Rezistența PNȚCD


Rezistența PNȚCD

Pagina web a Grupului de Rezistență din PNȚCD

Citiţi, semnaţi, daţi mai departe: CEREM DEMISIA LUI AURELIAN PAVELESCU ACUM!

Citiți, semnați, daţi mai departe Comunicatul nostru de delimitare față de Aurelian Pavelescu aici

În condițiile fărâmițării partidului și confuziei generale din rândul membrilor și opiniei publice, la 26 august 2012 a luat naștere Grupul de Rezistență din PNȚCD – o portavoce a membrilor de rând și o platformă de acțiune pentru aceștia, la răscrucea dintre „aripile” în care ne-au împărțit liderii noștri de-a lungul ultimilor 4 ani. Rezistența din PNȚCD s-a manifestat constant din 2008 până azi. Noi doar îi dăm de acum înainte o voce publică.

Pe scurt, Grupul de Rezistență din PNȚCD este purtătorul de cuvânt și celula de acțiune pentru membrii de rând ai partidului care nu vor să plece din PNȚCD, dar se vor ridica întotdeauna împotriva „liderilor” care pretind că ne reprezintă și împotriva acțiunilor acestora de a ne alipi unor alianțe nefirești acestui partid istoric. (Citiți și semnați Comunicatul nostru de delimitare față de Aurelian Pavelescu aici)

 

53 de gânduri despre „Rezistența PNȚCD

  1. Adevărat a Înviat! În sufletele noastre?
    Continuând în aceeași direcție, lăsându-l în războiul mediatic contra Uniunii Europene cerănd socoteală din afară, veșnic deraiat în gândire și fapte, îndrăznind să citeze din Ioan Alexandru, în timp ce lumea savura spectacolul din ședințele CFSN transmise în 1990 de Televiziunea Română Liberă, atunci domnul Președinte era pe vremea când lustruia băncile organizației liberale din București, mai precis PNL Câmpeanu. Desigur, este creștin precum lemnul băncii, depinde cu ce este atins.
    Numai că subiectul este altul, dar tot despre slugi și stăpâni vorbim. Voi menționa o poezie scrisă de Costache Ioanid – Ștergarul, ce bineînțeles nu apare în manualele școlare pentru că are încărcătura Săptămânii Mari la creștinii ortodocși, copți, pravoslavnici și greco-catolici. Ce ușor am remarcat din ce aluat sunt făcuți preoții noștrii, în comparație cu cei georgieni. Da, poate că au greșit sau poate doar au întors spatele conducătorilor, însă au înțeles că prima lor datorie este să păstorească turma credincioșilor, chiar cu prețul vieții, așa cum au făcut-o înaintașii lor împotriva bizantinilor, împotriva mongolilor, musulmanilor, țarilor, împotriva comuniștilor. Acum este altceva, este ceva mai mult, avântul globalist mătură totul pentru că vrea să reașeze lumea.
    Grea încercare, în care dezbinarea acționează la scara întregii societăți atunci când se închid grădinițele, școlile, instituțiile publice, galerii comerciale, intreprinderile, bazinele de înot, patinoarele, aeroporturile, gările, piețele și pe lângă ele și cluburile de noapte, cazinourile, stadioanele, agențiile ce promit câștiguri în bani nevăzute și neîntâlnite, agențiile de pariuri, restricții de acces în magazine, în biserici, în stațiunile turistice și peste toate hypermarket-urile și băncile sunt deschise, firmele de curierat abia reușesc să facă față solicitărilor, comerțul online prosper, societățile de telefonie și servicii internet lucrează la maxim, se instalează antenele 5G, Poliția, Jandarmeria și armata sunt pe străzi ca să ne amintească cine sunt stăpânii. Spitalele sunt deschise, cabinetele medicilor de familie sunt închise, înregistrarea bolnavilor, cu toate datele lor trebuie să ajungă în baza de date universală, să se poată controla transplanturile mai ușor!
    Între timp școala se face online, adică un fel de videochat, elevii care trebuie să dea bacalaureatul în acest an, nu știu, ce , când, cum și unde? Grădinițele sunt închise, o parte din funcționarii publici asigură permanență, alții lucrează de acasă, pentru că între timp se nasc copii, se mai și moare, se mai vinde și se mai cumpără.
    Cât timp se cere să se stea în case, să nu se călătorească, camioanele și barjele sunt umplute direct cu lemne, nici nu se mai face cherestea, termitele sunt pe grabă mare că se termină starea de urgență și se descoperă despăduririle, se importă deșeuri și gunoaie, licitațiile nu se mai fac pentru că se fac achiziții directe cu prețuri mari, astfel că industria farmaceutică a mai dat încă odată lovitura.
    Vestea cea bună este că oamenii au realizat că dacă noi creștinii nu vom fi împreună, vor urma și alte încercări mai grele care s-ar putea să ne prindă nepregătiți. Este clar că va trebui mișcarea ecumenică să unească toți creștinii, la toate Sărbătorile, nu trebuie să fim dezbinați în case, pentru că dacă vecinul nostru este îndepărtat, urmăm și noi. Ne pot urmări peste tot cu sateliții, cu camerele de luat vederi, la intrarea în aeroporturi, în gări, în spitale.
    Mai departe rămăne sa-L descoperim pe Domnul, să ne rugăm pentru mai multe fapte bune, să ne ajutăm între noi pentru că vor trimite împotriva noastră oameni conduși de la centru și apoi mașinile și roboții. Fiecare va trebui să-și poarte Biserica în suflet!
    https://www.resursecrestine.ro/poezii/16762/stergarul

