care celebrează (sau ar trebui să celebreze) 100 de ani de la naşterea lui Ion Raţiu (6 iunie) şi a lui Ion Diaconescu (25 august).

Astăzi se împlinesc 100 de ani de la naşterea Gentlemanului politicii româneşti, Ion Raţiu.

Ultimul congres al „PNŢCD oficial” condus de preşedintele etern Pavelescu s-a desfăşurat sub semnul lui Raţiu şi al celebrei definiţii a democraţiei pe care acesta a enunţat-o cândva, într-o dezbatere televizată.

Astăzi, la Centenarul Raţiu, site-ul „PNŢCD oficial” se deschide cu un anunţ public din 29 mai a.c. privind mandatarii financiari desemnați la nivel național care participă la alegerile locale din 11 Iunie 2017.

În grupul PNŢCD oficial de pe Facebook  ne întâmpină, ca de obicei, invitaţia de aderare la partid, urmată de un gând în Ziua Sfintei Treimi a ”alteţei sale” Nick Teodoreanu, vicepreşedinte al PNŢCD, şi de o recapitulare a măreţelor fapte politice ale preşedintelui etern mai sus menţionat. De altfel, şi pagina acestuia de Facebook se deschide cu această recapitulare, în vreme ce pagina PNŢCD România publică o poză de la dezvelirea plăcii comemorative dedicate lui Ion Raţiu (4 iunie a.c., Turda), cu următorul text însoţitor: „…DOMNUL Ignat Alexandru, președintele PNTCD TURDA, intr-o companie super selecta la festivitatea de dezvelire a plăcii comemorative Ion Rațiu !” În fotografie: DOMNUL (sic!) Ignat Alexandru în compania „superselectă”, desigur. Nimic despre Raţiu…

Paginile dedicate lui Ion Raţiu pe Facebook nu se prea înghesuie nici ele cu vreo postare dedicată centenarului. Una dintre ele, denumită Ion Ratiu a postat ultima oară pe 29 martie ceva legat de Brexit. O alta, omonimă  nu are decât o postare, datând din 2010 – n-o luăm în calcul, pentru că, evident, e inactivă. Ca şi o alta, cu acelaşi nume,  care n-a mai publicat nimic de un an de zile.

Doar Centrul Raţiu pentru Democraţie organizează cu prilejul Centenarului Ion Raţiu o serie de evenimente, promovate şi pe Facebook , sub meta-eticheta (hashtag-ul) #ratiu100 – cum era, de altfel, de aşteptat.

Neaşteptată (şi oarecum surprinzătoare) se dovedeşte tăcerea din PNŢ Maniu-Mihalache, partidul purtător al speranţelor vechilor ţărănişti, plecaţi din „PNŢCD” pentru a face o politică onestă, curată, în spiritul martirilor naţional-ţărănişti, într-un nou partid. Ei bine, nici noul partid, PNŢMM nu pomeneşte, azi, nimic despre Raţiu…

6 gânduri despre „6 iunie 2017. PNŢCD: nimic despre Raţiu

  1. Dumnezeu a facut formele de guvernare prin politicieni, care sunt obligati sa fie exemple desavarsite morale, in respectarea CONSTITUTIE. De aceia, politician care face politica, inseamna: Stiinta si arta de a guverna un stat, printr-o forma de organizare si conducere a comunitatilor umane legale, prin care sa mentina ordinea interna si sa garanteaza securitatea nationala si securitatea externa a comunitatilor respective, prin MAE, ambasade si consulate.
    Ceea ce in Romania, nu a functionat si nu functioneaza, ceea ce inseamna ”POLITICIAN”. Pentru ca in Romania, in special din 1990, cine a furat, jefuit si fura, ca presedintele, primul ministru, ministrii si toti de la guvernare, au furat, jefuit si fura la adapostul Legii ilicite…!! Legi ilicite, facute de parlamentarii imorali romani. Pentru ca tot ce este de la presedinte, prim ministru, si conducerea parlamentului in jos, sunt numai afaceri ilegale, pe baza de imoralitate totala, in detrimentul nostru al romanilor oamenilor de rand si a Romaniei!
    Noi crestinii, care suntem supusi Lui Dumnezeu, Domnului Iisus, nu furam, chiar si daca am avea voie..!! Ascultam doar de Domnul..!!
    Iubim cum ii place Lui Dumnezeu, oamenii, animalele, natura, si tot ceea ce este de la Dumnezeu.!!
    Domnul le-a facut, sunt frumoase, si tot ce a facut Domnul, obligatoriu, trebuie, pretuit! Noi, care suntem supusi Lui Dumnezeu, Decalogului, cautam sa traim in Pace, Pentru ca Domnul este Dumnezeul Pacii, al Dragostei Divine, si noi supusii Lui Dumnezeu, trebuie sa luptam cu noi insine, sa fim corecti si sa aratam, numai ceea ce ii place Lui Dumnezeu!! Amin si sa auzim, ca in Romania, toti care ocupa functii politice, administrative si juridice, s-au convertit, lupta cu ei insisi, sunt exemple desavarsite in respectarea Decalogului, a Constitutie, si fac numai ceea ce ii place Lui Dumnezeu! Amin!

