PNȚCD-86 de ani de istorie, un an fără Președintele Onoarei noastre

În toiul marelui fâs al „dreptei” ce a pornit cu stângul nu demult, în așteptarea alegerilor după care PNȚCD va primi, desigur, câteva locuri binemeritate în Parlament, pentru care se negociază ardent, în dreapta și în stânga, nu e de mirare că au trecut pe lângă noi două zile care ar fi trebuit marcate ca importante în calendarul PNȚCD:

Un an de la trecerea la cele veșnice a domnului Ion Diaconescu, Președintele Onoarei noastre, care chiar și pe patul de moarte se gândea la Partidul nostru martir, pe care îl dorea scos la liman: la 11 octombrie 2011 s-a stins ultimul patriarh al PNȚCD: Dumnezeu să-l odihnească în pacea Sa!

Un an de la trecerea în veșnicie a domnului Ion Diaconescu

Un gând despre „PNȚCD-86 de ani de istorie, un an fără Președintele Onoarei noastre

  1. Ion Diaconescu a fost ultimul mare lider taranist care a avut un cuvant de spus in politica romaneasca de dupa decembrie 1989.
    Prieten cu marele Corneliu Coposu a luptat alaturi de Senior pentru reorganizarea Partidului si cooptarea de noi membri carora sa li se transmita traditia national taranista.
    Ion Diaconescu a fost o persoana sensibila si cateodata influentabila. Aceste trasaturi i-au adus nenumarate critici venite din lumea prietenilor politici. Ne-prietenii i-au exploatat si criticat din plin slabiciunile omenesti!
    Dincolo de toate cele spuse mai sus se mai poate adauga ca a fost un om de o bunatate profunda care isi intampina interlocutorii cu un suras sincer, deschis!
    Dumnezeul sa-l odihneasca!

    Apreciază

Lasă un mesaj