    Adrian Țolovici
    19.04.2020

    Apreciat de 1 persoană

  2. AŞTEPT DIN 1989 SĂ RENASCĂ PNȚ.
    Am avut mari speranțe în Corneliu Coposu.
    Este un simbol național nu doar unul pentru partid.
    Acum aştept. Sper ca Aurelian Pavelescu să se ia cu Iliescu de gât şi să se ducă unde le este locul.
    La Dumnezeu este răzbunarea acestui partid. Cel mai popular şi cel mai încercat partid din România. Când v-a renaşte vom şti că am ieşit din perioada de tranziție.

    Apreciază

  3. Am avut ieri plăcerea de a sta de vorba cu domnul profesor Mihai Dorin, distins istoric, fost parlamentar pntcd în perioada 1996-2000.
    E un om cu care pnțcd – ul se poate mândri.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Pavelelor a fost pus președinte de chioru și de securitate ca să fie siguri că acest partid nu va renaște. M-am înscris inPntcd in1990 .Pnt cd a fost distrus de falsa dreaptă din România care este acum

    Apreciază

    1. In continuare, cateva dovezi, ca Romania are regim politic terorist criminal barbar, prin cei mai mari teroristi criminali barbari din lume, pe posturi de autoritati principale la Cotroceni, Parlament si Guvernul MAFIEI, din cladirea VICTORIEI MAFIEI CRIMINALE!

      -Persoane care au avut functii importante in Romania-BATJOCARITA, au spus: In Romania, la Bucuresti, institutiile: Cotroceni, Parlament si Guvern, sunt ocupate de teroristii criminali nr. 1, 2, 3 si 4, impotriva noastra a romanilor si a Romaniei. Criminali teroristi mult mai periculosi, fata de cum au fost grupul islamic terorist, ISIS, care sunt: Criminalul terorist nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si
      Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta. Evident ca si ceilalti care au ocupat aceleasi functii, din perioada 1990-2018.
      Mai ales, ca Iliescu, Basescu si Iohannis, au fost presedinti neconstitutionali, ilegali, avand in vedere dosarele lor penale. In momentul de fata, Iohannis ocupa ilegal functia de presedinte, avand in vedere ca a fost promovat ilegal prin diversiuni anti-constitutionale.
      In Romania, persoane care trebuiau, trebuie sa stea foarte multi ani la puscarie, pentru ei puscaria este la presedintie, parlament si guvern, ilegal ocupand functiile cele mai mari!
      Da, si acuma in 2018, in Romania se aplica aceleasi reguli criminale stabilite de criminalul barbar Petru Groza, in special in invatamant, prin care in modul cel mai criminal si barbar, romanii sunt pagubiti cu documente profesionale infractionale romanesti false.

      Asa, din 1990-2018, in Romania, toti ministrii educatiei, au fost ministrii criminalitatii nationale cu invatamant ilegal, fals, prin care ilegal sau emis si se emit documente infractionale profesionale romanesti false, prin care sunt distruse vietile romanilor si securitatea Romaniei este afectata foarte grav!
      Asta pentru ca criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta, mai rau decat in timpul criminalului barbar Petru Groza, au avut si au placere sa afecteze foarte grav: Viata, demnitatea, siguranta, securitatea, dreptul legal la munca si la viata a romanilor, deasemeni sa afecteze siguranta si securitatea Romaniei!

      In plus, prin aceste abuzuri criminale unice in lume, cu emiteri de documente infractionale (MARITIME) romanesti false, au produs si produc efecte juridice penale foarte grave pe teritoriul Romanie, UE si ONU! Doar in Romania, criminalii barbari ca criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta si cei de inaintea lor, care de mult trebuiau sa fie in puscarii pentru multi ani, ilegal au ocupat si ocupa functiile cele mai mari in Romania abuzata si distrusa de la falsa presidentie, falsul parlament si falsul guvern mafiot.
      Aproape toti romanii care suntem in diaspora, suntem pedepsiti la moarte prin suferinta, de catre criminalii teroristi nr. 1, Iohannis, criminalii teroristi nr. 2 si 3, Tariceanu si Dragnea, si criminala terorista nr. 4, Viorica Dancila/Ana Pauker-Stalin cu fusta, pentru ca nu putem primi de munca in baza documentelor infractionale profesionale romanesti false.

