2023. Două proiecte noi pe blogul Țărănista

Anul acesta, la aniversarea a 150 de ani de la nașterea lui Iuliu Maniu și 70 de ani de la trecerea sa în Nemurire, am lansat pe blog două proiecte:

  1. ”2023 – Anul Iuliu Maniu: 150 de ani de la  naștere, 70 de ani de la trecerea în Nemurire” (vezi proiectul aici)
  2. Școala Virtuală de Național Țărănism (vezi proiectul aici)

Pe scurt, proiectul Anul Iuliu Maniu este un proiect similar proiectului Info Centenar România Mare, pe care l-am inițiat aici în 2017. Este, deci, un proiect de informare, promovare și comunicare, în cadrul căruia voi grupa o serie de articole dedicate vieții, activității și personalității marelui Om politic, dar și, desigur, articole de actualitate, referitoare la evenimentele organizate cu prilejul aniversării și comemorării Sfinxului de la Bădăcin.

Cel de-al doilea proiect, adiacent primului, este Școala Virtuală de Național Țărănism (SVNT), pe care o anvizajez de multă vreme și căreia, iată, i-a venit timpul. Mă rog, e un fel de a spune că i-a venit tocmai acum timpul. Un astfel de demers ar fi fost binevenit cu multă vreme în urmă, astfel încât astăzi să avem un proiect de țară bazat pe principiile național-țărăniste. Însă, cum niciodată nu e prea târziu, vă invit la dezbateri pe această temă în cadrul SVNT.

Școala Virtuală de Național-Țărănism are trei linii principale de acțiune:

* Curs politic de național-țărănism;

* Discuții și dezbateri despre principiile național-țărăniste, despre actualitatea și actualizarea acestora;

* Inițiative și proiecte pentru revigorarea politică a național-țărănismului.

Mai multe amănunte despre aceste proiecte aflați din articolul Lansarea Proiectului ”2023 – Anul Maniu” pe blogul Țărănista.

Vă rog,  nu uitați: vă aștept cu ”feedback”, cu observații, informații, articole, proiecte, planuri și propuneri, cu orice puteți contribui la dezvoltarea acestor proiecte. Vă mulțumesc!

2 gânduri despre „2023. Două proiecte noi pe blogul Țărănista

  1. Felicitări ! Oricum guvernul sau partidul nu au făcut nimic ! Primăria Cluj și Ionuț Gherasim au făcut manifestări ! Actualul PNT ,Pavelescu ,nimic ,nu știu dacă mai exista !’ S a aliat cu partidul lui Base !

    Apreciază

    1. De abia se aliase cu partidul lui Dragnea! În orice caz, Alianța Național Creștină, cu care s-a aliat recent PNȚCD, nu este a lui Băsescu, din câte știu (deși este condusă de un fost pedelist)

      Apreciază

Lasă un mesaj