    Apreciază

  2. -Persoana din conducerea invatamantul romanesc criminal, a spus ca tot timpul s-a stiut ca in Romania, in perioada 1990-2017, la presedintie, guvern si parlament, mereu au fost persoane care numai au distrus si distrug. Una din marile doveze, este: Atata timp cat invatamantul in Romania, este acelasi invatamant stabilit de criminalul Groza Petru, afacere ilegala pentru cei care lucreaza in invatamant, prin care sunt incalcate drepturile omului, sunt infractiuni penale impotriva umanitati. Foarte grav, relatia profesor elev, este o relatie infractionala, prin faptul ca se fac studii de mai multe ori fata de cat prevad conventiile internationale si in final, dupa ce elevii, studentii sunt si fortati, constransi sa dea si spagi, impotriva demnitatii umane, a dreptului la munca si la viata, toti absolventi au fost si sunt pagubiti cu documente profesionale false.
    Autoritatile europene au spus ca acest aspect cu emiteri de documente profesionale false, depaseste ori ce imaginatie, si in acest fel autoritatile romanesti, pot fi considerate si nebune pe langa corupti infractori penali, cu infractiuni unice in lume, impotriva omenirii!

    -Alte persoane au spus: Cei ce au condus si conduc Romania, din pozitiile de presedinte si prim ministru, au facut Romania, cea mai criminala zona geografica, unde in loc de autoritati sunt teroristi infractori penali, bolnavi mintali, care zilnic fac atentate impotriva siguranteii nationale si impotriva omenirii, cu emiterea de documente profesionale false, prin care ni-au distrus si ne distrug vietile!
    -Toti politicienii romani, prigonitori, asupritori, daunatori, trebuie sa stie ca daca este ceva important in viata aceasta, este sa investesti in sufletul omului. In momentul in care esti constient si iti dai seama ca sufletul omului are valoare si merita, trebuie protejat, nu mai tii cont de distanta unde trebuie sa ajungi, de felul oamenilor si felul cum arata ei, de culoarea lor, de educatia lor, ci efectiv te implici moral, politic, crestineste si ajuti, nu distrugi, mai ales prin INVATAMANT, cum se procedeaza in Romania, continuu din 1944, si mai ales din 1990-2017.
    -Falsii si penalii politicieni romani, cand au nevoie de votul nostru al romanilor, ne lauda si ne promit ca ei vor fi ca apostolii, mesagerii Domnului Iisus, in corectitudine, daca vor primi votul nostru. Dupa ce i-am votat, raspunsul lor, prin comportamentul penal manifestat, a fost si este, ca noi votantii, am fost si suntem cei mai mari prosti din lume, pentru ca am votat pe cele mai periculoase persoane, pe cei mai mari criminali din lume, care lipsesc din puscarii!
    -In Romania, politica falsilor penali politicieni, ca sa le mearga bine, au platforme bine puse la punct cu minciuni, diversiuni, si mai rau sa ne poata stapani usor, ne-a dezbinat, pus unii impotriva celorlanti. Noi romanii suntem dupa cei care ne conduc, cea mai dificila si groaznica natiune din lume, pentru ca foarte multi ii aplauda pe criminalii care au distrus si distrug Romania si pe noi pe romani, ne distrug ca natie romana!

    -Foarte multi romani din diaspora si din Romania, (noastra doar cu numele), dezvaluie detalii infractionale, groaznice, grotesti de lupta, de peste 26 de ani cu autoritatiile romanesti penale, bolnave psihc si spun ca sa nu abandonam lupta, cu autoritatile romanesti foarte corupte, cu privire la invatamantul ilegal cu emiteri de documente profesionale false. Noi romanii din diaspora care avem probleme foarte grave din cauza documentelor profesionale false, suntem intr-o situatie mai grava decat a fost familia Bodnariu, care a reusit sa-si recupereze copiii doar insistand si facand greve.
    Noi romanii din diaspora pagubiti in modul cel mai penal, criminal cu documentele profesionale false, de organizatiile mafiote romanesti, este mult mai greu fata de cum a avut mereu familia Bodnariu, sprijin substantial din partea oamenilor care au participat la proteste. Problemele criminale romanesti antiumane, unice in lume, care sunt in realitate, milioane de cazuri, practic printr-un sistem romanesc de invatamant criminal, care s-a dezvoltat, inclusiv si cu intrare in cadrul Uniunii Europene, in care ilegal s-a facut si se face, legal – de fapt ilegal dar sub o anume forma de legalitate falsa – trafic de persoane cu documente profesionale romanesti false!