      -Romani care sau simtit abuzati in Romania si sau mutat in Bulgaria si Ungaria, pentru ca sa aiba protectie si siguranta, au spus: Am mers sa prezentam cazurile foarte grave la presedintie, guvern, parlament, ministere, politie, justitie si surprinzator, persoanele din birourile de relatii cu publicul de la presedintie, guvern si parlament, au aratat ca birourile de relatii cu publicul sunt birouri de relatii criminale cu romanii criminal abuzati, pentru ca ne-am simtit criminal abuzati de catre ei, ei care fac si protejeaza cazuri criminale foarte grave. Am mers sa prezentam situatiile foarte grave la partide, la PSD, ALDE, PNL, si am realizat ca in Romania, partidele politice sunt pline cu mafioti criminali, care isi bat joc de romani si Romania! Deci, am mers si am votat si am realizat ca am fost prosti, pentru ca am votat mafioti criminali. Asa am luat deciziile si ne-am mutat in Bulgaria / Ungaria, unde am fost si suntem apreciati cu respect! Rezultatul, este ca este de groza sa fii roman in Romania, unde esti abuzat, hartuit si nu ai nici un fel de protectie. Dupa ce ne-am mutat in Bulgaria / Ungaria, am intales ca scoala, sistemul de educatie in Romania, este abuz total, mafie criminala, mai ales ca emit si acuma documente profesionale false, prin care distrug vietile romanilor plecati la munca in alte tari din UE si pe alte continente!

      -Un indian, mi-a spus: Am parasit India din cauza coruptiei politice care este in India. Nevasta-mea a dorit foarte mult sa ne localizam in Romania, unde sa incepem si o mica afacere. In scurt timp am intales ca Romania este cu mult, mult mai corupta decat India si a trebuit sa plecam. Nu am putut sa credem ca Romania poate sa aiba autoritati asa corupte care sa faca numai rau impotriva proprii natiuni. Ne-am imprietenit cu unele autoritati, unele chiar din politie, care au spus: Credem ca Presedintia, parlamentul si guvernul in Romania sunt cele mai mari organizatii criminale din lume. In Romania politicieni, inseamna teroristi in toata regula! Politistii, au spus: Suntem obligati sa pazim infractori penali, criminali, pe posturi de politicieni, care de mult trebuiau sa fie in puscarii.

      -Si multe alte exemple foarte grave! Exemplu criminal, cum pe mine criminalii, autoritati romanesti, au incercat sa ma omoare in perioada 9 Decembrie 2017 – 16 Ianuarie 2018, pentru ca am cerut si cer sa se respecte legile constitutional si in Romania, sa-mi emita documentele maritime legale, in locul documentelor infractionale maritime romanesti false, prin care mi-a fost si imi este distrusa total viata!

      Apreciat de 1 persoană

  5. M-am inscris in PNTCD in ian 1990. Am activat pana in 1994 cand am devenit preot. Am urmarit evolutia jalnica a partidului in ultimii 17 ani cu multa tristete. Parerea mea este ca trebuie infiintat un partid democrat crestin nou. Daca toti taranistii care nu-l vor pe Pavelescu si-ar uni energiile, acest partid nu ar fi prea mic.
    Problema e ca in Romania o initiativa care nu aduce imediat accesul la ciolan nu gaseste adepti…..

    preot prof.Marius Visovan
    Sighetu Marmatiei

    Apreciat de 1 persoană

  6. Sunt membru din 1997. Dar în ultimii ani am fost degustat de conducerea Pntcd. Eu personal am fost la sediul central al partidului pentru a primi ajutor la reînființarea filialei din orașul natal, vorbind cu Domnul Aurelian Pavelescu, primind asigurări și promisiuni, cu care am rămas și în acest moment. Dumnealui împreună cu alți au distrus partidul care cred că în aceste timpuri ar fi fost singurul care ar fi putut să renască Romania Mare. România visata de Domnul Coposu, Rațiu și alții multi patrioți țărăniști.

    Apreciat de 1 persoană

  7. la chemarile celor de la TVR in 22 DEC 89 ca un bun roman am urcat
    in primul tren si la Bucuresti am ajuns …….aici SURPRIZA!!!!????
    cand am realizat ce se intampla
    de fapt si mai ales dupa executarea
    celor doi doctatori m-am de decis:
    26DEC1989 este data in care m-am
    inscris in PNTCD punand si eu umarul atat cat am putut la o schimbare visata de mai toti romanii…

    Apreciază

Lasă un mesaj