    Toti romanii, avem nevoie sa fim uniti in domnul Iisus si sa cerem autoritatilor romanesti, sa-si respecte obligatiile constitutionale si sa nu ne mai tina sclavi cu documente profesionale false!
    Noi romanii, suntem singurii din lume, care nu avem drept legal de munca in UE, pentru ca avem toate documentele profesionale false si suntem considerati persoane periculoase cu documente profesionale false!
    In Romania, transformata in Estul salbatic, se munceste si acuma ilegal cu documente profesionale false, ca pe timpul lui Groza Petru, care a trait si traieste prin falsele autoritati romanesti, ca Iliescu, Basescu, Iohannis, Grindeanu, Tariceanu, Dragnea si alti bolnavi mintali, care au lucrat si lucreaza ca otravuri cancerigene ascune, impotriva noastra a romanilor!
    Se stie ca cancerul este facut de comportamentul oamenilor anormali cu functii mari, ca falsii politicieni romani. Cea mai periculoasa otrava ascunsa, au fost si sunt persoanele care au ocupat si ocupa functii de autoritati romanesti, incepand cu numitii daunatori: Iohannis, Iliescu, Basescu, Grindeanu, Tariceanu, Dragnea si toti ministrii, care au mintit cand au depus juramintele, ca respecta Constitutia Romaniei!

    Apreciază

  3. Se apropie ziua de nastere a unei remarcabile personalitati stiintifice din tara noastra.Pe 17 iunie 1903 s-a nascut Aurel Flavius Avramescu,intr-o familie de adevarati patricieni patrioti ardeleni.Unchiul sau Aurel Suciu a fost membru al CONSILIULUI NATIONAL ROMÂN,alaturi de Iuliu Maniu si alti patrioti.I.P.S. Episcopul Ioan Suciu se înrudea cu familia Avramescu.Tatal viitorului membru al Academiei,înainte de razboi si profesor universitar de Aparate Electrice ,la facultatea de Electrotehnica a Institrutului Politehnic Bucuresti ,pâna la excluderea sa de la catedra in 1948,a fost presedintele tribunalului din Radna.Domnul Aurel Avramescu a terminat Electrotehnica la Dresda,având profesor pe cunoscutul Ludwig Binder,care se ocupa de înalta tensiune.Aurel Avramescu a urmat ,sub conducerea acestuia studiile de doctorat s docenta ,cu lucrari stiimtifice recunoscute ,în domeniul încalzirii si încalzirii tranzitorii a conductoarelor si cablurilor.A revenit în tara si a fost Director la Posta si Telefon si membru al Academiei,înainte de razboi.A fost arestat împreuna cu sotia ,Doamna Doctor Maria Avramescu-Alexiu-si au fost anchetati de securitate ,in legatura cu procesul Tamadau.A fost exclus din Politehnica si din Academia „reorganizata”.nu i-au fost recunoscute studiile si a ramas fara servici.Intâmplator fostul profesor Ludwig Binder a vizitat România ,cu o delegatie din fosta D.D.R si s-a interesat de fostul sau elev.L-au gasit,apoi l-au încadrat la I.C.P.E.-Bucuresti,care tocmai se formase.Mai apoi a fost reales membru corespondent si apoi membru al Academiei,unde a fost Presedinte al Comisiei de Automatizari si director al Institutului de Documentare al Academiei.Academia la sectiile de stiinta includea personalitati de valoare.De la Domnul Avramescu stiu,ca adevaratii academicieni,cei pe merit,s-au opus includerii in Academie,a pseuda-personalitatiloir.cu diplome fabricate ,mai ales in fosta URSS.Domnul Academician,profesor dr.doc.inginer Aurel Flavius Avramescu n–a fost membru pcr.La Instututul de Documentare era supravegheat direct de fost sotie a lui Chivu Stoica.A avut contributii in informarea si documentarea stiintifica,publicând revista Progresele Stiintei si elaborând o teorie recunoscuta a difuziei informatiei.
    Domnul Academician Aurel Avramescu,a lasat lucrari stiintiufice de valoare,o parte fiind adunate în volumul publicat dupa 90 la editura Academiei si ingrijit de subsemnatul si Popescu Ulmu.Domnul Avramescu a fost membru al Orchestrei Inginerilor si a interpretat la Ateneu alaturi de alti ingineri,piese muzicale la vioara.
    Impreuna cu sotia Maria Avramescu,au adunat o colectie remarcabila de pictura si mobilier,în casa de la Otopeni,pe care au donat-o Academiei.
    Profesorul meu,Acad.prof.dr.doc.ing.Aurel Flavius Avramescu a decedat pe 26 0ctombrie 1986 si este înmormântat in cimitirul Mânastirea Cernica,alaturi de sotie, dr,Maria Avramescu.Dumnezeu sa-i odihneasca în pace.

    Apreciază

    1. Vă sunt recunoscătoare pentru aceste informaţii. Vă mulţumesc mult!
      Dumnezeu să îl aibă în paza Lui, ca şi pe Ion Raţiu şi pe toţi ce au plecat Dincolo, lăsându-ne din ce în ce mai săraci şi mai goi spiritual…

      Apreciază

Lasă un mesaj